בעלי חיים

shl10

New member
בעלי חיים

האם ניתן להביא לאוסטרליה יחד איתנו את החתול? או שזה מחייב הסגר מחוץ לביתנו של חצי שנה?

Gefen

New member
להביא ../images/Emo108.gif לאוסטרליה או

איך מביאים חתול לאוסטרליה (אוסטרליה מופיעה ברשימת המדינות למטה בעמוד)
גפן

zvikach

New member
מה????????

אני יודע שאנשים מאוד מאוד קשורים לבעלי חיים אבל תעשו טובה חתול לאוסטרליה כ24 שעות במטוס ובטח כשנה בהסגר יותר זול וכדאי לקנות פה גור חתולים קטן ולחסוך הרבה כסף ודיכאוןןןןןןןןןןןן

shl10

New member
היה לך פעם חתול?

I rest my case לי יש חתולה בגיל 6 וזה כמו להשאיר ילד בארץ

guyguy2003

New member
i know what you mean but

i think its a horrible trauma for a cat. think about it, the average cat lives 8-10 years would you want to live 1/20 of your life in prison? :( i think the best thing to do is to leave him with a close relative to cry abit... the cat will miss you for a while but if he is in a good place he will soon start a new life :) think how hard it would be for a dog, for him its loosing his tribe. still, my parents got a golden retriever that was 6 or something she was very depressed for a month and then adjusted and had a life of comfort (mostly lying somewhere doing nothing eating and sometimes coming to us to be stroked :))

judyr

New member
הנסיכה שלי איתי כבר 11 שנה...

ולא אני לא אנטוש אותה
זה לא איזה חפץ שאפשר לקנות חדש..... זה בעל חיים עם רגשות.... אז זו באמת בעיה קשה...

zvikach

New member
../images/Emo52.gif../images/Emo50.gifחתול לא אבל

כן אני גר כאן כ20 שנה השארתי בעלי חיים בארץ אבל לקחת איתי לסוף העולם בעל חיים זה לפי דעתי נסיון לא טוב אני בטוח שהיו לך קשיים להביא אותו לכאן וכמו הטיסה ארוכה מאודדדדדדדדדדדד אני יודע מה זה בעל חיים תאמיני לי זה חלך מהמשפחה אבל לאוסטרליה מציא לבדוק את הנושא צביקה

kan11

New member
אין יותר מבינה ממני ובכל זאת.......

כשאומרים שרון שזו אני אומרים חיות. כל שבוע בארץ הייתי אוספת חיה אחרת מרחובותינו העצובים ומאמצת עד שמוצאת לו בית חם. וזה ללא קשר לכתם הבוקסרית שלי ולאקי הפודל שאימצתי בצער בעלי חיים שבוע לפני שרצו להרדים אותו וטייני החתול הפרסי המדהים ונטשה אם שאר חתולי שהם ציקו ומוקה ובונו..............אז אתם כבר מבינים שהבית שלי במושבת כנרת פשוט היה מלא בילדיי המתוקים אבל אז הגיעה ההחלטה לבוא לכאן ואני נשבעת שרק בגלל החמודים רציתי לרדת מהנושא. בסוף כינסתי בדחיפות את המשפחה כולל משפחתו של בעלי ופשוט הפעלנו את כל רגשותיהם שהרי הם אמורים להתגעגע אלינו אז מה יותר חכם מלהשאיר חלק מאיתנו אצלהם (מה גם שזה מבטיח שנקשר הרבה....)סוף טוב הכל טוב אמא שלי הפכה לאמא האוהבת של כתם וחמתי שתחיה היא אמא של לאקי . והחתולים ילדים שלי נמסרו באהבה רבה לחברה הכי טובה שלי בכנרת ואני רק שומעת כל הזמן איך כולם עצובים שעיקרתי וסירסתי אותם כי רוצים גורים מהם. ולגבי החלמתי כאן אז אני בשלבי התאוששות ראשונים אחרי שנה כאן ובקרוב הפתעה......אני עומדת להוציא תעודת מגדלת רשמית של חתולים בורמזים - אז באמת שזה ממש לא קל אבל תמצאו בית טוב תשאירו הוראות תקנו כמה שקי iams ותסעו רגועים. נמצא ביחד משפחת חתולים מקומיים שלא יצטרכו להיות 90 יום בהסגר

למעלה