בעלי יוצא לפרישה מוקדמת

בעלי יוצא לפרישה מוקדמת

זהו סיכום המפגש היום במקום עבודתו. חייתי כמה ימים במתח נורא לקראת הידיעה שזה מגיע, אך החשש העיקרי שלי היה מכך שבעלי יושפל על ידי שאלות פשוטות או תחקור על יכולת עבודתו. בסופו של דבר הם הבינו שאין צורך לשאול אותו דבר כי זה ברור לכולם שהוא חולה וכבר אינו מסוגל למלא את תפקידו ולכן החליטו ביניהם על פרישה מוקדמת מפאת מחלה . אך לשמחתנו , הם הציעו שהוא ימשיך לבוא לעבודה כרגיל , כמתנדב , כמה זמן שירצה. הרופא התעסוקתי גם אמר שיכתוב זאת בדוח המסכם ,על החשיבות של שיקום תעסוקתי במקום העבודה. כל זה מעודד אותי ואני יודעת שצריך לעגן הכל בהסכמים , אך לפחות השיגרה שלו תמשך כל עוד שיוכל. ענתי , תראי כמה שצדקת שבסוף זה לא היה נורא כל כך. עכשיו מוטלות עלי משימות הביורוקרטיה של וועדות רפואיות, ברור זכויות פנסיה ועוד וגם זה די מיגע. אני יכולה לומר כאן לכולם שלפחות זכיתי שבעלי רגוע ומתנהג אלי נפלא ועל זה אני חייבת להודות יום יום ולקוות ולהתפלל שזה רק ימשיך כך. לילה טוב ותודה שאתם כאן, טובה

zs1957

New member
חדשות משמחות

בוקר טוב טובה, סוף סוף הגיעו לקיצם ימי המתח והחרדה שעברתם. בעלך צריך להודות כל יום לבורא עולם שישי לו אשה נפלאה כמוך. את פשוט מלאכית. הפ בחרו בדרך האידאלית והאנושית לסיום עבודתו ואף נתנו לו אפשרות להגיע לעבודה כמתנדב.כולמר, שהשגרה נמשכת. הוא יצא לפרישה מוקדמת בגין מחלה וממשיך א עבודתו כמתנדב.אני מאד שמחה בשבלכם. וכן טובה את גם זכית לבעל רגוע , שאוהב אותך ומכבד אותך. כל טוב, זהבה שחם

ענתי44

New member
ליאורלילי אני כל כך שמחה לשמוע

ואחרי שתסיימי לרוץ אחרי הוועדות הרפואיות והשגת התנאים המתאימים לו, תתחילו לחשוב על איך לצקת עבורו תוכן חדש לשיגרת היום יום, כאמצעי נוסף למקרה שההליכה ההתנדבותית לעבודה לא תתאים יותר. מעין גיבוי ותוכנית חומש. בינתיים יש לך זמן. בעלך לט טולטל ונתלש מהמקום המוכר והאהוב ואת יכולה לחשוה הלאה על המהלך הבא. ובניגוד לעו"ס הבוס של בעלך איש מקסים ומתחשב... שיברך אותו האל, וירבו כמוהו במחוזותינו.

justme007

New member
נשמע לי מאוד עצוב ומשמח בו זמנית

ליאור שלום. נשמע לי מאוד עצוב, כי אני שמה את הרגליים שלי ברגליים של בעלך (כי אני יודעת שהמחלה תורשתית) ואז אני חושבת על ההשפלה שאפשר לעבור במצב כזה. למזלי לבוס שלי ולי יש משהו משותף (למרות שהמעמד שלנו שונה) - אמא שלו גם חולת אלצהיימר. אז אני מקווה באמת שיש אנשים טובים בעולם כמו הבוס של בעלך כי מה שהוא עשה באמת נוגע ללב. הדבר הכי גרוע שיכול להיות לחולה שעדיין עובד זה שיפטרו אותו, כי אז הוא ממש ירגיש חסר תועלת, למזלי אמא חלתה שהיא יצאה לפנסיה. ואבא טיפל בה שגם הוא יצא לפנסיה - אז ככה לשניהם יש תעסוקה. אני מאוד שמחה בשבילכם ואל תוותרו אף פעם, כי אתם נותנים לי תקווה. JM

התפילה עזרה

היי יקירה! מורגש שהמתח ירד...... השיגרה נשמרת וזה טוב עבור שניכם, עצם היציאה מהבית תעזור לך ולו.הסדור של עבודה בהתנדבות מעולה!!! אני בטוחה שגם את שלב הסידורים והברורים תעברי על הצד הטוב ביותר. החיים יזרמו בפחות מתח........... חשבתי עליך כל השבוע ונשאתי תפילה .... ממשיכה לחשוב ............ מחזקת אותך בחיבוק ענקי

למעלה