בעלי חיי את חייו ואני מפריעה לו

בעלי חיי את חייו ואני מפריעה לו

אנחנו ביחד 5 שנים ואני כרגע הריטן שלישי,אני מרגישה כל הזמן שאני מפריעה לו . הוא בחיים לא עונה לי לטלפון,הבן אדם מגשים אתכל חלומותיו תואר ראשון ושני,קורסים, התקדמות בעבודה , כל ערב יוצא להתאמן ואני נתקעת בבית לשמור על הילדים שישנים. לכאורה זה מה שרציתי משפחה וילדים אבל אני כל כך בודדה לאחרונה עוד יותר. אני לא מרגישה נאהבת לא מרגישה חשובה סובלת הרבה יחס קר ומזלזל.לאחרונה זה מחמיר הוא קרא לי כלבה וזונה בריבים דברים שבחיים לא קרו לי. וביום האהבה האחרון לא בירך אותי אפילו וכל כך רציתי קצת תשומת לב. אני כלהזמן אומרת לו שההריון גורם לי להרגיש לא מושכת והייתי רוצה לקבל ממנו קצת יותרתשומת לב אבל שון דבר כבר לא עוזר. איך מעירים את הבן אדם הזה שחיי למען עצמו בלבד?

tal902

New member
הוא תמיד היה כזה?

גם לפני שהתחתנתם?
&nbsp
ולזה שזה לכאורה מה שרצית. איך אומר המשפט: היזהר במה שאתה מבקש. זה עוד עלול להתגשם.....
&nbsp
וביתר רצינות. איך הקשר התנהל בהתחלה? הוא מסוג הגברים של "אני קובע מה הולך" יעני גבר גבר מאצו מאצו אכבר גבר וככה התנהל תמיד? אולי זה מה שמשך אותך בו...

הוא חי את חייו אבל לא נראה לי שאת בכלל מפריעה לו

יכול להיות שמרוב שרצית משפחה וילדים, לא שמת לב עם מי את עושה את זה.

אולי אני טועה בגדול אבל נשמע לי שלפחות בהתחלה זה התאים

לך: הוא זה שעובד ומתקדם ולומד ואת בבית עם הילדים.
כלומר ויתרת על חרותך עבור חיים שניראו לך נוחים כי את לא צריכה ללמוד להתקדם בעבודה ולעשות קורסים.
אני מציעה לך לעשות איזה תכנון ולעמוד על שלך שאת רוצה תואר, את רוצה בשלב מסויים לפתח קריירה. גם את רוצה קורסים וכו. וככה את תצאי מהבית והוא ישאר עם הילדים. מבטיחה לך שהכבוד שאיבדת בעיניו יחזור אליו. ככל שיותר תצליחי ככה הוא יהיה אוהב יותר.

tal902

New member
וזה הולך להיות מאבק כח מטורף

כי היא רוצה לשנות את החוזה הזוגי הלא כתוב שנחתם בינהם בעצם התנהגותה/התנהלותה מתחילת הקשר ביניהם. וכי למה שבן זוגה ככה יוותר על זה בקלות? נכון שהיא יכולה להתחיל את המאבק עכשיו, אבל אם היא חתמה על הסכם שכזה בהתנהלות/התנהגות שלה מולו עד היום, זה אומר שהיא לא מי יודע מה מהחזקות והלוחמות מדי. זה לא אומר שזה לא אפשרי ושהיא תהפך ללוחמת קרבית פתאום או מעכשיו . אבב זה יקרה אחרי שיהיה לה כל כך רע שהיא כבר לא תוכל לשאת את זה. השאלה אם היא הגיע כבר למקום הזה.

אולי הוא כועס עליך?

זה נופל תחת המטרייה של גבר מאנייק או סתם נקרסיסט. אבל יש לו את הקטע הזה שלמרות שיש לכם שני ילדים, שלישי בדרך, את עובדת, יוצאת מהבית חוזרת לבית - בעצם הוא כועס שאת לא שמה לב אליו כמו בעבר.
מבחינתו, פעם הייתם יוצאים, הערצת אותו. היום דברים הם לא ככה ואין מצב שיהיו ככה עד שהילדים יגדלו. אבל הוא מרגיש שנשאר מאחור ומגיב בכעס. כשאת מבקשת יחס אז הפוך על הפוך - הוא מעניש אותך ולא נותן לך יחס. מחזיר לך.

משנים את הדינמיקה.

את צריכה להתחיל לייצר לעצמך חיים.
גם לצאת, גם לבלות, גם להירשם לאיזה קורס, להתאמן, ליצור..... מה שעושה לך טוב.
מה שקורה זה שהפער בניכם פשוט גדל וגדל.... ככל שהוא מתמלא יותר, את מתרוקנת יותר..... ואז את הופכת להיות באמת לא כל כך אטרקטיבית.....

גדלי לך חיים משל עצמך, ותראי איך הוא משנה את היחס.
או .... סליחה על הריאלטי צ'ק- שיש לו מישהי אחרת.
סורי

שילה1

New member
כשהוא יוצא,הילדים ישנים,ארגני בייביסיטר

וצאי גם את.כן זה ומתר!
וכפי שכתבו לפניי-מצאי לך חיים משלך.

אני משתגעת כבר

אתמול אחרי שכתבתי את ההודעה פרצתי בבכי אמרתי לו שהוא לא משקיע בי ומזלזל וכל הזמן יוצא להתאמן ואני בודדה . הוא אמר שאוהב אותי ובלה בלה בלה. כמה דקות אחרי התקשר לדבר עם אמא שלו ששאלה לגבי הכורסאת הנקה שקניתי לעצמי והעירה שאם אני קניתי לעצמי אז שגם הוא יקנה את השק אגרוף שהוא רוצה הצעתי להם שיתלו את השק אצלה בבית שאני לא מוכנה כי היא כבר דחפה אצלי הליכון שלא בשימוש אז שק בתקרה אין פשרות על זה וזהו. אחרי השיחה איתה הוא אמר שאם אני לא מסכימה הוא פשוט יקנה וזאת תהיה הפתעה היא הצליחה לגרום לו להיות נגדי. נוסף לזה
היא אמרה לבן שלי בן ה4 שהיא רוצה לקחת אותו במטוס אבל אמא שלך לא מרשה והוא צרח עליי . אז הכל טוב יפה שהוא אוהב כאילו בתכלס כשמגיע רגע האמת לא רואים את האהבה הזאת

נשמע שאת סובלת מאלימות מילולית מגבר טרוריסט שלא סופר אותך

הייתי במקומך הולך ליעוץ אישי בדחיפות על מנת לקבל כלים איך להתמודד מולו ומול השגעונות שלו / אמא שלו.
ניראה כאילו הוא עושה יד אחת איתה נגדך ולא מכבד אותך ואת התיעות שלך.
אומר שהוא אוהב, אחר כך צורח ומתנהג באלימות (שעלולה בעתיד להגיע לאלימות ממשית)

מילים כמו חול ואין מה לאכול

מה זה משנה שהוא אומר שהוא אוהב. מה בכלל נעים איתו? התיאורים שלך קשים, שתי מערכות חיים מקבילות וחיכוכים בנקודות מגע. לגמרי טיפול אישי, גם כדי להבין מה את בכלל עושה שם, גם כדי לגדל עמוד שדרה יציב וחזק, שאו שישנה את הדינמיקה, או יתן לך כוח ללכת.

אממ... התאור שלך מכיל בעיקר בעיות עם חמותך.

בואי לפורום "חמותי ואני" ותראי שאת ממש ממש לא לבד בעניין הזה. חמות זה דבר שיכול מאוד לפגוע ביחסים...

מריוס זכריה

Member
מנהל
מאחר וכתבת שיש לך תואר ואת מרוויחה יותר ממנו

אין דרך לשנות אותו. בחרת באדם כזה, ועכשיו צריך לשאת בתוצאות.
ולא רק שבחרת בו, אלא נכנסת להריון שלישי ממנו. זו ממש ממש בחירה שלך!

אז יש לך שתי אפשרויות:
- ללכת לטיפול ולהבין איך הגעת עד הלום, ומה ניתן לשנות מכאן והלאה בחהתנהלות שלך
- להתגרש ולהסתדר כמו כל גרושה וגרוש: קשה כלכלית, קשה להיות ב"שוק", אבל אלו החיים, ולפחות את החרא של האקס לא חייבים יותר לאכול.

לסיום, אני אהיה כנה איתך - אני חושב שאת לא תעשי לא זה ולא זה, כי אני חושד שמשהו במנגנונים הפנימיים שלך זקוק לבוץ הזה. לא סתם הוא "קרה לך". סליחה על הבוטות והישירות.

נאהבת11

New member
מנסיון

לא נישמע שיש כאן אהבה.
אהבה מתבטאת בזה שאת מקום ראשון בשבילו ויעשה הכל למענך..
או שמצא לו אהבה אחרת..

אייבורי

New member
אכן מבאס נורא להרגיש בודד בזוגיות

&nbsp
הרצון בתשומת לב, היא רצון לגיטימי
אבל הדרך לקבל את תשומת הלב, צריכה להיות אחרת לגמרי.
א. ראשית לא לדרוש או לנגס, תשומת לב שלילית היא גם תשומת לב, אבל משאירה אותך ריקה.
ב. חלוקת הזמן בינכם איננה הוגנת, תסגרי איתו על זמנים בהם הוא ושמר על הילדים ואת יוצאת לחדר כושר, כדאי שתהיי מוכנה לבאות.
ג. תהיי קצת על הכיפאק
ד. אם אחרי תקופה, עדיין את מרגישה בודדה, כנראה שאתם סוחבים גופת זוגיות והגיע הזמן להפרד.

La Milagrosa

New member
מה את מטומטמת?!

הבן אדם קורא לך "כלבה" ו"זונה", לא סופר אותך, מתייחס אלייך כמו לאו-פר, ואת עוד מייללת למה הוא לא נותן לך תשומת לב? תבעטי לו בראש ותחיי בלי זוגיות. אין לך כבוד עצמי?

למעלה