בעל מפונק

Kalanit Rut

New member
בעל מפונק

בעלי המקסים החליט לאחרונה להתפנק יותר מידי, והחליט שלא בידיעתי למכור את הרכב שלו כי בא לו להחליף לרכב קצת יותר חדש. היה לו פורד פוקוס 2001. אני מבינה את הצורך שלו, אבל למה עכשיו? במיוחד שהמצב הכלכלי לא מזהיר אצל אף אחד, והתקופה היא לא אחת התקופות הטובות. כרגע הוא גם נשאר בלי רכב, גם יושב כל היום באתרי יד 2 בחיפוש אחרי רכב חדש, ומה שהכי מרתיח אותי שלא התייעץ איתי (ידעתי על הכוונה רק בין להתכוון לבין לבצע הפער גדול). אני חושבת שההחלטה שגויה גם מבחינת הזמן שמצא לו, וגם כי לא ימצא כל כך מהר רכב מתקדם במחירים שהוא מחפש.

זרקי אותו !! חוצפן

האמת שזה הזמן הטוב ביותר בשנה למצוא הזדמנויות בשוק הרכב השנה עומדת להתחלף והמון לא היו רוצים להיתקע עם רכבם שמזדקן בשנה בעוד כמה ימים ולכן חברות הליסינג מורידות משמעותית את המחירים (ניתן להתמקח ולהוריד עוד) ואחריהם הבעלים הפרטיים בכל אופן הענישי אותו (יאללה מכות)

beni802

New member
תשובה רצינית

מסכים עם מסעוד (לא עם הכותרת שהוא כתב אבל עם ההודעה...) יש המון הנחות בחברות הליסינג עכשיו שמנסות להיפטר מהרכבים לפני סוף השנה.... תנסי לעשות גוגל או להתקשר ולשאול ולחפש את המצבעים. ממליץ להתמקד בחברות הגדולות (אלבר, אלדן, אוויס..) ולא בקטנות (לאור כמה אירועים לא נעימים שקרו בעבר..) בהצלחה!

Kalanit Rut

New member
מסתבר שאתה צודק אבל עדיין

הבנתי מבעלי שהוא מתכנן בחמישי ללכת לאיזה יריד אאוטלט בגני התערוכה, הוא אומר שאלבר מוכרים שם רכבי אאוטלט מאוד זולים. אז אוקי יצא לו טוב הטיימיניג אבל אני עדיין חושבת שההחלטה שהוא עשה למכור את הרכב הייתה צריכה להעשות בהתייעצות איתי!

מלבד העובדה שלא שיתף אותך, הוא עשה בשכל

זו התקופה - לפחות עד סוף דצמבר, לרכוש רכב חדש או מיד שנייה. חברות הליסינג וגם היבואנים יוצאים בהנחות ומבצעים - יבואנים עד 20% חברות ליסינג עד 50% - כשרכב משנתון 2008 שהיה בעברו רכב השכרה, יתומחר נמוך יותר מרכב ששימש רכב ליסינג. לדוגמא: פורד פוקוס מהשכרה, משנתון 2008 יעלה 50 אלף ש"ח יונדאי אקסנט (גם כן רכב משפחתי, אך קטן יותר), משנתון 2008 בסביבות 44 אלף ש"ח.. וכדומה. תבקרו בירידים, תשוו מחירים וכמובן תבצעו בדיקה עצמאית במכון מורשה, לרכב שאתם חפצים בו. בבדיקה תשללו בעיות מהותיות במנוע, גיר או פגיעות שלדה. מעבר לזה כל השאר בר תיקון ובר מיקוח. שיהיה לכם בהצלחה ענת מאוויס

Kalanit Rut

New member
כן איכשהוא הצלחתי להבין שזה הזמן לעשות רכישה

בקיצור שיחררתי את הנושא, זה לא שחסר לי על מה לכעוס עליו :)

למעלה