בעניין ברט פארב

ranatz

New member
בעניין ברט פארב../images/Emo58.gif

כמו כל מעריץ של מספר 4 כאב לי הלב לראות אותו אתמול למרות שאני לא אוהד של גרין ביי. לדעתי הוא אחד משלושת הQB"S הכי גדולים בהסטוריה יחד עם מונטנה ואלוויי (לפחות מאלו שאני ראיתי בפעולה. לא יודע לגבי ג'וני יונייטס וכאלה). האם אתם חושבים שהוא צריך לפרוש כבר עכשיו או למשוך עוד עונה שתיים? אני כל כך אוהב לראות אותו משחק אבל אולי אחרי אתמול עדיף שיפרוש ולא יתבזה יותר. מה אתם חושבים?

ofribecker

New member
../images/Emo58.gif פארב

מצטרף לדעתך. הוא צריך לפרוש עכשיו. גם תחילת העונה הזו רמזה את זה וגם סופה. הוא יישאר כמו שאמרת - אחד הגדולים בכל הזמנים גם בלי העונה הבאה, שלדעתי לא צופה לו גדולות אם יחליט להמשיך, וגרין ביי ממילא צריכה כבר ללמוד לשחק בלעדיו. זה טוב לכל הצדדים.

../images/Emo58.gif החלטה קשה

לרשימת הגדולים הייתי מצרף את אייקמן. בכל מקרה, כאב הלב לראות אותו אתמול. אני ממש לא אוהד של GB, אבל בכל אינטרספשיין נצבט הלב- וזה קרה יותר מידי פעמים אתמול. ברור שאם הוא יפרוש, GB ייכנסו לתרדמה של מספר שנים, אבל כנראה שזה תהליך שכל קבוצה עם QB גדול עוברת. אישית, קשה לי עם הרעיון שהוא יבזה את עצמו שנה הבאה. אני מסכים ומקווה שהוא יפרוש.

LuCkY SoB

New member
ניתוח המצב של פארב וGB ../images/Emo58.gif

אני אוהד של גרין ביי, ולדעתי מבחינת יכולת הוא יכול למשוך עוד עונה. היד שלו עוד זורקת חזק מספיק, והוא די מדויק בדרך כלל (חוץ מהמשחק האחרון נגד מיני). יש לו קו התקפה מצוין שנותן לו הגנה מקסימלית, אבל הבעיה היא בחוליית התופסים. יש את ג'בון ווקר המצוין, וכאן זה נגמר. הוא צריך להסתדר עם דרייבר האנמי, אנטוניו צ'טמן הנמוך קומה ופרגוסון שמראה ניצוצות של תופס טוב אבל רחוק מלהיות כזה. לכן בהעדר כלים מתאימים, אני חושב שהוא צריך לפרוש. אם לפאקרס היתה קבוצה לאליפות הייתי אומר שיישאר כי הוא יכול לשמוך עוד עונה ללא ספק. אבל לפאקרס אין קבוצה לאליפות ואם הוא יישאר עוד עונה הוא סתם יהרוס קצת קריירה מפוארת. וכאן הבעיה. נניח שפארב יפרוש, מי יחליף אותו? אז יש את קרייג נול הצעיר שנתן כמה משחקים טובים השנה, ג'יי טי אוסליבן שהגיע מהסיינטס בטרייד, ודאג פידרסון המזדקן. אף אחד מהם לא יכול להוביל קבוצה לפלייאוף ובטח שלא לסופרבול. גם חומר לטרייד שיביא QB בכיר אין לנו. זה משאיר לנו רק את האופציה של בחירת דראפט. השנה לא תהיה בחירה גבוהה, ואם לא יהיה איזה ביג בן סביר להניח ששנה הבאה לא נהיה בפלייאוף. שנה הבאה אולי תהיה בחירה גבוהה, ואז יהיה אפשר למצוא QB טוב, אבל גם אז ייקח לו איזה שנה שנתיים להבין מי נגד מי (שוב בהנחה שהוא לא ביג בן). מסקנה: גרין ביי נפרדים מהפלייאוף לשנתיים שלוש הבאות עד שיתאוששו מהפרישה הצפויה של מס' 4. יצא לי ארוך מדי, מקווה שקראתם את הכל.

שאלה אלייך אוהד GB

היית רוצה לראות את מדוקס בקבוצתך? בטוח הוא ירצה לעזוב את פיטסבורג בסוף העונה. מה עם בליס? לדעתי ייתכן מאוד שהם ישחררו אותו כי יש להם את QB העתיד מבחינתם. (זה שהוחלף עם הגאינטס תמורת איליי).

LuCkY SoB

New member
תשובה

טומי מדוקס הוא QB טוב אבל לא יותר מזה. יש מצב שהוא יעזוב את הסטילרס אבל הוא לא הבחירה המועדפת עליי. למה שסן דייגו תשחרר את דרו בריס אחרי עונה כזו? גם אם יש להם את QB העתיד (פיליפ ריברס) זאת תהיה רק העונה השניה שלו. אם כבר הם ישחררו QB זה יהיה אותו ולא את בריס. אם בריס ישוחרר ויבוא לגרין ביי, זה יהיה טוב. הייתי רוצה לראות את קורט וורנר מגיע ללאמבו. אולי הג'איינטס ישחררו אותו כי הם ירצו לבנות על איליי, ווורנר יכול למצוא בית חם (או קר) בגרין ביי.

בתור אוהד GIANTS לא חשבתי להציע

לך את וורנר. שמע, הוא הראה עוד ניצוצות השנה, אבל לדעתי הוא לא מי ש-GB צריכים. הוא מעבר לשיא. GB צריכים או מישהו בשל כמו מדוקס או מישהו צעיר מאוד על כל מה שמשתמע מכך. לדעתי יש סיכוי שבריס ישוחרר. עד כמה שאני יודע הוא חופשי בסוף השנה, מחירו יעלה ולא בטוח ש-SD ישאירו אותו בכל מחיר.

joseywales

New member
בקשר למדוקס

קודם כל בתור אוהד של gb ואדם עם שכל ישר ,לא צריך להסחף בעניין הפרישה של פארב. אל תשכחו מיהו ולמה הוא מסוגל, ולמרות ההופעה החלשה(בלי פרגוסון,ווקר)הם עדיין קבוצה של פלייאוף ושוב אני אומר הבעיה היא לא פארב אלא ההגנה ! אה כן טומי מדוקס,לא !גרין ביי צריכה פתרון לזמן ארוך ולא קצר, טומי הוא לא בדיוק צעיר.

דנייייי

New member
הבעיות של גרין ביי ושאר ירקות

* הבעיה של גרין ביי נעוצה בהגנה, בין אם זה מתאם ההגנה ובין אם זה הכישרון- נכון לעכשיון אין להם שחקן אחד עם נוכחות דומיננטית בהגנה וזה לא עוזר שהשחקנים למרות שנה שלמה בשיטה עדין לא מבצעים אותה ולא מתפקדים בה כראוי. ההתקפה כן מסוגלת לנתח ולהביא לפארב עוד טבעת. עיקר ההשקעה חייבת להעשות בהגנה, וזה אומר גם בדראפט וגם בשוק החופשי. אגב אהמד קרול הייתה בחירה אידיוטית לטעמי. במיוחד לאור העובדה שכריס גאמבל עדין היה שם. לגבי בריס, קשה לי לראות את דייגו מוותרים עליו לטובת ריברס, אם כבר אני יכול להריח טרייד של ריברס. לגבי וורנר, הוא לא יהיה בג'ייאנטס בעונה הבאה. יש לו סעיף בחוזה שהוא חתם (חתם לשנתיים) שמותיר לו לבטל את השנה השניה שלו ולהפוך אותו לשחקן חופשי. מה גם שהוא עצמו אמר שהוא מתכוון לחפש לעצמו קבוצה חדשה. מדוקס אידיוט-היה ונשאר

LuCkY SoB

New member
אני חולק עליך

נכון שלגרין ביי יש בעיה בהגנה אבל זה לא בגלל שאין שחקנים דומיננטים ואין כישרון. KGB הוא אחד הקיצוניים ההגנתיים הטובים בליגה, דארן שארפר הוא סייפטי מצוין, אל האריס קורנרבק לא רע למרות העונה הפחות טובה שלו, ויש גם חוליית ליינבקרים מפוצצת כישרון עם האניבל נייביס וניאל דיגס. הבעיה לדעתי היא מתאם ההגנה. הוא צריך לעוף ומהר. יש פוטנציאל להגנה טובה בגרין ביי אבל צריך מתאם הגנה שידע להוציא את המיטב מהחבר'ה הצעירים האלה. גם אני חושב שאהמד קרול היתה בחירה אידיוטית. בכלל כל הדראפט האחרון היה אידיוטי מבחינת גרין ביי. הם בחרו פאנטר בסיבוב שלישי! והוא בכלל לא שיחק כל העונה. לא חבל לבזבז ככה בחירה בסיבוב די גבוה? ואם כבר אנחנו עוסקים בספקולציות, מי אתם חושבים צריך להחליף את פארב? חוץ מבריס מדוקס ווורנר שכבר הוזכרו? אולי גם ג'ף גרסיה אופציה מעניינת. מעניין לראות מה דעתכם.

Reshefgarcia

New member
ג'ף גרסיה...

סגור בקליבלנד לעוד שתי עונות לדעתי... ובלי קשר,בגיל 34 הוא לא בדיוק צעיר...וזה עוד לפני שדיברנו על הפציעות שלו בכלל... הפאקרס,בהנחה שברט אכן יפרוש,צריכים הצערה מיידית בעמדת ה QB...אני מדבר על 30 ומטה...

LuCkY SoB

New member
מה עם מקנייר?

איך זה מסתדר מבחינת חוזה, פציעות וכד'? לדעתי טנסי יוותרו עליו כי יש להם QB צעיר לא רע בכלל ששכחתי את שמו.

ih10

New member
בתור אוהד של הניינרס

לא נראה לי שלגרסיה יש יותר מידי מה להציע, למרות שהסטטיסטיקה שלו אצלנו היתה טובה זה כל הזמן נראה כאילו שההשוואות הסטטיסיטיות האלה בינו לבין יאנג ומונטנה היו כדי להגיד לאוהדים שזה בסדר שהוא הQB, הוא לא מתאים לקבוצה גדולה כמו GB והוא גם לא התאים לSF לרשימת הגדולים אפשר להוסיף גם את דן מרינו שהוא בטוח הQB הכי גדול שלא זכה אף פעם בסופרבול

דנייייי

New member
טוב אז ככה

KGB הוא שחקן לא מושלם, בניגוד לDE אחרים בליגה הוא אך ורק PASS RUSHER ויחסית קל לנטרל אותו. מה גם שאפשר לרוץ עליו חופשי. אבל שוב לא אמרתי שאין כישרון יש כישרון אבל אין משהו דומיננטי שיכול להשתלט על המשחק ולשנות מומנטום. אף אחד מהשחקנים שיצנת הוא לא שחקן כזה. למעט KGB ואין לו גיוון במשחק. אל האריס אומנם CB סביר אבל לא מסוגל לשתק תופס של קבוצה יריבה. ושאפר כבר לא אותו שחקן. יחד עם זה כמו שאמרתי הבעיה המרכזית שם זה מתאם הגנה טוב מה שאין להם כרגע. אבל גם חוסר בחירות דראפט טובות פגעו מאוד בקבוצה.

ahakim

New member
צריך להישאר

פרב הוא עדיין ב TOP TEN של ה QB ב NFL. אין שום סיכוי להשיג מישהו יותר טובץ יש לו עוד שנתיים שלוש לרוץ ולשבור הרבה שיאים. לגבי מחליף, חייבים להמר על מישהוא צעיר שיוכל לשחק 10 שנים. לא היה אף QB שהיה מצטיין בקבוצה המשמעותית השנייה שלו (פרב שיחק שני משחקים באטלנטה). אפילו מונטנה לא היה פקטור רציני כשעבר ל KC.

ih10

New member
הוא עבר לשם אחרי פציעה ובמקום לסיים

את הקריירה. אני בטוח שיש גם מקרים של QB שלא היו טובים עד שעברו לקבוצה שמשחקת בשיטה שמתאימה להם. הסיבה שפארב שיחק רק שני משחקים היא בגלל שהוא לא התאים לשיטה והם חשבו שהוא לא מספיק טוב. גם סטיב יאנג בילה כמה שנים בקבוצה אחרת לפני שהגיעה לניינרס

למעלה