בעל חולה=תינוק. זכות התגובה!

עציון

New member
בעל חולה=תינוק. זכות התגובה!

אתמול התפתח שירשור של קיטור על הבעל ועל התנהגותו כאשר הוא חולה. כולן התענגו פה כאשר התברר להן שהבעיה היא בעיה משותפת ולנו, הבעלים לא היתה אפשרות לזכות התגובה.בגלל הצפיפות בתגובות הנשים. אני מצטער שאני פותח מחדש את השירשור, אבל מאחר והפורום דן היום בהריון, דבר שנימנע ממני טיבעית, הרי אין אני יכול להצטרף לדיון מכובד זה. ובכן, הבה נסכים בינינו שיתכן מצב שהבעל חולה ויתכן מצב שהאשה חולה. בשני המקרים, כל צד מצפה שהצד השני יפנק אותו- בוס תה, דבש, חלב וכו´. הטענה: שבעלי חולה הוא מתנהג כמו תינוק. שאני חולה, הוא מתעלם ממני. לא מסכים לקביעה זו. לפחות לא ממה שאני מכיר וממה שאני יודע וממה שבסביבתי- ואני לא יוצא דופן. למעשה, בזה מיציתי את דעתי מבלי להביא דוגמאות כי ממילא הדבר יביא לתגובות אנטי. אבל, בהזדמנות זו, ברצוני ליידע אתכן, בנות, בדבר מהעבר: לפני כך וכך שנים התנהל דיון ב"מעריב לנוער" בין כמה משתתפים ואני בינהם(ככתב נוער). הנושא: מי הוא באמת המין החזק.... ובכן היו 4 דיעות מוצקות בנושא: המין החזק הוא הגבר. המין החזק היא האשה המין החזק הוא המין בין יצועי המיטה המין החזק-אין כזה דבר עבדכם הנאמן, שהיה בצעירותו אבל עם המון נסיון (כי היה היחיד שהיה נשוי) טען שהמין החזק היא האשה. פירטתי את כל העובדות. את כל הסיבות. אבל סייגתי את קביעתי בכך שיש תחומים שהגבר הוא אכן הרבה חזק מהאשה. זה בנושא אלימות . זה בנושא קידום במקצוע. זה בנושא צבא. אבל האשה היא החזקה במשברים. בעת צרה. בעת שצריך משהו לדבר איתו. דהיינו, חוזק האשה הוא בתחום הריגשי. האישי. הבין זוגי. המסקנה שלי: O.K. האשה מול הגבר גוברת עליו -היום- בהרבה תחומים. איתי, אין על כך ויכוח. אז מה איכפת לכם לפנק את הגבר כשהוא טיפ טיפה עם חום? נו, באמת. למה זה תתלוננו? ועוד לא אמרתי את המשפט האלמותי: יש לכן מושג כמה נשים היו מתות שיהיה להן את מי לפנק? אבל זו סתם דימגוגיה!!! שלכן, עציון (ולא לטרוף אותי היום. אני נחוץ עדיין...) המין החזק- אין כזה דבר.

אורא

New member
עציון גבי דיון ההריון בהחלט יש

לך מה להוסיף, לדוגמא, אחרי כמה שנות נישואין נולד הילד הבכור, מה העדפתך האישית בנים או בנות ... גם לך יש חלש שווה בלידת ילדיך וגידולם.. לגבי נושא המחלות והתינוקות .. נכון שכיף לפנק לפעמים וכיף להתפנק לפעמים, אבל קשה מאוד לפנק שגם אני חולה ועייפה וכואב לי כל הגוף.. אני לא בוכה ומתלוננת שאני חולה ועושה כל מה שצריך והולכת לעבודה ולא מתעצלת .. והוא, קצת מתחיל הגרון לשרוף ישר שבוע מחלה, הסלון שלי הופך לחדר חולים, למרות שיש טלוויזיה שניה בחדר שינה. וכל שניה בקשות שונות ומשונות, אפילו את הכדורים צריך לשים לו על הלשון ולעזור לו עם כוס המים לבלוע.. מה עוד נשאר???

ציפי ג

New member
מסכימה איתך

הענין הוא שלי יש שישה גברים (אמנם חמישה רק מתלמדים, אבל הם תלמידים טובים). ברגע שהבנתי שזה לא בר שינוי, וכשלי יש אנגינה, כנראה שאני מתנהגת אחרת ממנו אחרת איך אפשר להבין את זה שהכל מסודר מכובס מאורגן, וכשהוא חולה כלום לא זז, החלטתי להשתנות. מאותו יום, כשאני חולה, אני לא זזה. אין כביסה, שליח הפיצה עובד הרבה, קונים באינטרנט. ובהחלט רווח לי.

אביא

New member
נו מה את רוצה גם את כשאת חולה

התנהגותך משתנה. כשאת בריאה הכל מסודר?

ציפי ג

New member
ננסח כך

כל מה שחשוב לי מסודר מאורגן ודופק כמו שעון. כמו למשל היום קמתי בשש עד שבע הייתי בחנות (לחם טרי זה חובה אצל המפונקים שלי) מכונת יבוש הועמדה, מכונת כביסה, המיטות מסודרות הילדים לבושים, אכולים ויוצאים מהבית ב7.30. וזה עוד ביום עם הספק גרוע, כי לא שאבתי את המיטות של עופר ונועם, ולא טיטאתי את הבית.

אביא

New member
זה נקרא מסודר ומאורגן?

איך העזת ללכת לישון כשמכונת הייבוש שוכבת?

../images/Emo6.gifמה, לא ידעת?

תמיד צריך ללכת לישון כשמכונת הייבוש שוכבת. רק כך אפשר להירדם. נו, רק אתם יכולים להירדם בכל רעש ובכל בלגאן

בולי27

New member
לא התלוננו! רק קבענו עובדה!

לא אכפת לי לפנק את בעלי כשהוא חולה, אבל..... הוא לא סתם מתפנק, הוא ממש חוזר לילדות ומתנהג כמו תינוק! אני לא יכולה לתת דוגמאות על הכתב, עובדה שכל הבנות פה מסכימות מיד ומבינות מיד על מה מדובר. זה לא סתם פינוק זה ממש משהו לא מוגדר ששמור לימות מחלה בלבד. זו התנהגות כ"כ מצחיקה ומעוררת רחמים (37.5 מעלות חום והם חושבים שהם גוססים וצריכים עכשיו את כל "הנאות החיים")

הנה קוריוז קטן

על גבר חולה.... הייתי בערך בת 10 כשזה קרה ואני לא אשכח את זה בחיים... בעלה של אימי חטף שפעת ואסף את כולנו מסביב למיטה, הניח את ידיו על ראשו של כל אחד מאיתנו ונפרד מאיתנו עם ברכה ואמר לנו לשמור על אמא שלנו טוב טוב... לאמא שלי הוא אמר שתשמור עלינו וכולנו בכינו כאילו הוא באמת גוסס,,, אחרי כמה ימים כשהוא הבריא, הכל נעלם כאילו כלום והיום כשמזכירים לו את זה, הוא אומר לא היה מעולם... היום כשהוא חולה, אמא שלי אומרת שיש לה תינוק זקן בבית ושהוא משגע אותה כמו אדם גוסס הכי קטן שלה כבר בן 18 והוא כבר בן 60+ אז כנראה שזה לא משתנה לעולם

meravido

New member
עציון, נכון שהגבר חזק מבחינת כח

פיזי מהאישה (למרות שאני מכירה נשים שלא נופלות מגברים בכח). אבל, נשים חזקות לא רק בתחום הרגשי כי אם גם בכח סבל שלהן - ואני אפרט: ראשית - צירי לידה - לא מאמינה שיש גבר שיהיה מסוגל לעבור את זה (עם או בלי אפידורל) - בעלי כמעט התעלף רק מלראות אותי עם צירים. שנית - הורדת שערות - נו, אני רוצה לראות אותך מורט שערות (עם שעוה!!!) ברגלים, במפשעות ובבית השחי שלא לדבר על שפם... שלישית - מחלות. אני לא מדברות חו"ח על מחלות קשות אלא על שפעות ווירוסים למיניהם. אישה, בעיקר כשהיא אמא, יכולה להיות מעולפת מקסימום ליום אחד וברגע שהיא מרגישה טיפ´לה יותר טוב ישר היא עטה לנקות, לסדר, לכבס, לבשל וכו´ כדי להדביק את הפער מיום קודם. ובכלל, בד"כ נשים לא מרשות לעצמן להיות חולות בגלל הסיבות המפורטות לעיל. אז מה אכפת לגברים לפנק טיפה את האישה החולה??? וסתם כבדרך אגב - אתמול ככה הסתחררתי ואמרתי לבעלי שאני לא חשה בטוב והתיישבתי והוא (אחרי "הירידות" על הפעם הקודם) ישר שאל אם אני רוצה לשתות משהו ואם הכל בסדר - אז יש תמורה בעד האגרה (ואולי הוא קרא את הקיטורים שלי פה???)

עציון

New member
יש ויש

לא מתווכח . הוא זה שאמרתי. האשה היא המין החזק וכלל וכלל אין לי ויכוח על כך. צירי לידה? הכי קשה? מה פתאום. כנראה לא היה לך אבנים בכליות. הבה נעשה תחרות מי מטפס על הקירות יותר טוב...... שערות עם שעווה? בשביל זה יש לנו מכונת גילוח. בעלך למד לקח? מקווה שזיכרונו אינו קצר.

בולי27

New member
עציון יש לי חדשות בשבילך

לי היו אבנים בכליות (עדיין יש לי שאריות) והשד לא נורא כ"כ לעומת צירים שאמנם לא היו לי, אבל רק מלראות אני מקבלת פיק ברכיים ומוכנה לעבור 10 התקפות של אבנים בכליות....

עציון

New member
מאחל לך לדה אבל לא אבנים.

כאחד שחווה לפחות 5 פעמים אבנים רעות בכליות. כאחד שחווה ליד אשתו כמה לידות. יש תמימות דעים לפחות עם אשתי: אין כמו כאבי אבנים. אבן זה כאב בכליות שהיא יורדת מטה. אבן זה כאבים שהיא יוצאת החוצה -אצל הגבר. אבן זה כאבים שצריך להוציא בניתוח. אבן זה כאבים שצריך להכניס מרסק אבנים ולהגיע לשלפוחית השתן(סליחה, סליחה..) ולרסק זאת ללא הרדמה. לידה? זה- PUSH AND PUSH AND PUSH AGAIN והכל תחת פדורל... בת דודתי ילדה את ילדה ה-11 בתוך שינה ולא הרגישה דבר...היה כתוב עליה בעיתון.הילדה הזו התחתנה אמש...

בולי27

New member
בטח........

כמו שאתם ישר "גוססים" מכל דבר הצלחת "לשכנע" את אישתך שהאבנים כואבות יותר מלידה.... תשלח אותה אלי ואז אני אסביר לה שכמו שאר הגברים גם אתה כשאתה חולה העולם מתמוטט סביבך. אני לא צוחקת עליך (אני עדה לכאבי התופת של האבנים, של הריסוק, ושל ההוצאה החוצה) אבל הנה ההוכחה שאתה כן כמו שאר הגברים...

עציון

New member
א-נ-י נ-כ-נ-ע!!!!!!!!בולי ,הכנעת

אותי... סתם יללתי שכאבי אבן הם נוראים. רציתי אך תשומת לב. אין לך מושג כמה אנשים רבים על הזכות שתהא להם אבן ואפילו אבנון בכליות. נפלא. נהדר. הרגשה מצויינת. רגע, רגע, מי זה זוחל פה על הריצפה? מי זה שצורח מכאבים? מי זה שמחזיק מותניו מכאבים? וואאה, הלא זה הבעל שאשתו יולדת כרגע. הנני גבר. רשמי. הוכחתי שאני יללן מקצועי. אבן אבן לך, אבן אבן לך, אבן לך מכורתי מכורתי, המעגל סובב.... ומה הצ´ופר של מי שיש לו אבן בכליות? צנצנת. הוא מקבל צנצנת מהרופא לשמור על האבן. רק בשביל הצנצנת שווה. לי יש 5 כאלו. עוד שלוש(חלילה) ויש לי חנוכיה!!!!יש.....

בולי27

New member
עציון תרגע! גם אני זחלתי על

הריצפה מרב כאבים והייתי כולה ציפלונה בת 16 !!! אז אני יודעת היטב איזה כאבים אלו, אני סובלת מהם קבר יותר מ-10 שנים. לא אמרתי לרגע שהתחושה נפלאה אבל אין שום דבר שנראה כאילו הוא מתקרב בכלל לצירי לידה.

הגנובה

New member
לפחות נתנו לך לזחול../images/Emo70.gif...אותי קשרו

למיטה עם מד לחץ דם מצד שמאל, אינפוזיה מצד ימין, חוטים שנכנסים ויוצאים מכל הכיוונים, תוך כדי הזריקו לי 2 זריקות (כאלה שמזריקים לסוסים, ראית פעם איזה גודל הם
) ענקיות של גליצרין... אתה רוצה שאתאר לך את ההרגשה לקבל גליצרין תוך ורידי בכמות כזו...דמיין לעצמך שאתה שוכב על מיטה - סובל מכאבי תופת... מגלגלים אותך לתוך פן (FEN) ענק ומפעילים אותו בעוצמת החום הגבוה ביותר למשך חצי שעה על כל גופך... - כל זה ועדיין לא קיבלת אפידורל כי אין לך פתיחה של 4 ס"מ (סליחה....) - ואחרי 48 שעות של סבל כזה... מגלגלים אותך עם המיטה לאמבולנס... בדרך עושים הכנות לניתוח על חי... כי אם לא ינתחו מיד אתה תמות... מגיעים לחדר ניתוח... מורידים מנותח שכבר פתחו לו את הבטן ושמים אותך...ואז מגיעה המנוחה והנחלה... אתה נרדם.....אאאאאאאחחחחחח.... איזה כיף... לא מרגישים כלום.... אבל אז אתה מתעורר
(דמיין בראשך מוסיקה מסרט אימים עם התאור הזה)... אתה לא מכוסה, רועד מקור וכואב אימים כי פתחו לך כרגע את הבטן... אף אחד לא נמצא לידך ולא מוכנים לתת לך שום דבר נגד כאבים בגלל לחץ הדם הגבוה... ואתה רועד ככה שהמיטה קופצת יחד איתך.... רוצה עוד תאורים עציון.... או שהספיק לך
אבל מה... תראה מה זה מוח של אישה.... יומיים אחרי כל הסיוט הזה הרשו לי סוף סוף לראות את התינוקת הקטנה והחמודה שלי (עם פרוטקציה רצינית מאבא שלי כי אסור היהלי להתרגש...) - וראיתי את היצור הקטנטן ששוקל 2 ק"ג... כן...כן... 2 ק"ג - כמו עוף קטן... הדבר היפה ביותר שראיתי בחיי
...ברגע זה הייתי מוכנה לעבור את הכל שוב כדי שיהיה לי אותה איתי
...ואני חולה עליה
אז לך יש צנצנת על 3 אבנים... ולי יש 2 ילדים... נו... מה שווה יותר

עציון

New member
אוי, כמה שאת מיספרית,,,,,

רציתי לומר כמה את שובבה אבל תואר זה כבר הוענק לאחת המשתתפות.. צנצנת או ילד? נו, באמת אותי את שואלת לחתוך את ההשואה הזו? דיברנו בכללית ולא ספציפית. אגלה לך סוד. בשקט בשקט. פעם בשבוע אני מתנדב לבי"ח שניידר. בד"כ, אני מביא להם תרומות של מפעלים. בעיקר צעצועים. פרשים. ועוד כהנה וכהנה. מה שאני רואה שם, אנחנו עם האבנים או הלידות קטנים. קטנים מאוד. מה בא הכתוב לומר? שהכל ענין של יחסיות. וזו היא כל התורה להיבטים על החיים.

למעלה