בעניין הגוף האסטראלי

• פותח הנושא VanS
  • פורסם בתאריך

VanS

New member
בעניין הגוף האסטראלי

יש לי לפעמים מין הרגשה כזאת (וזה קורה לי רק שאני במקומות הומי אדם או במקומות רועשים) אז ההרגשה היא ככה אני מרגיש כאילו אני כאן אבל אני לא כאן זה משהו כמו הגוף שלי כאן אבל אני עצמי נמצא במקום אחר זה מין הרגשה של ריחוף כזה (וזה נמשך כמה דקות ארוכות)(ולא לא הייתי על סמים) אבל זה קרה לי כמה פעמים ואני לא יודע אך להסביר את זה אולי מישהו מכם יודע ומוכן להסביר לי?? או אולי זה קרה גם למישהו מכם אם מישהו יודע על מה אני מדבר שיכתוב בפורום תודה AdiR

srullli

New member
אני לא חושבת שאני מכירה את זה../images/Emo97.gif

מה שכן, לפעמים קורה לי במקומות הומי-אדם רועשים, ואני חושבת שזה לא רק לי , שאם אני עוצרת כל דבר שאני עושה (הליכה,דיבור וכו´) אני פתאום מרגישה חוסר הבנה לגביי מה אני עושה במקום הזה? , מה קורה פה? , סתם שאלות כמו לאן כולם נוסעים/הולכים ?, על מה הם חושבים? ...... כמו מן רגע כזה שאני פתאום כאילו מתיישבת מבודדת מהמקום בו אני נמצאת , מסתכלת כאילו מבחוץ, כמו באיזה הצגה כזאת... , שומעת פתאום את כל הרעש והדיבורים , מתיישבת בשקט וסתם מסתכלת על כל סוגיי האנשים, ופשוט שואלת את עצמי בראש סתם כל מיני שאלות סתמיות של תמיהה כאלה ..... מה ז.א. ריחוף ? אולי אתה מתכוון רגעים כאלה שבהם אתה שקוע במחשבה על משהו , ופתאום קולט שלגמריי לא שמת-לב ואפילו לא שמעת שום דבר ממה שקורה מסביבך , חוץ מאשר מה שהיה לך באותו הרגע בראש ?

srullli

New member
רגע

אתה אומר שראית את עצמך כאילו מבחוץ......?...... תאורטית אני חושבת שאם באמת היה לך מסע אסטראלי, זה יכול לקרות גם במקומות רועשים, השאלה היא כמה הרגשת רפוי באותו רגע, ומצד שני לא רדום.... ? או משהו כזה עד כמה שידוע לי בנושא....

VanS

New member
לא בדיוק

לא ראיתי את עצמי מבחוץ והרגשתי עייפות וגם קצת רדום ולא היה לי כוח לעשות כלום רק לשבת ולהסתכל על כולם

vi-TAL-ity

New member
בדיוק

מה שאמרת מזכיר לי תחושה שגם אני מרגישה המון פעמים, וזה קורה בעיקר כשאני במקומות הומי אדם, עם המון אנשים. נגיד שאני מסתכלת על מישהו, ואז פתאום, באופן בלתי מוסבר, אני מרגישה אחרת. כאילו שאני במקום שונה. ובדרך כלל זה רגע של הארה - אני רואה את הדברים בצורה שונה ממה שהייתי רגילה לראות. אבל כשאני מבינה את זה שאני חושבת פתאום באופן מיוחד - זה נעלם. מעניין אם ה"מקומות עם המון אנשים" קשור לזה... (למה אני שולחת הודעה? הבטחתי לעצמי לא לקלקל את הפורום. אה כן, בגלל שאתה ביקשת יפה ואפילו אמרת תודה...
) טלי

VanS

New member
זה לא כך

מה שאני הרגשתי לא חלף במהירות הרגשתי ככה משהו כמו 10 דקות וגם אני הרגשתי כאילו שאני במקום אחר אבל כמו שאמרתי זה לא נעלם בפתאומיות זה המשיך 10 15 דקות

VanS

New member
כשדיברו איתי

הרגשתי אותו דבר מה גרם לי לחזור אני לא בדיוק זוכר אבל אני זוכר שזה עבר אחרי 10 דקות רבע שעה משהו כזה גם לך זה קורה??

לעיתים רחוקות...

אף פעם לא חשבתי על זה ככה... זה סתם ריחוף כזה, שקועה במחשבות, נראה לי שזה קורה לי בעיקר כשאני עיפה או משהו כזה, אבל לא משהו רציני, אפילו לא שמתי לב לזה עד עכשיו... BE HAPPY

RedStorm

New member
זרקה הייתי במסע אסטרלי...

"הרעש המוזר והמרגיז שמופיע לפני היפרדות הנפש מן הגוף ואחר כך ההלם ואובדן ההכרה המהיר , ובשלב הבא שלווה ושמחה על שהנפש מרחפת באוויר , מחוברת לגוף בחוט כסוף - חוט העשוי להימתח בלי גבול; והיו גם אגדות (בספרים, כמובן) שלפיהן אדם שיניח לחוט הכסוף להיקרע - יומות."

srullli

New member
מותר לשאול למהות הכותרת

או שזה ממש נודניקי כי אני לרוב מצליחה לקשר לבד, אבל עכשיו אני קצת איכשהו עייפה ועוד מעט אלך לישון, אז רק בשביל ששנתי לא תנדוד מרוב התחבטות , אני אשמח מאוד :)))))

RedStorm

New member
התכוונתי

זרקה היתה במסע אסטרלי - הפתעה שחוותה בהלם האינסולין הראשון שלה. ציטטתי שורות מספר של פאווווווולווווווו קוווווואלו "ורוניקה מחליטה למות" שקראתי היום באוטובוס !אוי אני אוהב את הסופר הזה!

למעלה