בעלי נוחר בלילה

בעלי נוחר בלילה ../images/Emo7.gif

מה אפשר לעשות כדי למנוע את זה ? הוא טוען שהאף שלו לא סתום והוא נוחר בקולי קולות, אני ישנה עם פקקי אוזניים אבל זה ממש לא עוזר. מה עודים ?

iditush11

New member
הולכים למעבדת שינה

אבא שלי לדוגמא היה שנים נוחר, ואמא שלי ממש סבלה מכך. אבא שלי החליט ללכת למעבדת שינה, ושם גילו שהוא סובל מתופעה של הפסקת נשימה תוך כדי שינה, הוא קיבל מכשיר מיוחד עם מסיכה שעוזרת לו לנשום בקלות בלילה וכתוצאה מכך הנחירות פסקו. נחירות יכולות להעיד על בעיות נשימה, דרך קופ"ח אפשר לקבל הפנייה למעבדת שינה ששם יוכלו לעזור לבעלך. תגידי שלא יזניח את זה, זה חשוב לבריאות שלו ולשלך בסופו של דבר. רק בריאות.

iditush11

New member
נראה לי שכן אבל אני לא בטוחה ב-100%

אני חושבת שהקופה משתתפת בסכום מסויים, אבל אני מבטיחה לך שעד סוף היום תהיה לי תשובה וודאית, אני אשאל את אבא שלי. אבל הכי טוב תתקשרי לקופה שלכם ותבררי לגבי הנושא של מעבדת שינה. עידית

ה מוזה

New member
ומה עשו לפני המעבדות ?

בזמנים בהם לא היתה מעבדת שינה עם כל השכלולים והניתוחים והאלקטרודות וכו' וכו' מה עשו פעם כשהבעל נחר? או כשהאישה נחרה? [ כן,כן לא רק גברים נוחרים
] אשמח לעוד תשובות של גולשים/גולשות פטנטים , תרופות סבתא, לנוחרים(ות)

iditush11

New member
מוזה לא נראה לי שיש תרופות סבתא

לנחירות, ולפני עידן המעבדות אנשים פשוט סבלו מכך. כיום תודות לטכנולוגיה קיימים טיפולים בתופעות שעבר לא היה להן טיפול כי פשוט לא ידעו לטפל בהן. ונחירות זה מצב מעיק שאף עלולים לגרום לסיבוכים בדרכי הנשימה, דבר שמחייב טיפול.

I Was Hoping

New member
תזיזי אותו

כל פעם לצד אחר, עד שתגלי את התנוחה שהוא לא נוחר בה יותר. לפעמים זה רק עניין של תנוחה...

iditush11

New member
זה ממש לא נכון!

נחירות זה לא משהו שעובר סתם ככה. זה מצב שמחייב התערבות חיצונית אחרת הנחירות רק מחמירות יותר ויותר במשך הזמן וכן זה אף יכול להביא למצב של קוצר נשימה והפסקת נשימה בשינה, לא נעים במיוחד... אבא שלי בזמנו הלך למעבדת שינה כי גם הוא וגם אמא שלי ממש סבלו מכך, ובאה גאולה..הביאו לו מכשיר מיוחד עם צינורית שמרכיבים על הפה ועל האף וזה אומנם נראה ממש לא נוח לישון עם זה בלילה אבל עובדה שהוא הפסיק לנחור, ואיכות השינה שלו השתפרה פלאים. בקיצור מה שאני אומרת למה לסבול אם אפשר לטפל בכך, והפתרון הכי טוב בעיני זה ללכת למעבדת שינה ששם יאבחנו את סוג הנחירות שלו ויתאימו לו את הטיפול שהוא זקוק לכך. רק בריאות.

iditush11

New member
אני מצרפת כאן קישור לאתר של הדסה

שבו מציעים טיפולים לאלו שסובלים מנחירות.

iditush11

New member
לא עולה לי

אני אשים פה קישור לאתר של הדסה עצמו ושם תחפשי טיפול בנחירות במח' אף אוזן גרון

למעלה