בעלי עסקים המעונינים בטיפים, ייעוץ לעסק, חינם

בעלי עסקים המעונינים בטיפים, ייעוץ לעסק, חינם

מוזמנים לפרסם את השאלות בפורום ו/או לפנות במייל אלי,
לפרט בקצרה במה מדובר, פרטי התקשרות חוזרת, השירות יינתן ללא תשלום.

likayeladim

New member
היי מוטי

היי מוטי, כפי שבטח כבר ראית, הקמתי פורטל לילדים. אני בעצם רוצה לתת פלטפורמה בחינם לכל מי שמתעסק בתחום ורוצה לפרסם את עצמו.
אני מניחה שרבים מהצד השני גם מחפשים אותי. כיצד היית ממליץ לי להגיע לקהל הממוקד ולהציע לו את השירות שלי?
תודה, ליהיא (=

הי ליהיא, מאוד התרשמתי מהאתר שלך, עושה....

רושם של אתר נעים וידידותי, ויחד עם זאת ענייני ומעוצב נכון.
לשאלתך, הצעד הראשון הוא האתר והתנועה בו, וכדי למשוך גולשים, ובשלב ראשון אין זה משנה אם הם בעלי עסקים ומשווקים בתחום הילדים, או הורים וסתם מתענינים.
כמובן שכדי שהעסק יצליח אם בנית תוכנית עיסקית ו/או שיווקית, את צריכה להיות צמודה למודל העיסקי שלך (מאיין יבואו הרווחים).
ככלל, צריך לנסות להפיץ את האתר והקונספט שלך בכמה שיותר ערוצים, כולל ברשתות החברתיות לדעתי , פייסבוק, אינסטגרם וכדומה,ובאתרים רלבנטים לילדים וקהל היעד שלך.
חשוב שהגולשים ירגישו שיש לפורטל שלך ערך מוסף ומעניין שיתרום להם, ובכך יגרום להם לחזור ולגלוש באתר.
כמובן שהשלב המתקדם הוא שתהיה תנועה בפורטל שתאפשר לך אולי למכור חסויות ופרסום באתר בהמשך.
יש אמצעים לקידום כמו יחסי ציבור, תוכניות רלבנטיות בתקשורת שאת עשוייה לעניין אותם ובכך לגרום להם לסקר אותך ואת הפורטל.
חשוב להיות יצירתיים בכל התהליך השיווקי תקשורתי.
בהצלחה

eitanamit1

New member
היי מוטי, שאלה על מערכת להפצת תוכן

אני עושה מדי פעם אימוני כושר אישיים לכל מיני אנשים שמגיעים אלי מכיוון שהם מכירים מישהו שמכיר אותי.
חשבתי להרחיב את התחום של האימונים האישיים ולנסות להגדיל את מעגלי הלקוחות.
המליצו לי להשתמש בתוכנה להפצת מסרים שנקראת TROO, האם אתה מכיר? ממליץ? חושב שהיא יכולה להתאים לצרכים שלי?
תודה מראש

אינני מכיר את התוכנה, הייתי ממליץ לך לנסות...

להכין בשלב ראשון, רשימת תפוצה של אנשים עם מיילים איתם היית בקשר ו/או חברים, להכין מסר פרסומי שיווקי מקורי ומעניין, ולבקש שיתוף פעולה מצידם.
להקים אתר, במקביל לעשות שימוש ברשתות חברתיות כמו פייסבוק, עם דף מעניין בו תפיץ פעם בשבוע לדוגמא סטטוס מעניין ושימושי, או תזמין לאימון התנסות קצר בחינם, כדי להניע לפעולה
להיכרות איתך ועם שיטת האימון שלך.
בעיקרון לתחומים כמו העיסוק שלך, מאוד מתאים לעשות שימוש בשיטת קידום המכונה "מכירה אישית", מתוך 4 האפשרויות לתמהיל הקידום, (פרסום, יח"צ, קד"מ, ומכירה אישית).
כמובן שיש אפשרויות רבות נוספות לפתח את התחום שלך,אתה יכול להניע תהליכים ואפשרויות ולבחון את ההצלחה והיעילות שלהם.
בהצלחה לך

eitanamit1

New member
תודה על התשובה מוטי

אני לא בטוח שיש לי כרגע את התקציב המתאים להעמיד אתר ראוי ולכן נראה לי שאעמיק את העבודה ברשתות החברתיות ואזמין באמת אנשים לאימוני היכרות. אם מישהו מהגולשים עבר חוויה דומה אשמח לטיפים גם ממנו

likayeladim eitanamit1 - - - טיפ

eitanamit1
סליחה שאני נדחפת פה למוטי... אני משתמשת במערכת T-ROO כבר הרבה זמן ומאוד ממליצה. הממשק מובן גם למתקשים ומאותגרים טכנולוגית, ונותנים לך גם כל מיני טיפים להפיץ את העסק שלך ביתר קלות ויעילות.
וכמובן כל מילה שמוטי אמר לך = זהב.
likayeladim
גם לגבי השאלה הראשונה. מוטי כתב: "צריך לנסות להפיץ את האתר והקונספט שלך בכמה שיותר ערוצים, כולל ברשתות החברתיות לדעתי , פייסבוק, אינסטגרם וכדומה,ובאתרים רלבנטים לילדים וקהל היעד שלך", זה בדיוק קולע לפעולת מערכת T-ROO.

ועוד כמה מילים ממני, כשמתעמקים בנושא השיווק באינטרנט מגלים עולם מרתק ומשתלם, שווה להשקיע.

למעלה