בעניין בתי מלון בוויניפג

פלקון188

New member
בעניין בתי מלון בוויניפג

על איזה בתי מלון אתם ממליצים בווינפג ? נמקו את איכות המקום, וגובה מחירים.

dannyk27

New member
תלוי למה ומתי

ובאיזה תפוסה. אין בעיה להשיג מ B&B ומעלה. אני אוהב מסורתית את המלונות דירות בשל הנוחות והחיסכון בישיבה במסעדות (לא שמדי פעם אי אפשר), אך אם ממהרים בבוקר לאיזושהי פגישה לדוגמה תמיד עדיף להכין את ארוחת הבוקר וגם האחרות לבד תוך כדי שאר הסידורים וכד'. מלון כזה שאגב הוא לא בהרבה יותר יקר מה B&B הוא הולידיי טאוורס. אותו ואת שאר המלונות בעיר ניתן למצוא בקלות ברשת אם לא אשמח לעזור. בהצלחה

פלקון188

New member
אבהיר למה בדיוק התכוונתי

אני מתכוון למלונות פשוטים ואיכותיים, במחירים סבירים לצרכי התאקלמות ראשוניים בסביבה. במחירים של 120$ ומטה ללילה לאדם. אם אתם מכירים ויכולים להמליץ על מלונות מהסוג הזה בוויניפג, זה מצויין. נ.ב. יש אנשים בפורום שנימצאים כעת בוויניפג ?

dannyk27

New member
מה שהמלצתי לך עונה על הכוונות שלך

אבל כמובן שיש עוד מבחר.

ruth1983

New member
הולידי טאורס

אנחנו גם היינו בו בשבוע הראשון מאד נעים ונח כי הוא מלון דירות מאובזר בכל המחוץ כולל מטבח וכלים שבוע עלה לנו 600$ 2 חדרי שינה וסלון

dannyk27

New member
הנה קישור

ההזצמות דרך הקהילה מוזלות במקצת, כך גם במלונות

yossi1210

New member
בית מלון

אנחנו הגענו לוויניפג ב-יולי 2006 ושהינו שבועיים בהולידיי טאורס מלון מרוהט ועלה 1200 דולר לשבועיים וזה מלון קרוב לכל הסידורים הראשוניים אם תרצו עוד מידע אשמח לעזור

dannyk27

New member
קודם כל מחיר הולידיי טאוור

הוא 1200 לחודש (ולא לשבועיים) מזה יורד כ 10% הנחה אם מזמינים דרך הקהילה לחדר שינה + סלון (ופינת אוכל ומטבחון מאובזר) וכל שאר הפירוט באתר. הוא ממוקם בדאוון טאוו שזה אומר במושגים וויניפגיים כ 15-20 דקות נסיעה באוטובוס לפרוור הקהילה (או 8-10 דקות ברכב). אם התכוונת לאוב' מניטובה הנסיעה ארוכה יותר ויכולה להתמשך כ 30-40 דקות אבל אין לי נסיון בכך.

yossi1210

New member
מחיר המלון

אתה רוצה שאני יראה לך את הקבלה ששלמתי 1200 דולר לשבועיים אחרי הנחה ואחרי זה תתוכח איתי ביי יוסי

כמה אנשים הייתם,והאם הזמנתם מקומות מראש?

אנחנו זוג + 2 ילדים ,האם שיריינתם מקום בכרטיס אשראי לתקופה מסויימת מראש?יש תחבורה וגישה נוחה לכל האיזורים משם? בבקשה אם תוכל לעזור.

dannyk27

New member
חייבים להזמין מקום מראש

לפחות חודש וחצי לפני. אם באים דרך הקהילה, הם מזמינים. המחיר בד"כ בצ. אמריקה הוא לפי חדר ללא קשר לתפוסה, לכן זה המחיר לכולם.

dannyk27

New member
זה בדאוון טאוון

נסיעה של כ 15-20 דקות באוטובוס לקהילה ונראה לי שמשהו כזה לאוניברסיטה.

groovy1

New member
גם danny27 וגם yossi1210 צודקים

לאחר שבדקתי את המחירים ישנה אפשרות לשכור לשבוע שזה עולה קרוב ל 600$ וישנה אפשרות לשכור לחודש וזה עולה 1200$.

dannyk27

New member
לא בגלל זה אנחנו צודקים

קודם כל כי אנחנו מוויניפג וכוכבי כדורגל
ושנית הוא שכר סוויטה של שני חדרים + סלון ואילו אני רק חדר וסלון. בכל מקרה כשמגעים לביקור או לאחר הנחיתה ונעזרים בקהילה להזמנה המחיר יורד בכ 10% בהצלחה

למעלה