בעלי התפקידים בפורום "הומור שחור".

בעלי התפקידים בפורום "הומור שחור".

במסגרת היותי יצור חברתי חביב ואוהב-כל-נפש, החליטותי לקיים שירות לכלל האוכלוסיה ולהציג מעל במה מעוותת זו את הנפשות הפועלות המוכרות לי (מזל שאני לא קונה) מחיי היום-יום בפני כל אלו שיצר סקרנותם גבר עליהם (או אשה עליהם) ואלו שהיתדרדרו אל מקום זה כדרך-אגב (אלו שהגיעו כדרך-אבטן - עמכם הסליחה). 1.M.Z אמזד הינו בחור יפה-תואר וטוב לבב, אשר סימן ההיכר הבולט אצלו יותר מכל הוא הכסף הרב המקיף אותו בכל אשר ילך. אמזד, אדם בשנות השלושים לחייו, שותף ומנהל בכיר בחברת מוצרי שיש מזכוכית מבריקה (בעלת חוש הומור מפותח ביותר) משגשגת אשר מתגאה במחזורי רווחים עצומים המתחלקים בין השותפים הפעילים בה (שותפי הכלים, שותפי המכוניות, שותפי הרצפות וכו'), ובאים לידי ביטוי בחייו האישיים בדוגמת בית פרטי ענק עם שלושה מפלסים בשכונת יוקרה בהרצליה פיתוח, מכוניות שרד פלוס נהג לכל נפש בבית כולל המשרתים, אופנוע משיא הטכנולוגיה חלומו של כל אופנוען בנשמה, גן ענקי עם בריכה הכולל שתי נערות מנפנפות מכל צד של כסא-הנח של אמזד, בתוספת למגישת קוקטיילים בכוננות חצי (בכל רגע שבו הכוס מגיעה לחצי המפלס מוגשת כוס חדשה), והכי חשוב - הקרן לנזקקים ע"ש אמזד אייזנשוייצטוך סניור זצ"ל משנת 1972 אשר מפרישה מדי יום מאות אלפי דולרים למען המלחמה במחלות חשוכות ילדים ומשפחות חשוכות מרפא. 2. כבוד הנשיא
הנשיא הינו איש אשר חי חיים פשוטים למדי, צנועים ובלתי מתבלטים, בבית קומות משותף בשכונת רמת-אליהו בראשון לציון, מעסיק עצמו בהכנת קפה לבוסית שלו, אשר גומלת לו בתיזוז במסלולי משרד-מטבחון-משרד וחוזר חלילה. מדי פעם מצ'פרת אותו הבוסית במתן רשות לגשת לצרכניה המקומית וקניית אספקה חדשה הכוללת כמה שקיות קפה טורכי, סוכר, וקרקר-זעתר. עד כאן כמובן מדובר על מה שטוען הנשיא עצמו. כאשר בפועל - מדובר על מכבסת כסף מהלכת, העוסקת במסחר באיברים גנובים ויבואם מגרמניה המזרחית. הנשיא מחזיק בכלבלב חביב, חיית מחמדו אשר תובא כפרק נפרד בהמשך (ע"ע כRובי), ושואב השראה לחיים מבחירת ליבו אנבלrh (ע"ע). 3. המאסטר היהודי המאסטר הינו דמות חברתית במיוחד. דבר הבא לידי ביטוי בארגון מפגשי נערים ונערות בגיל ההתבגרות וסיוע פעיל בהתרבותם, השתתפות יומית בפעילויות למען קידום ועידוד נושאי הילדים והנוער במועצה המקומית בה הוא מתגורר - והשתכשכות בלתי נפסקת בבראנז'ה התל-אביבית בתור דמות מוכרת עד-מאד אשר לא ניתן יהיה לפרסם את שמה מעל דפים אלו מטעמי צנעת הפרט (רמז - "אניטה, זו אני, תעני"). לפרנסתו, מעסיק המאסטר עשרות נערות יוצאות ברה"מ, שלקח תחת חסותו וטיפח במסגרת היותו אוהב-בריות, אשר יוצאות מדי ערב אל חוצות הערים ומסבות אושר לעוברי אורח מזדמנים תמורת תשלום סמלי שמספק להן משכורת רעב, ולמאסטר חיים יפים ומכובדים. אכן עבודת קודש לרוב דעות. 4. אנבלrh בחירת ליבו של כבוד הנשיא (ע"ע). על אנבל לא יורחב הדיבור, וזאת מכיוון שלא ניתן היה להשיג את תגובתה הרשמית. פניה רשמית לאמזד, העלתה את המידע לפיו אנבל צורפה לצוות מכיוון שבפורום הומור שחור, קיים היה צורך בבדיחה שחורה אמיתית אחת לפחות. 5. כRובי כרובי מאז ומתמיד נודע בשנאתו הרבה לכל מה שקשור בנשים. מכיוון שכרובי הינו אדם ביישן ונחבא אל הכלים, התבקשנו שלא להרחיב את הדיבור בכל הנוגע אליו. המערכת תכבד את הבקשה, ורק תציין שכדרך-חיים, כרובי הוא חיית המחמד של הנשיא (ע"ע), ודואג לו לסיפוק מיני בכל רגע שהנ"ל חפץ בכך. סימן ההיכר של הכרוב, הוא קולר השפיצים אשר מתחבר ע"י שלשלאות מצידו אחד למכנסיי העור עם החריץ-האנאלי, ומצידו השני אל מסיכת העור המולבשת על פניו ומשאירה פתחים מסביב העיניים ושני חרירי נשימה. 6. Gixxer600 הג'יקסר נולד למשפחה עניה ומרובת ילדים, אשר לא יכלה לדאוג לצרכיו המינימליים ביותר. מדי שבוע היתה משפחתו של הג'יקסר עורכת ארוחה חגיגית אחת עם פת לחם שנאספה מפחי המסעדה שבהם התגוררה המשפחה, וממנה בשרית אחת, אשר חדלה מלהיות מוגשת כעבור מספר שנים, כשבאורך פלא לא נותרו עוד חתולים במחוז. בתור הילד היפה במשפחה, סבל הג'יקסר מהתעללות פיזית ומינית מצד אביו, אחיו ואימו, וביום מן הימים כשגדל הילד לנער מוצלח(י) ויפה תואר, החל להתעלל בנערות השכונה עד שנעצר ע"י המשטרה, הורשע ונכלא ל-10 שנים. בתום ריצוי עונשו ("נו עונש, מרוצה??"), ועם פי-טבעת מורחב שלא ידע גבולות וטחורים חשוכי מרפא, חזר הג'יקסר אל חיק המשפחה ואל חיי העוני, אך מאחר שכבר הורגל הוא לארוחות יומיות בין כותלי הכלא, קשה היתה עליו ההתמודדות עם תחושת הרעב, גייס הוא שניים מבין אחיו ויחדיו אצו רצו לשדוד את סניף בנק הדואר המקומי. המשפחה שבין לילה התעשרה ללא היכר, נפרדה בהתרגשות וכיום כל אחד מבניה חי חיי אושר ועושר בוילה בלוקסמבורג, מחזיק אופנוע ספורט חדשני שאותו מחליף מדי שנה לשיא פלאי הטכנולוגיה, ומפתה נערות ישראליות ע"י כספו הרב ומילות אהבה שלמד משכניו לתא המאסר (..."לא ניתן לתאר במילים כמה אני אוהב אותך"). עד כאן השבוע בנושא חברי הפורום. בשבוע הבא ידון המדור בסיפורו האישי של א. אמזד, "איך הפכתי מרועה כבשים פשוט, לבעלי בית-בושת מבסוט"

זה הדבר הכי לא מצחיק שקראתי כאן.

אפילו פחות מצחיק מהבדיחות שלי. מוטיב הליקוק (ע"ע ליקוק רקטומים) בא לידי ביטוי בהודעה הזאת, וזה דבר מיותר לחלוטין. אני בטוח שMZ ילקק לך גם אם לא תלקק לו. אבל אם זה מה שעושה לשניכם את זה, לבריאות. שקוף שיש כאן סגירת חשבונות אישיים בין היתר. ציון, אל תדאג, אנחנו כבר ניכנס בך (לפי התור, כRובי כבר הזמין קונטיינר של לובריקנט משובח).

../images/Emo6.gifגדול...

אני לא מאמין שבאמת האמנת לי שזו ציפור נפשי... תגיד, אתה רק משחק אותה דביל? או שבדרך כלל אתה לא בודק מה אחמד שם לך באוכל?

חביבי, אני שמתי אותה בלאפה

אין לי מושג מאיפה קיבלתי את הרעיון הזה
אבל אתה בעצמך אמרת, פגעתי בציפור נפשך, אז אם יש ציפור, למה לא לאכול?

צודק. מה שאני אומר קדוש.

אז אם כבר אז כבר. עכשיו לך תתאבד בעינויים, ובדרך חזרה תביא איתך איזה סטייק, עשית אותי רעב.

neuron

New member
אני את ציפור הנפש שלי

צליתי ביחד עם תפוזים ופפריקה ...ללקק ת'אצבעות (שגם הן יצאו לא רע בכלל!)

אוקיי ואנבל - אם את כבר חייבת להגיב

אז לפחות תשתדלי להצדיק את מעמדך כמנהלת פורום ולעשות את זה ט-י-פ-ה מצחיק, ורצוי בלי מליון אייקונים. תמונות דיוקן כמו זו מאתמול יתקבלו בברכה, ולמען השם, את מי לעזאזל מעניין "מי מכיר את אבוללה
"?!?!?!

למעלה