בעניין ההופעה של רובי בוינה באוגוסט

בעניין ההופעה של רובי בוינה באוגוסט

היי האם נכונה השמועה שמתכוונים להעביר את ההופעה של רובי (מוינה) באחת מתחנות הרדיו בארץ Live? אם השמועה באמת נכונה, אז מעניין איזו תחנת רדיו עומדת לקחת על עצמה את ההפקה הענקית הזאת... תודה מראש מיקי

וואו, זו הפעם הראשונה

שאני שומעת על זה
אבל זה נשמע הגיוני, כמובן שפיתרון יותר טוב יהיה להביא אותו לארץ (
)... כרגע, לא ידוע אם זה נכון או לא, אבל מיניתי כמה Happy helpers שיאזינו לכמה תחנות רדיו ויודיעו לי אם יש משהו חדש
אני יודעת על כמה הופעות ששודרו לייב בטלוויזיה בגרמניה, אולי גם אצלנו בארץ יועילו בטובם לשדר לנו הופעה בטלוויזיה... ד"א, בפרסומות בערוץ Star world הראו שבחודש יולי הם ישדרו את "פור דה רקורד", אז לכל מי שפיספס- מומלץ בחום... בינתיים הם לא פירסמו תאריך שידור ושעה, אז כדאי לעקוב מדי פעם ולראות מתי זה ישודר...

עפטוב

New member
for the record

משדרים את זה בערוץ v שהזונות מהכבלים לקחו לנו!!!! אני רוצה את הערוץ הזה ולא את כל השטויות שרואים בMTV ו VH1

Channel V../images/Emo7.gif

אחחח כמה זמן עבר מאז שהם הורידו את הערוץ הזה!! בזמן TT הוא היה מאוד שווה, הם היו משדרים המון תוכניות על TT כולל הופעות, בהחלט היה יותר שווה מה-MTV!!

Girl Afraid

New member
Channel [V] 4eva!!!

יצא לי לראות אותו קצת בקמבודיה... החזיר נשכחות.

עפטוב

New member
את בכלל עדיין חייבת לנו...

שכחת לחלוק איתנו קצת חוויות...יא קמצנית יש אנשים מסכנים במדינה שרואים מטוס רק מהצד הלא נכון שלו....תשתפי בסיפורייך כדי שנרגיש שיש לנו קצת חיים...

Michal Orange

New member
Star World - For The Record

רק לידיעת כולם/ן : במהלך חודש יולי הולכים לשדר את הדוקומנטרי "for the record" בערוץ Star World שלכולנו יש כחלק מחבילת הכבלים בבית... (למי שיש כבלים)... אז תמשיכו להיות עם האצבע על הדופק, כי התוכנית הולכת להיות משודרת כחלק מspecial בערוץ.... אם יהיה לי עוד מידע כמובן שאני אפרסם... מיכל xx

lin1231

New member
כנראה שהשמועה היא נכונה

ולפי מה שהצלחתי להבין ממישהו ממועדון המעריצים של רובי באנגליה כנראה שתחנת רדיו ירושלים 101fm ישדרו את המופע בלייב אם זה נכון אז כל הכבוד להם תיידעו אותי בבקשה במסר אישי אם תקבלו פרטים נוספים. תודה

a Warming Sign

New member
כדאי לברר עם תחנת הרדיו הזאת,

לפי שמפיצים כזה דבר..לא שמעתי על זה כלום
אבל אני אברר

lin1231

New member
אפילו קראתי משהו על זה בוואי נט

מצרפת לכם את הלינק: www.ynet.co.il\rock זה יהיה ע-נ-ק... כל הכבוד לרדיו ירושלים... הלוואי. במידה ותדעו על כל העניין פרטים נוספים תפרסמו תודה

שלחתי אימייל אליהם לפני כמה ימים,

בנתיים לא קיבלתי תשובה, ברגע שאני אקבל אני אודיע לכם. תחזיקו אצבעות

למעלה