בעניין ג'מבו לא שגרתי בארצנו.

Debugger

New member
בעניין ג'מבו לא שגרתי בארצנו.

אתמול בערב כבר הייתי על סף כתיבת כותרת מרעישה בפורום: "טיסת BA163 בשבת בבוקר תבוצע ע"י 744 של בריטיש"!!!! אבל, כפי שוודאי ראיתם לא כך פני הדברים. זה היה קרוב, אבל לא קרוב מספיק. מה שכן מאוד יכול להיות הוא שבאחד הימים הימים הקרובים (מאוד), נזכה לראות בארץ 772 ואולי אפילו 744 (סיכוי די נמוך). העניין הוא שרוב הנוסעים שנתקעו בארץ ובלונדון כבר הועברו לחברות תעופה אחרות או ביטלו טיסותיהם ולכן אין כל כך צורך במטוס גדול מן הרגיל (763). אשמח מאוד לבשר על בואו של ענק שכזה, משום שאינני זוכר מתי הייתה הפעם האחרונה ש"אירוע" שכזה קרה. אגב, ידוע לי שבעבר הדי רחוק, 7-10 שנים אחורה, פעל 742F של בריטיש שבועית לארץ, מישהו מכיר? המשך שבוע נהדר לכולם.

gonzila

New member
עם כל הכבוד...

סה"כ 744, לא ביג-דיל, גם לאל-על יש 744... למרות שזה יהיה נחמד לראות 744 של בריטיש... אבל לא אירוע כ"כ גדול.

e dor

New member
לא אירוע אבל נדיר

ולספוטרים נדיר = טוב

ארזS

New member
עם כל הכבוד...

בארצנו אין הרבה 747. ואם מגיע 747 [ולא משנה מאיזה סוג] זאת חגיגה קטנה לספוטרים. ראה את ההתלהבות מה747 של טראנס אירו.

ארזS

New member
ועוד בעניין ג'מבו לא שיגרתי-שימו לב

בשרשור הזה הועלו כמה תמונות של הג'מבו של טראנסאירו. והנה ההפתעה ! שימו לב לרישום של המטוס שבתמונות. זה קצת קשה לראות, אבל אני שמתי לב ! ומתברר שיש להם שני 747 לפחות ! כי המטוס שבתמונות האלה רישומו הוא VP-BQB ואילו עד עכשיו הכרנו את VP-BQA ! בדקתי בכמה אתרים ומצאתי תמונות [לא איכותיות] של המטוס השני רק כאן . אז הנה יש הפתעות לפעמים...

davidfainshtein

Member
מנהל
אכן יש להם 2 מטוסים

טסתי איתם למוסקבה בתחילת מאי, ובמגזין של החברה שהיה במטוס היה כתוב שהם רוכשים 2 747 ועוד כמה קטנים יותר (לא זוכר איזה בדיוק).

HELLAS

New member
אני טסתי ללונדון ב 744 של BA

מספר ימים אחרי 11 בספטמבר ההוא.... אחרי שמספר ימים לא היו טיסות, חברות תעופה אירופאיות דאגו להגיע לתל אביב עם מטוסי גדולים כדי להשלים את החסר... בדרך למטוס של BA ריאיתי גם את הגרוטאה (742) של אליטליה מחכה לנוסעים לקראת החזרה לרומא.. שבוע טוב ושקט לכולנו !

יש לנו פה בעיה

אני לא זוכר טיסה אחת עם האנגלים למיניהם - BEA, BOAC או BA - שהיה לי נעים לטוס בה פרט לאיזו טיסה ב COMET ת"א - לונדון שהיו בה 5 נוסעים. אני אפילו זכר טיסה אחת לונדון - ניו יורק עם BA בעמידה כל הדרך פחות או יותר. לעומת זאת האיטלקים על צורותיהם השונות (פעם טסה לפה LAI ) היו תמיד נחמדים, אף פעם לא היתה לי אתם תקלה ושום דיילת לא חשבה שהיא גם המטפלת (NANNY) שלי. וHELLAS - אין מה לעשות - ב"גרוטאה" של אלאיטליה יש דיילים הרבה יותר חתיכים בשביל שתשטוף ת'עיניים. אז בלי השמצות של האיטלקים, בבקשה...

HELLAS

New member
../images/Emo6.gif

צודק אריסטובלוס ! עדיפה גרוטאה איטלקית מלאה דיילים מהממים וחתיכים (וכמובן גם דיילות לסטרייטים שבינינו) מאשר B744 או B777 של BA עם צוות תפל ולא יפה ומדהים כמו ילידי ארץ המגף !

למעלה