בעלי עשה את הבדיקה A1C אתמול והתוצאה 6.

11מתוקה

New member
בעלי עשה את הבדיקה A1C אתמול והתוצאה 6.

ברוך השם. הסוכרת התגלתה לפני פחות משלושה חודשים ,7 לאוקטובר .אתמול בעלי ביצע את הבדיקה ולהלן התוצאות.

Dave1972

New member
מה המטרה שלך?

הרי את באה לפה, זורקת דברים באוויר כמו "בעלי אוכל כמה פירות שהוא רוצה" ועכשיו את זורקת תוצאת A1C, כאילו זה אומר למישהו משהו. אנחנו יודעים כמה הוא היה לפני? מה הוא עשה כדי לרדת ל-6 (אולי זה בכלל עליה?). את הרי מעולם לא שיתפת מה הקסם/הכישוף/השחור שאת מפעילה עליו כדי שזה יקרה.
&nbsp
אז בחייאת. אנחנו עובדים קשה כדי להגיע לתוצאות מיוחלות. ואני אומר את זה באופן אישי. צורת הכתיבה שלך מרגיזה ברמות. אין לה ערך לכלום! רוצה לשתף אותנו בסוד שלך? שתפי בשמחה. לא רוצה לשתף? אז בשביל מה את פה? זה סתם מציק.
&nbsp
עד היום לא התבטאתי ככה, אבל באמת מן הראוי שיחסמו אותך מפה. זה בפירוש לעג לרש. אני קורע את התחת שלי בשביל להגיע לתוצאות טובות והכתיבה שלך יורקת לי בפנים. לא מתאים לי.

אבו זקן

New member
הנסיון מלמד...

שהדרך היחידה להפטר מנודניקים מעצבנים באינטרנט היא להתעלם מהם. בנה לך כפתור ignore וירטואלי במוח, כזה שהופך הודעות ממגיבים מסויימים לבלתי קיימות עבורך. לא קל לחיה סקרנית כמו האדם, אבל בר ביצוע. אחרי כמה הודעות שאף אחד לא מגיב עליהם המתוקים למיניהם מחפשים פורום אחר להציק לו כי הם חיים מהפידבק שהם מקבלים.
&nbsp
אני לא מחדש כאן כלום, דומני שהמנהלת החביבה של הפורום אמרה משהו דומה לא מזמן.

Dave1972

New member
טוב. אני אתנחם בלהיות סוכרתי עם 6 לתקופה הקרובה.

ואולי, אם ירצה השם, בעזרת ה' וישועתו, עיגולים עיגולים, שום בצל, טוק טוק, בררר בררר... אולי יום אחד אגיע ל-5.4.
עד אז אהיה גאה להיות סוכרתי עם 6.

אם שמת לב להודעות של מתוקה, בעלה אוכל מה שהוא רוצה

ולפי בדיקות הדם שלו כאילו הוא הבריא מהסכרת. כאילו אין לו סכרת.

11מתוקה

New member
פספסת !!אני אכן נשואה .עם משפחה נהדרת.

כן בעלי הסכים להינשא לי,ולבסוף אני הצלתי אותו ממחלת הסוכרת ועל זה הוא לא מפסיק להודות לי.מזל שאתה לא היית הבררה היחידה שלי.
אם היי פעם אקים חברת סטארט אפ אפגוש אותך בטוח ומבטיחה לך שתבקש סליחה על כל התגובות שלך.

בניגוד אלייך, אני באמת הצלתי בנאדם ממחלה. אבל

לא אני המצאתי את הטיפול. פשוט מצאתי את הטיפול הנכון,
אז אני באמת יכולה לטפוח לעצמי על השכם.

11מתוקה

New member
אתה מבין מה זה A1C?? זו בדיקה ממוצעת לסוכר ב-3 חודשים אחורה

אם הסוכר התגלה אצל בעלי ב 7 לאוקטובר אז עדיין לא עבר הזמן הנ"ל, אם בעלי היה ממתין עוד שבועיים אז בטוח התוצאה הייתה יותר נמוכה.
זה רק מוכיח שהסוכר אצלו היה 330 בתחילת הדרך. ותפסנו את זה מאוד מוקדם.
אז זהו כל מה שכתבתי הוא נכון.
בעלי אוכל המון פחמימות ביום: אטריות מכל הסוגים בורגול קטניות קרקרים קוסקוס כל פחמימה שאת רק מעלה על דעתך אפילו 3 פעמים ביום.
פירות ללא הגבלה לפעמים 9 פירות ביום
פלאפל
קציצות
פיצוחים אגוזי מלך שקדים תמרים ללא הגבלה.
מי שרוצה להאמין שיאמין ומי שלא לא צריך. רק בבקשה אל תכתבו דברים ברמה נמוכה זה לא יפה.

כנראה שאת/ה לא מבינ/ה מה זאת הבדיקה HbA1c (ככה נכון

לכתוב), אבל אני לא אתחיל להסביר להדיוט/ה מהרחוב שסתם מבלבל/ת את המוח.

11מתוקה

New member
זה אמוגלובין סוכרתי לכן זה חייב להיות Hb. בקשר לשאר

לא משתמשת במילון שלך.

למעלה