בעלי YES לפתוח מהר טלוויזיה

בעלי YES לפתוח מהר טלוויזיה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עכשיו בערוץ Discovery Science שעה שלמה בנושא אבולוצייה, לפי התקציר נשמע שיהיה מאד מעניין!! ולמי שיפספס, בדרך כלל יש הרבה שידורים חוזרים אז כדאי לבדוק את לוח המישדרים בימים הקרובים בטוח שיקרינו את זה עוד כמה פעמים
משתמש בצלילים

דוגמה יפה שהוצגה בתוכנית

מנפלאות האבולוציה - למי שלא ראה את התוכנית, הוצגה שם דוגמה יפה המראה כיצד גן בודד עשויי להיות אחראי לפעמים על יותר מתכונה אחת בודדת, לקחו זבובים בעלי עיניים אדומות ושתלו בהם גן בודד של עיניים לבנות, ומה היתה התוצאה? לא רק שלזבובים שנוצרו כתוצאה מהמוטצייה הנ"ל היו באמת עיניים לבנות, אלא שהם התנהגו בצורה מאד משונה! הזבובים הזכרים החלו ליצור שרשראות ארוכות של זבובים זכרים שכל אחד מהם מנסה להיצמד לזבוב שלפניו והתוצאה - "רכבת" של זבובים, מדהים לא? משתמש בצלילים

Caligola

New member
מה שמה של האנגלי של התוכנית?

אני רוצה לנסות למצוא ואף להוריד את התוכנית מה-eMule. (ולא, אין לי Yes)

לא יודע מה השם באנגלית

אך זו סדרת תוכניות בשם "להבין את" והפעם זה היה בנושא אבולוציה. משתמש בצלילים

ירח41

New member
הרצת החיפוש

discovery channel באי מיול הפיק בעיקר, בעצם אולי חוץ מאחד, סרטים של הערוץ בספרדית! מסיבה כלשהי, הכל בספרדית. אני בספק אם נמצא שם את הסדרה, לא בספרדית.

שאלת ../images/Emo32.gif

מדוע יש רק 4 דפים פעילים בפורום הזה וכל הודעה שחורגת מדף 4 עוברת כבר לארכיון? יש איזו סיבה מיוחדת לכך? משתמש בצלילים

Caligola

New member
תקלה בממשק תפוז.

ההערכה שלי היא שזאת היא הסיבה לתקלה: כמעט ובכל יום נמחקת בפורום אבולוציה הודעה אחת לפחות. ההודעות הנמחקות כוללות בתוכם את - (1) ההודעה של 'תפוז אנשים מודיע' (מעין Bot של תפוז שמודיע על אירועי היום בתפוז, וכאשר אירועי היום מסתימים, הודעתו של 'תפוז אנשים מודיע' נמחקת אוטומטית. (2) תפוז בנו Bot שכל תפקידו הוא לזהות הצפת פורומים, והצפה מוגדרת אצל ה-Bot כהודעה הנשלחת כמעט בכל פורום אפשרי בעלת אותו התוכן. ה-Bot מוחק בעיקר הודעות העוסקות במשחק פירמידה תוך זמן קצר מרגע בו זו פורסמה, ולעיתים גם הודעות של משתמשים אשר בחרו להציף את כל הפורומים בתפוז בפרסומת כלשהיא. התקלה אותה אתה כרגע תיארת נוצרת מאחר והדפים הפעילים מחושבים לפי סך ההודעות שנכתבו בפורום אבולוציה[או כל פורום אחר], וחישוב ההודעות שנכתבו כולל בתוכו את ההודעות שנמחקו [בין אם זה הודעות שעסקו במשחקי פירמידה, או הודעות של 'תפוז אנשים מודיע']..

איזו חתימה ../images/Emo35.gif

לא רשמתי שום חתימה בכרטיס האישי, אתם רואים משהו שאני לא רואה? משתמש בצלילים

ירח41

New member
חחח זה לא חתימה

פשוט ברגע שהוא מסיים לכתוב את הודעתו הוא מוסיף "משתמש בצלילים".

זיקוקית

New member
יש כאן המחשה של תהליך אבולוציוני

בגלל לחץ שהופעל, תיחסך מאיתנו להבא קריאת ה"חתימה" בחלק מן ההודעות של באי הפורום זיקוקית

למעלה