תתקינו את האפליקציה הזאת
עובדת יופי למרות החסימה של שיאומי בחייגן של גוגל
נתמך בכל גרסאות האנדרואיד
עובדת יופי למרות החסימה של שיאומי בחייגן של גוגל
נתמך בכל גרסאות האנדרואיד
נערך לאחרונה ב:
פתרון עדיף: רום של xiaomi.eu שתומך built in בהקלטה קולית, ללא צורך באפליקציה נוספת או root privileges (עדיין יש לפתוח את נעילת הבוטלודר כמובן)
אתם מציעים חצי פתרון..פתרון עדיף: רום של xiaomi.eu שתומך built in בהקלטה קולית, ללא צורך באפליקציה נוספת או root privileges (עדיין יש לפתוח את נעילת הבוטלודר כמובן)
ללא מעט מכשירים עם MTK יש קיימים רומים מקוסטמים. למשלאתם מציעים חצי פתרון..
יש אנשים עם טלפונים עם מעבדי מדייהטק..
שום רום EU ושום רום מקוסטם לא יכול לעזור להם..
redmi note 10s
poco m5s
poco m5
redmi note 11s
redmi note 11 pro
poco x3 gt
xiaomi 11t
xiaomi 12t
כולם עם mtk..
תעזור בבעיה:
הוראות ברוסית (אפשר להיעזר בגוגל טרנסיילט), אך כדי להוריד קבצים צריך להירשם בפורום הנ"ל - אשמח לעזור בהליך ההרשמה, כי יש להם captcha ברוסית.תעזור בבעיה:
לאף אחד אין פתרון לבעיה של פתיחת המכשיר? שיאומי 11S
הכלי של שיאומי מזהה את המכשיר ואחרי שהמכשיר עובר לפסט בוט זה תמיד מראה פתאום שהוא לא מחובר. המכשיר מחובר ורואים אותו במחשב. וגם בכלי של שיאומי. אבל תמיד בשלב שהכלי מעביר אותו לפסט בוט, אחרי כמה שניות זה רושם שהמכשיר לא מחובר. ניסיתי להתקין כל מיני דרייברים. וניסיתי את שני הכלים של שיאומי...www.tapuz.co.il
תשאל אותם אם זה עוזר במקרה שהדרייברים של אנדרואיד מסומנים במנהל ההתקנים עם סימן קריאה צהוב. נראה לי שבמקרה שלי זאת הבעיה. שיש חוסר התאמה. אני עם חלונות 8.הוראות ברוסית (אפשר להיעזר בגוגל טרנסיילט), אך כדי להוריד קבצים צריך להירשם בפורום הנ"ל - אשמח לעזור בהליך ההרשמה, כי יש להם captcha ברוסית.
יש לך את זה בסינית?הוראות ברוסית (אפשר להיעזר בגוגל טרנסיילט), אך כדי להוריד קבצים צריך להירשם בפורום הנ"ל - אשמח לעזור בהליך ההרשמה, כי יש להם captcha ברוסית.
מדובר באפליקציה ענתיקה..
אין אותה בחנות של גוגל?מדובר באפליקציה ענתיקה..
כבר 10 שנים הם מכריזים שאוטוטו היא תיהיה בתשלום..
מרוב שהיא פשוטה היא עוקפת בקלות את כל החסימות..
היא תישאר בחינם לנצח..
אפילו עברית אין שם..
בחנות של גוגל..?!אין אותה בחנות של גוגל?
אתה אומר שזה לא עובד במכשירים חדשים ובכל זאת ממליץ לי להתקין את זה?בחנות של גוגל..?!
גוגל יחסמו אותם מייד..
תנסה להקליט שיחות עם האפליקציה הזאת, גוגל חסמו אותם להקלטות מאנדרואיד 10 ומעלה..
Call Recorder - Cube ACR - Apps on Google Play
Record phone calls & voice memo with automatic Call Recorder - Cube ACR.play.google.com
אלו שני אפליקציות שונות..אתה אומר שזה לא עובד במכשירים חדשים ובכל זאת ממליץ לי להתקין את זה?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.