בעל מובטל

revavonet

New member
בעל מובטל

שלום רב בעלי מובטל מזה שנה וחצי (אלון בן מרים (מיקי)) ורציתי לדעת האם יש משהו באופק? אני מרגישה שהוא מתחיל להלחץ כבר. תודה

למעשה...

עכשיו הוא מתחיל 'לצאת מהלחץ'.... בכדילשמור על שלמות ואיחוד ניסה שלא להראות לחץ עד כה. תדברי איתו בחופשיות על תחושותיו תשאלי אותו אם הוא יודע שאת אוהבת אותו אהבה שאינה תלויה בדבר אל תלכי על ביצים..אף אחד לא מת..וזו רק עבודה (האמיני לי שאני מדברת פה מנסיון (אך קודם כל מתקשור....) יש עבודה מאוד בקרוב..משהו שיפתיע לטובה... שבת שלום

revavonet

New member
תודה, אני מאמינה בו בלב שלם

אני יודעת מה הוא שווה ובוטחת בו, ומאמינה באמונה שלמה שהכל יסתדר לטובה. מוכרחה לציין שאת מעודדת אותי(בשבילו) ואני שמחה שזה כך.

revavonet

New member
אם אפשר עוד שאלה???

שמי רויה תאריך לידה 21.4.71 שם אימי רנה ואני רוצה לדעת אם אני יכולה להתעסק בתקשור? אני מרגישה שיש משהו שמושך אותי לשם ולא יודעת איך לממש. אני מרגישה שאני מתעסקת בקטנות ושאני צריכה לעשות משהו יותר גדול. מה דעתך? רויה

revavonet

New member
איך לשלוח לך מסר?

אני ממש לא מתמצאת בכל האפשרויות פה, עכשיו אני מאוד סקרנית אשמח מאוד לדבר איתך אם אפשר תודה

revavonet

New member
סליחה על הבורות אבל אני לא יודעת איך מקבלים א

את המסר תודה וסליחה שוב רויה

שלום רויה

זה בסדר....גם אני התגברתי על פוביית מחשבים.. בראש הדף שאת נמצאת או כל פורום אחר של תפוז... מתחת לפרסומות..והקשקושים..רשומנ הכותרת מימין למעלה..תפוז אנשים(סמל תפוז) ואז רשום פורומים מתחת לזה שלושה אייקונים קטנים... כלומר למנוי רשום"שלום לאונרדו האחת" או שמך..אייקון של חברים..שמראה כמה מחברייך בקשב כעת..סימן של מעטה..שמראה עם מספר לידו מאפס ומעלה..אם יש דואר...כשיש דואר צבעה של המעטפה משתנה לכתום ומהבהב..לחצי עליו עם מקש ימני בדבל קליק..ואחרי זה יש אייקון של החלפת שם... (למי שנהנה לרשום הודעות תחת שמות בדויים...)(ח...) בהצלחה!

revavonet

New member
מצאתי, אבל זה כחול

ולפי מה שאמרת אין לי הודעה, נכון? כי אמרת ששלחת לי מסר אז איפה זה יופיע? אני מצטערת שאני משגעת אותך חג שמח רויה

למעלה