בעל הון מחפש השקעות מניבות

mamonako

New member
פרט.

אני בוחן הרבה אפשרויות השקעה. בעיקר בתחום הנדל"ן. הזמן שלי כמו של כולנו על הכוכב הזה הוא מאוד מוגבל. אני מרגיש חוסר זמן גם למשימות חשובות והכרחיות . אז בבקשה ממך: תן עוד פרטים כתובים. אם חיובי ננהל שיחת טלפון. אם חיובי ניפגש. וכולי...... גיורא

mamonako

New member
אתה נשמע רציני.שלח תוכנית עיסקית.

אני בוחן הרבה אפשרויות השקעה. בעיקר בתחום הנדל"ן. הזמן שלי כמו של כולנו על הכוכב הזה הוא מאוד מוגבל. אני מרגיש חוסר זמן גם למשימות חשובות והכרחיות . אז בבקשה ממך: תן עוד פרטים כתובים. אם חיובי ננהל שיחת טלפון. אם חיובי ניפגש. וכולי...... גיורא

myd

New member
הצחקתני ../images/Emo6.gif ../images/Emo13.gif

זמנך כל כך קצוב ומוגבל.... שאפילו שיחת טלפון אתה לא מעוניין לעשות ומאידך יש לך כל הזמן שבעולם להכנס לפורומים באינטרנט ולראות אם כתבו לך איזו תגובה..... חחחחחחחחחחח..... אתה פשוט מצחיק, פראייר מי שעושה איתך עסקים ! הרי אין כמו שיחה קצרה בטלפון בשביל לברר פרטים ראשוניים, ואצלך הטלפון הוא רק אחרי שיכתבו בפורום.... תגיד, מה רצית שיכתבו לך בפורום ?!?! שיחשפו את הרעיון ? שיגלו את כל הפרטים ? או שיכתבו לך משהו בסגנון: "יש לי את המצאת המאה, היא יכולה להפוך אותך לעשיר תוך שבוע, השקעה לא גדולה ואתה ביל גייטס !!!"...-- האם לכותב הודעה כזו תהיה מוכן להתקשר???? אני מציע לך, יש פורומים אחרים... (אתה יודע מה? בעצם יש גם כוכבים אחרים... אולי שם יהיה לך זמן פחות מוגבל....)

mamonako

New member
בעל הון מחפש השקעות מניבות

עד עכשו ההון היה מושקע בנדל"ן. בשנתיים האחרונות יושבים על הגדר. יש רעיונות השקעה ? רצינות+בררנות מובטחת. גיורא

Tokyo

New member
גיורא היקר-האם ניתן להבין מהניק שלך

שיש לך איזה קשר ליפן? טוקיו

mamonako

New member
יפה מאוד.אתה הראשון שעולה על זה.

כח קניה אדיר יש ליפנים. גם את יוקאמה ראיתי.(המקום של המונדיאל) קיבלתי הזמנה למשחקים אבל קוצר זמן השאיר אותי בארץ הקודש. גיורא- סמי-מה-סאן.

למעלה