בעניין הבגדים- חצי שנה טיול

Nona661

New member
בעניין הבגדים- חצי שנה טיול

שלום , אני נוסעת לטיול של כחצי שנה החל מארגנטינה ועד פרו [+צילה,ברזיל, בוליביה וקולומביה] ו אני נורא לא יודעת מה לעשות בקטע של בגדים, מצד אחד אמרו לי "מה את מתיפייפת , זה לא טיול מועדונים" [שזה לא בהכרח נכון כי אני הרבה אלך למועדונים] מצד שני אומרים לי "טוב כמה טרקים כבר תעשי?!"...אז אני נורא מתלבטת... כמה ומה לקחת.. בתור בחורה שאוהבת להתלבש! [אך גם צריכה לסחוב על עצמה את המוצ'ילה] אשמח לתשובות בעיקר מבנות שהיו שם...כי בנים לא ממש מבינים את הבעיה בד"כ חחח

0 אור 0

New member
באמת בעיה

כי במקומות הקרים באמת קר, ובטרקים את צריכה בגדים ממש נוחים, ומצד שני מי רוצה להסתובב בעיר עם בגדים שמתאימים לטרק. מכיוון שלא ממש הסתובבתי עם תרמיל על הגב, לא יודעת ליעץ לך איך לפתור את הבעיה. תנסי לראות במראה השכבות אם יש לך בגדים נחמדים שהם מטריקו נעים ויתנו דו שימושיות - שכבה תחתונה במקומות הקרים, ובגד נעים להגיע אתו לרקוד או ליציאה בעיר. בכל מקרה , תביאי בחשבון שחוץ מזה שאת באמת צריכה לדאוג לבגדים שמתאימים לכל האקלימים וסוגי הפעילות, את לא צריכה המון בגדים , כי בכל מקום יש מכבסות, אז את יכולה כל שבוע לכל היותר לכבס הכל.

Nona661

New member
אור, בהמשך לשאלותיי [גם אחרים מוזמנים לענות]

קודם בהחלט פלוס ענק זה מקום לחזור אליו [לצערי אין לי אחד כזה] אבל דיברת שם על לשלוח חבילה עם הבגדים החמים לארץ כשמסיימים עם החלקים הקרים, אבל אני בעצם חשבתי שתמיד יש חלקים קרים, תקני אותי אם אני טועה: אני מתחילה בארגנטינה בינואר, שזה אמור להיות קררררר , [יחד עם צ'ילה] ואז אני עוברת לברזיל שזה חם ובוליביה... האם זה חם או קר? מדבר במלח וכו'... ואז קולומביה שזה נראה לי מזג אוויר חם ואז פרו, אז האם בפרו אם אני עושה טרקים בעצם אני צריכה שוב את הדברים החמים לא? קר גם שם לא? זתומרת מתי יש לי אופציה להיפטר מדברים חמים, אם בכלל ?

d a v i d k a

New member
בחנויות למטיילים יש

בגדים לטרקים שנראים כמו בגדי יציאה. תבדקי. ואם ממש תרצי בגד יציאה מיוחד, לא תהיה לך בעיה לקנות שם. מנסה להפעיל את התאי הזיכרון שמכילים מידע על מסיבות (לא היו לי הרבה כאלה) ואני לא זוכר שהבנות היו לבושות ממש טוב (למעט בואנוס איירס)
תהני מהטיול. ותזכרי: מסיבות יש גם בארץ, נופים כמו שם אין פה

לפי הסגנון שלך

אני בכלל ממליץ לך לקחת מזוודה.. כי לא ניראה לי שאת בכלל מחסידות הטרק, למעט 3 ימים בקושי בטורסים.. אלא אם כן אני טועה.. ותמיד אפשר להשלים את החסר. בריו בבואנוס או במקומותא רחים.. אגב את רוצה להתייפיף על מנת למצוא חתן או סתם ככה.. טיול מהנה

miros28

New member
יכול להיות שיש אפשרות להשתלב בברזיל

שלום רב שמי אמיר דנציגר אני בן 28 מירושלים ואני מתכנן לטוס החל מאמצע אפריל תחילת מאי לתקופה של חודש חודש וחצי לברזיל לאיזורים של ריו, קורציבה, אגווסו וסאו פאולו ומה שאני עוד יספיק באמצע, ולאחר מכן להשאר לתקופה בסאו פאולו. את בטח כבר עמוק בטיול שלך ורציתי לדעת אם תהיה אפשרות להתשלב בתאריכים האילו באזור של ברזיל. כי לבד מאוד מפחיד לנסוע ואני באמת מחפש שותף בנרות, בתודה, אמיר. אשמח לחזרה - [email protected] בתודה, אמיר.

למעלה