בעלי מתחיל לחשוד...

בעלי מתחיל לחשוד...../images/Emo9.gif

הוא נכנס לחדר לפני כמה דקות וראה שאני, שוב, נמצאת בפורום. " מה כ"כ מעניין שאת שם כל הזמן?" "אני חייב להכנס גם לפורום הזה..." בהזדמנות חגיגית זו אני רוצה להציג לפניכם את הבובה המשגעת שלנו, המלאכית המתוקה והמקסימה הזו (וכמובן שאנחנו אובייקטיביים
). חג שמח ושקט לכולנו, ענת, שי ומאיה.

../images/Emo104.gifמדהימה../images/Emo70.gifאיזו ילדה מתוקה../images/Emo57.gif

וכן, גם אבא של שגיא חשב שאני מנהלת רומן עם המחשב. עבר לו כשהוא הבין שלא...

rlsy

New member
ענת גם בעלי נדנד!

ענת היקרה גם בעלי תהה מה אני מחפשת כל הזמן כאן ומה נורא מעניין אותי. היום הכנסתי אותו לפורום של חיות מחמד וזה נורא מעניין אותו. תציעי לבעלך איזה שהוא פורום שהוא אוהב כך יבין מה את כל כך אוהבת ומחפשת כאן. בקשר לבובה לא יודעת על איזו בובה את מדברת. ביי סיגל

השתגעתם? להמליץ לבעל על פורומים?

אז הוא ירצה כל הזמן את המחשב ומתי את תגלשי? לי יש מכור פרטי (לליגות ספורט fantasy sport מי שמכיר) וכל ערב זה - עכשיו תורי, לא עכשיו אני, אתה כבר גלשת שעה, לך להתקלח אני רוצה את המחשב, עכשיו תשמרי עליה אני חייב להתעדכן.... יש לנו שלושה מחשבים בבית ושני קוי טלפון אבל קו אחד נשאר פתוח לשיחות נכנסות. מה שיקרה בסוף זה שנחליט להתחבר לרשת גם מהקו השני - ואז בכלל לא נראה אחד את השני

ofelya

New member
למה שלא תנסו לחבר רשת?

אצלנו גם יש שלושה מחשבים על קו אחד, חיברנו אותם לרשת אחת כדי שנוכל לגלוש יחד (שנינו מכורים). החלקים לרשת עולים ממש מעט - פחות ממאה שקל לכרטיס רשת , פלוס קבלים, ואם יש לכם ווינדוס XP אז התקנת הרשת ממש פשוטה!

שניים מהמחשבים הם לפטופים

לכל אחד מאיתנו יש לפטופ מהעבודה, ולכן אנחנו לא יכולים לגעת בהם, לא בחומרה ואפילו לא בתוכנה. שלא לדבר על זה שאנחנו בעבודה עדיין עם NT... אם אלו היו מחשבים פרטיים בודאי שהיינו כבר "מרושתים"

jole

New member
שיצטרף גם הוא../images/Emo104.gif

לגברים שכבר יש כאן והם אחל´ה אחד אחד. (יש אחד שקצת יותר אבל זה בגלל שאני לא אוביקטיבית לגביו

rlsy

New member
את יודעת מה ענת../images/Emo104.gif../images/Emo8.gif

עלה לי רעיון שלכל מי שיש בעיה דומה פשוט תקרא לבעלה ונשתף אותם בפורום ובצט זה נשמע לי דווקא נורא מעניין שננהל כולנו יחד שיחה.

גם בעלי לא מבין

מה מעניין בפורומים. לעומת זאת משחקים של ספיידרמן, טרזן ועוד דמויות לא מזוהות מעניינים מאוד אותו ואת חבריו... לכן- כל אחד בענייניו.

למעלה