בעלי קיבל מכה בכף יד לפני שנתיים

• פותח הנושא etik
  • פורסם בתאריך

etik

New member
בעלי קיבל מכה בכף יד לפני שנתיים

כבר מאז כואבת לו היד בכל פעם שהוא נוגע בנקודה הכואבת, אבל לא כואב באופן רגיל, הוא הלך לצילום וראו שהיד לא שבורה אבל עדיין יש כאבים, נאמר לו שהיה לו כנראה שטף דם שלא התפזר לו ויצר דלקת ולכן הכאבים בזמן לחיצה, הרופא אמר לו לעשות עיסוי לכף יד. בעלי החל לעסות את היד ובזמן העיסוי הרגיש כאבים שמקרינים לכף היד והאצבע ולאחר עיסוי של שעתיים התנפחה לו קצת היד באזור הכואב ויותר כאבים גם ללא לחיצה. מה אפשר כדי להקל על הכאבים או לרפות את האזור לחלוטין. תודה רבה, הפורום הזה פשוט מדהים נקלעתי אליו במקרה. תמשיכו כך.

smady a

New member
אני הייתי ממליצה לבדוק את זה שוב

אצל רופא אחר. ועוד אופציה לגשת לקבל טיפול לא קונבנציונאלי. שיאצו. אולי רייקי ועוד. לגבי עיסוי צריך לדעת אך ולא ללחוץ מידי. יתכן ובאמת ישנו איזה עצב שם מכווץ.

dusa

New member
ואולי שפשוט ינסה לעשות

לכף היד אמבטיות של מים פושרים. אולי אפילו להוסיף למים איזה צמח מרגיע כמו כמומיל או מרווה. אבל זה סתם כדי שיהיה גם נעים וריחני ובטוח לא יזיק. אולי אפילו יועיל. ואכן, הייתי מציעה ללכת ל"דעה שניה" מרופא נוסף.

ננא

New member
כאבים בכף היד

שלום, הייתי ממליצה לגשת למטפל/ת ברפואה המשלימה לעשות עיסוי רפואי לכף היד, עם שמנים המתאימים לבעיה.

ה מוזה

New member
אני הייתי מנסה

שני דברים שרק עשויים להועיל ,שווה לנסות כפי שהציעו כאן אמבטיות במים חמימים כל יום חצי שעה מניסיון אישי בעבר של חבלה קשה,הוצע לי ע"י פיזיוטרפיסטית טיפול שכזה ,במקרה שלי זה באמת הועיל והקל עד שחלפו הכאבים לחלוטין ועוד דבר שכדאי לנסות במקרה וזו דלקת כפי שכתבת,או בצקת פנימית כתוצאה מהמכה , עלים של כרוב [ לחבוש את האיזור הכואב בעלים של כרוב] תקחי כרוב לבן קלפי ממנו עלים,לעטוף את האיזור בשכבה טובה של עלים על זה תחבושת או בד, נשמח אם תספרי האם הקל על הכאב והנפיחות וכמובן,כפי שיעצו לך כאן ,תמיד רצוי עוד חוות דעת של רופא

למעלה