בעלי זכויות נפגעים בגלל רשעים

Harrington

Well-known member
מנהל
ממש לא מטפל! המשרד הקפיא את ההתקשרות עם הקבלן (שככל הנראה איננו הגון וישר). עד כאן- טוב. מאז חלפו חודשים ודבר לא נעשה למען הנזקקים האמיתיים לתו הנכה, שלא לדבר על בדיקה פרטנית של אלה שקיבלו תו מהקבלן ופסילת הזייפנים (ואולי גם נקיטת צעדים משפטיים נגדם).
הקטע הפבלובי? לתקוף מי שכותב משהו על יקיריך הפוליטיים. באופן קבוע.
כן, לא צפיתי שתסכימי איתי :). אבל כן, זה לגמרי קטע של התקפה פבלובית. סיפא דברייך אגב, גם הוא כזה. אילו היה לך רבע של פרומיל מושג מה דעתי על השרה רגב, לא היית חולמת לכתוב את השטות הזאת :). אני פשוט בקטע של הגינות בהתקפות, זה הכל.

תכל'ס, הקפאת ההתקשרות עם הקבלן מה לעשות, היא כמובן חלק מפתרון הבעיה. מגוחך לטעון אחרת. בכל מקרה, האם מסתובב כרגע נכה אחד בישראל שלא קיבל מענה שאת טוענת שהמשרד "לא מטפל"? התשובה ככל הנראה שלילית, זולת אולי מקרים בודדים שתמיד יפלו בין הכסאות. זה בגלל הנוהל המיוחד שקבע שכוווולם יקבלו תו זמני ובמהלך תקופת הזמניות יחקרו את הצורך/זכאות של כל אחד לעומק.

בקיצור כאמור מעלה, התקפה לשם התקפה פר אקסלנס.

משתפרת1

Well-known member

כן, לא צפיתי שתסכימי איתי . אבל כן, זה לגמרי קטע של התקפה פבלובית. סיפא דברייך אגב, גם הוא כזה. אילו היה לך רבע של פרומיל מושג מה דעתי על השרה רגב, לא היית חולמת לכתוב את השטות הזאת . אני פשוט בקטע של הגינות בהתקפות, זה הכל.
"הגינות בהתקפות" דרוש קודם כל מעצמך. ההתקפה שלי על רגב היא ענינית לגמרי ומתבססת על מחדל מתמשך בטיפול בתווי נכה.
תכל'ס, הקפאת ההתקשרות עם הקבלן מה לעשות, היא כמובן חלק מפתרון הבעיה. מגוחך לטעון אחרת.
זה היה פתרון לבעיה אילו זה היה עובד. בפועל חודשים ארוכים שרבים ורעים (לא טובים) הוציאו תווי נכה שלא כדין. גם אני קיבלתי אינספור פרסומות שהזמינו אותי ליפות כוחם של כאלה ואחרים כדי שישיגו לי תו כזה. ההתקשרות היתה נסיון לפתור בעית תורים, אך מדוע לקח כל כך הרבה זמן לבטל אותה? כי במשרד התחבורה שמו קצוץ, ורק כשקמו רבים מדי שהתלוננו הקפיאו את ההתקשרות.
מאז חלפו חודשים, חלופה- יוק.
בכל מקרה, האם מסתובב כרגע נכה אחד בישראל שלא קיבל מענה שאת טוענת שהמשרד "לא מטפל"? התשובה ככל הנראה שלילית, זולת אולי מקרים בודדים שתמיד יפלו בין הכסאות. זה בגלל הנוהל המיוחד שקבע שכוווולם יקבלו תו זמני ובמהלך תקופת הזמניות יחקרו את הצורך/זכאות של כל אחד לעומק.
התשובה היא כן ענק. ראה את הקישור בהודעה הראשונה שמדבר על השופט בדימוס שמיצג נכים רבים.
בקיצור כאמור מעלה, התקפה לשם התקפה פר אקסלנס.
בקיצור- כרגיל כל מי שחושב אחרת ממך הוא תוקף פבלובי. תגובה פבלובית קבועה שלך לדעות שונות משלך.
מיציתי.

Harrington

Well-known member
מנהל
"הגינות בהתקפות" דרוש קודם כל מעצמך.
מיד כשאני אהיה הנושא, אשקול לעשות זאת. אלא שגם כאן, צר לי, אבל אני לא. אז... תצטרכי לסלוח לי אם אדלג על אמירות חסרות רלוונטיות אלו.
ההתקפה שלי על רגב היא ענינית לגמרי ומתבססת על מחדל מתמשך בטיפול בתווי נכה.
לא היא לא והסברתי כבר למעלה בדיוק מדוע לא.
זה היה פתרון לבעיה אילו זה היה עובד. בפועל חודשים ארוכים שרבים ורעים (לא טובים) הוציאו תווי נכה שלא כדין. גם אני קיבלתי אינספור פרסומות שהזמינו אותי ליפות כוחם של כאלה ואחרים כדי שישיגו לי תו כזה. ההתקשרות היתה נסיון לפתור בעית תורים, אך מדוע לקח כל כך הרבה זמן לבטל אותה? כי במשרד התחבורה שמו קצוץ, ורק כשקמו רבים מדי שהתלוננו הקפיאו את ההתקשרות.
מאז חלפו חודשים, חלופה- יוק.
דווקא חלופה מצויה במקום ומופעלת.
התשובה היא כן ענק. ראה את הקישור בהודעה הראשונה שמדבר על השופט בדימוס שמיצג נכים רבים.
או שהטענה היא נגד קבלת התו הזמני. משום מה, כותב הכתבה בחר שלא להתייחס לכך ובהיעדר פירוט טענתו של כבוד השופט בדימוס, אין לנו שמץ של מושג על מה הוא בדיוק מלין.
בקיצור- כרגיל כל מי שחושב אחרת ממך הוא תוקף פבלובי.
הממ לא, דווקא לא. נחמד ככל שיהיה לנסות שוב להעביר את הנושא אלי (סליחה שאני אומר, אבל זה פשוט הפך לתופעה חולנית בקרב ציבור מסוים. בלי קשר אלי אישית, אבל השיטה הזאת). כמובן שזה מקל ומשחרר מהצורך להתייחס עניינית לטענות, כך שיש הגיון מאחורי השיטה. עדיין בעיני היא חולנית. יכול רק לקוות שרוב הציבור הנורמטיבי ימשיך להתייחס עניינית ברוב המקרים.
תגובה פבלובית קבועה שלך לדעות שונות משלך.
אפילו לא מדובר בדעה שונה משלי, אבל בשביל להבין זאת היית צריכה, רחמנא לצלן, לברר קודם מהי דעתי :). כמו שהחלטת אתמול שאת מוסמכת לקבוע מה דעתי על השרה רגב (וכרגיל, לא היית קרובה אפילו למציאות) כך גם כאן הסיכוי שמשהו כזה יעבוד קלוש למדי.
נו טוף. וכל המתפלא ירים ידו :).

משתפרת1

Well-known member
מיד כשאני אהיה הנושא, אשקול לעשות זאת. אלא שגם כאן, צר לי, אבל אני לא. אז... תצטרכי לסלוח לי אם אדלג על אמירות חסרות רלוונטיות אלו.

או שהטענה היא נגד קבלת התו הזמני. משום מה, כותב הכתבה בחר שלא להתייחס לכך ובהיעדר פירוט טענתו של כבוד השופט בדימוס, אין לנו שמץ של מושג על מה הוא בדיוק מלין.

הממ לא, דווקא לא. נחמד ככל שיהיה לנסות שוב להעביר את הנושא אלי (סליחה שאני אומר, אבל זה פשוט הפך לתופעה חולנית בקרב ציבור מסוים. בלי קשר אלי אישית, אבל השיטה הזאת). כמובן שזה מקל ומשחרר מהצורך להתייחס עניינית לטענות, כך שיש הגיון מאחורי השיטה. עדיין בעיני היא חולנית. יכול רק לקוות שרוב הציבור הנורמטיבי ימשיך להתייחס עניינית ברוב המקרים.

אפילו לא מדובר בדעה שונה משלי, אבל בשביל להבין זאת היית צריכה, רחמנא לצלן, לברר קודם מהי דעתי . כמו שהחלטת אתמול שאת מוסמכת לקבוע מה דעתי על השרה רגב (וכרגיל, לא היית קרובה אפילו למציאות) כך גם כאן הסיכוי שמשהו כזה יעבוד קלוש למדי.

נו טוף. וכל המתפלא ירים ידו .
כאמור- מיציתי את ההתיחסות שלי להתפתלויותיך. משאירה לקוראים הנבונים להסיק מסקנות.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
אפילו לא מדובר בדעה שונה משלי, אבל בשביל להבין זאת היית צריכה, רחמנא לצלן, לברר קודם מהי דעתי
:)
. כמו שהחלטת אתמול שאת מוסמכת לקבוע מה דעתי על השרה רגב (וכרגיל, לא היית קרובה אפילו למציאות) כך גם כאן הסיכוי שמשהו כזה יעבוד קלוש למדי.
נו טוף. וכל המתפלא ירים ידו
:)
.
מעניין שבכל מה שקשור או לא קשור לענייניך ולידע שלך אתה מרבה בלהג, רק מכיוון שמוזכרת שם מפלצת הליכוד או מי משריה. חלאס. רד כבר מהעץ הזה. אתה מנסה לשוא להחיות חיה גוססת ואתה רק מענה אותה בניסיונותיך אלה.

Harrington

Well-known member
מנהל
מעניין שבכל מה שקשור או לא קשור לענייניך ולידע שלך אתה מרבה בלהג, רק מכיוון שמוזכרת שם מפלצת הליכוד או מי משריה. חלאס. רד כבר מהעץ הזה. אתה מנסה לשוא להחיות חיה גוססת ואתה רק מענה אותה בניסיונותיך אלה.
רק שאהיה בטוח שהבנתי אותך נכון, כשאתה מדבר על "חיה גוססת", כוונתך למפלגה שעל-פי כ100% מהסקרים של ימינו זוכה להיות המפלגה הנבחרת הגדולה ביותר בבחירות הבאות?
אדלג ברשותך על ה"להג" שלך בנוגע למה שאני מדבר לדבר עליו, שכן כקודמתך בקטע הזה, דבריך פרי דמיונך בלבד וללא כל קשר ממשי אלי. אבל אם אני זה שלדעתך גורם לליכוד לשוב ולהיות המפלגה הגדולה ביותר גם בבחירות הבאות ואם הדבר נחשב לה לעינוי, אין לי אלא, בעצם, לא יודע בדיוק איך לענות על זה. סבב מורכב מדי של דבר בלע עבורי בשעה מוקדמת זו של היום. עמך הסליחה.

אבי בן 1231

Well-known member
השינאה שלך למפלגה ה"גוססת", שנבחרה ע"י העם, שאולי גם הוא "גוסס"|תוהה| היא חולנית עלית על עץ ואינך מוצא דרך לרדת ממנו!!!
אולי הצד שאתה בוחר בו כבר אינו גוסס אלא הוא גופה רקובה ומצחינה|תוהה|

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
השינאה שלך למפלגה ה"גוססת", שנבחרה ע"י העם, שאולי גם הוא "גוסס" היא חולנית עלית על עץ ואינך מוצא דרך לרדת ממנו!!!
אולי הצד שאתה בוחר בו כבר אינו גוסס אלא הוא גופה רקובה ומצחינה|תוהה|
למה האקיון תוהה לא יצא? |תוהה|

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
מכתב התראה חריף נשלח לשרת התחבורה מירי רגב, לפני עתירה לבג”ץ, לאחר שכבר מספר חודשים נכים רבים שזכאים לתגי נכה, לא מצליחים להנפיק את התג, בעקבות ההחלטה של משרד התחבורה להקפיא את ההנפקות. ההחלטה הזאת מגיעה בעקבות פרשת זיוף תגי הנכה, מה שגרם לאלפי נכים שכבר עשו את כל התהליכים להנפקת התג, לא לקבל אותו ברגע האחרון.
שוב יאשימו את הממשל, את ביטוח ליאומו, במקום להאשים את הזייפנים.
קיימות חברות פרטיות שתמורת תשלום נאה יארגנו לך זכאות לתו הנכסף. במקום לשים סוף ךקיומם של השרלטנים עוצרים לנכים את תהליך קבלת התו. מירי שוב הוכיחה שהיא אינה אלא גאונה.

Harrington

Well-known member
מנהל
קיימות חברות פרטיות שתמורת תשלום נאה יארגנו לך זכאות לתו הנכסף. במקום לשים סוף ךקיומם של השרלטנים עוצרים לנכים את תהליך קבלת התו. מירי שוב הוכיחה שהיא אינה אלא גאונה.
מה גורם לך לחשוב שלא מנסים במקביל "לשים סוף לשרלטנים"?

לעומק

Active member
הורידו קצבאות?
אני מכיר מישהו שקיבל דירה מעמידר או משו כזה.
רק בגלל שהוא נוכל.

אז לא מדבר על התקציב הנוכחי. אלא יותר בכללי. כי אם אני לא טועה מאז שביבי היה שר אוצר. יש פגיעה בתקציבים לבריאות, לרווחה ולביטוח לאומי.
יש מצב שבצדק, כי נמאס לאנשים לממן נוכלויות.

למעלה