בעל בקבע

בעל בקבע

הי חברים, אני חדשה פה. התחתנתי לפני חודש (כמעט), קצת קשה לי להתרגל, כיוון שבעלי בקבע בקרבי ועכשיו עם כל הבלאגן שבצפון גם את המעט שהוא יצא הביתה עכשיו גם זה בקושי... ומחר סופ"ש ואני אהיה לבד קשה לי!!!

nikit1

New member
מבינה אותך...

גם בעלי הוא מ"פ קרבי בקבע ובימים אלו אני מודאגת במיוחד...אם זה מעודד אותך- אז גם לי תהיה שבת בודדה
. בעלך עומד להשתחרר או שהוא חתום לעוד הרבה זמן? בכל מקרה- ברוכה הבאה לפורום ותחזיקי מעמד
! אני מאד מזדהה איתך...

ashlaya

New member
לנשות הקבע

האם לפני החתונה לא הייתן מודעות איך יראו החיים עם איש קבע? לדעתי זה משהו שחייבים לקחת בחשבון לפני נישואין! כמו שחשוב לגור ביחד לפני החתונה

nikit1

New member
באמת???

מה את אומרת! איך לא חשבתי על זה לפני החתונה!? אז כן חשבתי על זה וגם גרנו יחד לפני החתונה אז זה לא משהו שלא לקחתי בחשבון. מה את אומרת בעצם- מגיע לנו? אני לא מאמינה בלהטיל וטו על דבר שבן הזוג שלי עושה-יש לו אידאלים שהוא מאמין בהם והוא מרגיש טוב עם עצמו כשהוא קם בבוקר. העובדה שחשבתי על הקושי בחיים עם בעל שהוא מ"פ קרבי והחלטתי לקבל את זה לא אומרת שכיף לי להיות לבד בשבת בבית כשהוא נמצא השד יודע איפה! אז תודה לך על ההערה מאירת העיניים הזו אבל זה בדיוק כמו להגיד לאמא של חייל קרבי שדואגת לו- את אשמה, למה הסכמת שילך לקרבי. באמת!

ashlaya

New member
וואו את באמת מרגישה איום!

אם לקחת את הדברים שלי במובן הזה..כנראה באמת שאז זקוקה לכתף אבל לא היה במה שכתבתי שום כוונה רעה או מאשימה להיפך אני מעריצה בני´בות זוג שבוחרות את הזוגיות עם אנשים בקבע ולדעתי זה מתאים לאנשים שזקוקים להרבה מרחב כי אני בטוחה שכל אחת מכן עשתה את זה בידיעה שלמה ואין פה שום מגיעה או דווקא....תנסי לקרא את מה שכתבתי שוב ובכל כל הבאסה שיש לך מהלבד..אולי אם תקראי שהוא לידך תביני את הדברים אחרת

nikit1

New member
אולי הגזמתי בתגובתי

אני שומעת את זה מהרבה מאד האנשים סביבי- " מה אתם מתלוננים, זה החיים שבחרתם לעצמכם" ועוד הרבה כאלו, בעיקר מבני משפחתו של בעלי (כמו שאפשר לנחש הם לא אוהבים את זה שהוא בצבא...) כך שכנראה שאני קצת OVER רגישה להערות כאלו.

שנינו באותה סירה...

בעלי נגד. הוא חתום לכמה שנים. בעלי לא עשה שבתות אף פעם, אבל כרגע בגלל המצב בצפון, אני מקווה שהכל ירגע שם כבר.

אופה3

New member
שלום נשות הקבע, רציתי רק לספר לכם

שנפתח פורום למען החיילים, ואנו כותבים שם מכתבים גם לחיילים, אתם מוזמנות להצטרף ולכתוב אליהם, אם הם נמצאים באיזור השרון, או חיפה יש סיכוי גדול שהם יקבלו את המכתב, כי אני מדפיסה את המכתבים ומעבירה אותם למפקדים של החיילים, אבל יותר אנחנו עושות את זה כדי לפרוק מעט מהכאב והגעגוע, אז אתם מוזמנות להצטרף שלכם באהבה, האופה

למעלה