בעלי מנהל רומן

שטיבלית

New member
בעלי מנהל רומן

אנחנו זוג בשנות ה 30 המוקדמות, נשואים שנתיים, ביחד 4 שנים. יש ביננו קשר חם, אוהב ופתוח או כך לפחות חשבתי... בעלי עבר הרבה דברים בחייו לפני שהכרנו (אונס, מות אמו בגיל צעיר מאוד)) ומעולם לא היה בטיפול. לאחרונה גיליתי במקרה שהוא מנהל רומן עם אישה נשואה. לא חשדתי בו לפני כן וגם עכשיו היחס האוהב שלו כלפיי לא השתנה. הבעיה שזה אוכל אותי מבפנים ואני לא יודעת מה לעשות. ניסיתי להתעמת איתו והוא הכחיש ולי אין הוכחות מספקות כרגע.. אני מנסה להמשיך את החיים אבל זה דורש ממני המון כוחות. חשבתי שאולי זה משהו חד פעמי אבל ידוע לי שזה נמשך.. אני לא רוצה לפרק את המסגרת כי כמו שאמרתי- הכל ביננו טוב...מצד שני- אפשר לחיות עם זה?

אני חושבת שכל דבר שקורה במערכת הזוגית שמפריע

לאחד מכם אסור שישאר בפנים וודאי ובוודאי בגידה או חשד לבגידה. את לא יכולה להמשיך כרגיל כי את כן יודעת וצריכה להתמודד עם הרגשות הנילווים לידיעה כל רגע. את צריכה לפתוח את זה מול בעלך ורצוי במפגש טיפולי, את צריכה להתנות את זה בהמשך הקשר בינכם. אחרי שדברים יתבהרו תוכלי להחליט האם ואיך את ממשיכה. אל תסתפקי בהכחשות, יתכן שאינו מנהל רומן ויתכן שכן אבל את צריכה להביא לפניו את החשדות שלך והידע שלך על מעשיו ותני לו להגיב. את לא חייבת לפרק את המסגרת אבל כן לקבל את האמת.

שטיבלית

New member
תגובה

בעלי לא ירצה ללכת לטיפול בגלל החשש שיצטרך להתעמת עם האונס שעבר. בקשר לרומן- אין כאן ספקות- הדבר ידוע לי מעל לכל ספק סביר. לפתוח מולו - אני לא יודעת איך - כי למרות שאני יודעת אסור לי לומר לו מאיפה אני יודעת ובלי זה הכל בגדר חשדות. כשניסיתי להתעמת איתו לפני כחודש- הוא הכחיש ואף "נעלב" שאין לי אמון בו אחרי כל השנים ביחד. ניסיתי אז גם לומר לו שגם אם הדבר נכון ובגד בי- אז ננסה להשתקם- אך זה לא עזר והוא סירב להודות. שקלתי לדבר עם ה"אשה האחרת" אך נראה לי חסר טעם כרגע כי גם אם היא תניח לו-הוא יכול למצוא מישהי אחרת. אני נעה בים אושר גדול בנשואיי לבין יאוש טוטלי מהשקר שאני חיה בו....יש לציין שבשגרה בעלי הוא בעל מקסים, אוהב, תומך, מגונן ועוזר שלא חוסך ממני כלום ומדבר איתי גם על הבדרים הקשים שהוא עבר ועובר (דבר שהוא לא עושה אפילו עם חבריו הקרובים)

אין שום קשר בין מה שהוא עבר כילד

לחשד שלך שהוא בוגד. גברים בוגדים זה לא נובע מהתפרצויות של הדחקת טראומות בגיל צעיר. אם הוא אוהב, מפרגן וכו` את יכולה להיות רגועה (יחסית) בנוגע לאהבה, כי כנראה שעם השנייה זה רק ``פורקן יצרים``. כמו שאמרה חגית את חייבת לפתוח את זה בפניו, ולומר שיש לך ראייה חותכת אך כדי לא לחשוף את הזהות את לא מפרטת. א``א לנהל חיים נורמלים עם בעל בוגד גם אם הוא הכי מפנק ומתוק בעולם. או שכן?

אני חושבת שאין לך ברירה. את חייבת בשביל

שנייכם לפתוח את הנושא ולא לקבל את העובדה ולא את ההעלבות. אני לא רואה טעם לדבר עם האשה איתה הוא בוגד כי זה לא שייך אליה, זה בינך ובין בעלך. את צריכה להעמיד את המשך נישואיכם בתנאי אם לא מגלה את האמת ותדגישי שאת יודעת בוודעות ותנסי לתת לו רמזים על ידיעתך (מבלי לחשוף את המקור) אם יבין שנישואיו בסכנה לא תשאל לו ברירה אלא להתוודות וגם את תצטרכי לעמוד במילה שלך. אינך יכולה להמשיך לחיות איתו במצב הנוכחי. זה שהוא בוגד ומכחיש לא עושה אותו כל כך מקסים תומך ומגונן. הוא פוגע בך פגיעה גדולה וזה דבר שאי אפשר לעבור עליו לסדר היום. תארגני את המחשבות שלך ותעשי החלטה לגבי ההמשך. לא תוכלי להיות בקשר בריא איתו עד שהדברים לא יהיו גלויים, אל תסכימי לחיות בשקר עוד.

למעלה