בעלי מקצוע מעולים שליקטתי לאחרונה

nrotem

New member
בעלי מקצוע מעולים שליקטתי לאחרונה

במהלך פרוייקט שיפוצים מסיבי שביצענו לאחרונה בלפיד, נעזרנו בכמעט כל בעל מקצוע שיש בשוק (לא היינו צריכים קברן, כוורן, מתחזה ומנקה ארובות. כל השאר - כן). יש המון המון חאפרים בשוק, וחלק מהם פגשנו באופן אישי, אבל מרובם הצלחנו להתחמק ומצאנו לנו בעלי מקצוע מעולים שעשו עבודה יוצאת מן הכלל: קבלן שיפוצים מ-ד-ה-י-ם (אין לכם מה לחפש אצל אחד אחר)! אדריכלית נגר מוביל איש אלומיניום מנעולן איש מזגנים חשמלאי איש אינטרקומים אשמח להמליץ במסר אישי או בטלפון למי שמעוניין, ואוכל גם להציל אתכם מכמה חאפרים (חברת ניקיון איומה אחת, למשל). נעם. 054-2270909

אם תזדקק למתחזה בעל מקצוע

פנה אלי לאימייל [email protected] .כדאי לך שתזהר ממתחזים חאפרים שעושים עבודה גרועה. מאד יפה מצידך שאתה רוצה לעזור לאחרים אבל זה נראה קצת יומרני וחסר צניעות. אתה שרק הגעת לישוב וכבר אתה רוצה ללמד את הותיקים שכאן בעלי נסיון של שנים מי בעל מקצוע טוב ומי לא. אגב האם גם לך שכחו לשלוח הזמנה לטקס החלפת האנטנות הסלולריות בכניסה לישוב? שמעתי שהיה טקס מרגש ומלא קרינה.

nrotem

New member
לא חייבים להגיב בכל מחיר, אתה יודע.

יש דרכים אחרות לאוורר את המקלדת... בכל מקרה, אין קשר בין מועד הגעתי לישוב ובין מציאת בעלי מקצוע. בעלי המקצוע שמצאתי רובם אינם מן הישוב, וגם אם היו מהישוב - מה הקשר?? אני מוכן להסתכן ביומרנות וחוסר צניעות ולעזור לאנשים לא ליפול במקומות שאני נפלתי. נעם.

pini19

New member
אולי יש לך מה ללמוד ממנו!!!

אני חושב שזה דבר ניפלא שמישהו מציע את שרותיו ואת הידע שהוא צבר ומוכן לשתף אותם עם אחרים....לא זכור לי שאתה עשית את זה או כל אחד אחר בישוב...אז אולי כן אפשר ללמוד מהבחור איך בונים פה קהילה יותר איכפטית וסימפטית קהילה עם ערבות הדדדית ועזרה הדדית... זה לא בושה... למרות שהיום כל אחד דואג רק לעצמו!!! אז צא ולמד..אתה אומנם ותיק אבל חסר כל ערך.

יצאתי ולמדתי שכל הכבוד לנעם

שאפשר לקבל אצלו המלצות לבעלי מקצוע טובים וגם השמצות על בעלי מקצוע חאפרים.נורא נעלבתי מזה שהוא כתב שהוא לא צריך מתחזים.אז ממה אני יתפרנס? חוצמזה אני בכלל לא ותיק למרות שאני גר בשיכון ותיקים.

למעלה