בעניין ההתלבטות לבחירת שמלה

בעניין ההתלבטות לבחירת שמלה

אני מצרפת לכם כתבה בעניין שמלות שכבתי למתחתנים לפני זמן מה. מקווה שיעזור לשירי שמתלבטת עם מי ללכת.

שירי71

New member
לאתי כאילו כתבת עלי...

הכתבה הזו אחלה. גם אני בדיאטה... ואני מתמודדת בחודש האחרון עם עצירה במקום לאחר שירדתי 7 ק"ג... אתמול גיליתי שירד עוד אחד והגעתי לשמונה שירדתי אבל לפי מה שקבעתי לעצמי יש לי לרדת עוד אזה שמונה כדי שאהיה מרוצה (ועדיין לא שחיפה). מאד קשה להתמודד עם עצירות במקום, ואני מדכימה עם כל מילה שכתבת בכתבה. מילים כדרבנות!

שירי 71, גם אני בדיאטה, עם מלא

מכשולים....ירדתי עד כה 3 ק"ג בערך, אבל כל הזמן יש ארועים שגורמים לי לאכול: יום הולדת של חבר שלי בשבוע שעבר, הזמנות מאד חשובות ובלתי ניתנות לביטול למסעדות יוקרה כאלה ואחרות, נסיעה לארה"ב עוד שבוע וחצי, ואז - החגים.... מה יהיה? ואני רוצה לרדת עוד לפחות 5 ק"ג. התחלתי גם ללכת שוב לחדר כושר, ואני משתדלת ללכת לפחות 4-5 פעמים בשבוע, לשעה של הליכה מהירה ועוד קצת עבודה על שרירים.....קשה הנושא...

*שיר

New member
בנות ,רק אל תגזימו עם השאיפות שלכן!

צריך לזכור שיש שאיפות מציאותיות ויש חלומות.
נכון שהחלום הוא להיות רזונת בחתונה, אבל אנחנו כבר בגיל שהחיים לא כאלה פשוטים ולא הכל הולך לפי החלומות. אז בבקשה, תהיו ריאליות ותעשו לעצמכן טובה, ותשאפו למשקל שהוא הגיוני ומעשי! ושהדרך אליו לא תאמלל אתכן יותר מדי. דרך אגב, זה מעולה ללכת כל יום, גם לדיאטה וגם לנשמה!

תראי, זה לא שאני פרת הבשן, אבל

בשנתיים האחרונות העליתי כשבעה ק"ג וגם קודם לא הייתי שחיפית, ולא חשדו בי שאני אנורקסית.... אז קצת לצמצם היקפים ושומנים, בשביל הבריאות, הים, הכיף וגם, בדרך, החתונה. אבל אני ממש רחוקה מלצום....

שירי71

New member
זה לא שאיפה מוגזמת!

לפני שנה וקצת הייתי שמונה ק"D פחות ממה שאני היום (שזה לא נעים לומר-16 פחות ממה שהייתי לפני חודשיים וחצי). אז השאיפות אכן הגיוניות...!!! וגם אז, אגב, אהיה בסיידר ולא אנורקסית. לגבי כל המכשולים - פשוט להחליט - לפני שאת מגיעה למסעדה (זה מה אני עושה) מה כבר אכלת היום ומה מותר לך לאכל ואפילו לתכנן מהבוקר איך לאכל פחות שטויות כל היום ולהרשות לעצמך יותר במסעדה. אני עושה דיאטה מוזרה ולא פשוטה בה לא סופרים קלוריות אלא יש הגבלה על סוגי אוכל ואסור לי כמעט כלום! זה נורא אבל תפרגני לעצמך יעל ותמשיכי ללכת גם אני בעד!!!

*שיר

New member
אני בעד לאכול הכל אבל פחות...

ככה לא מתבאסים מזה שלא אוכלים דברים שאוהבים ולא צריך לחשוב כל היום מה כן ומה לא.. וגם לעשות הרבה ספורט. זה עוזר להפוך את השומן לשריר. אני בינתיים עובדת על הבטן - אני רוצה שמלה עם בטן חשופה...

שירי71

New member
גם וגם - עבורך (לי רק הראשון)

לי רק הדיאטה. לך - החשוף - כי הבנתי שאצלך המצב שונה מאשר אצלי וטוב שכך! הלוואי עלי...

אתי@

New member
גם אמא שלי עושה את הדיאטה של ד"ר

חרמון ויורדת יופי... רק שלה יש הרבה יותר לרדת ממה שלכן יש לרדת!!!

שירי71

New member
שאלת אותי? אצלי זו דיאטה מוזרה

של ניקוי הגוף. לא אוכלים שום חיטה מכל סוג, רק לחם שיפון, רק אורז מלא. לא פסטות לא לחם וכמובן לא עוגות (גם לא את המדהימות של גן האמנים אותן טעמתי טרם הדיאטה). לא סוכר משום סוג ואסור גם ממתיקים אם כי אני חוטאת עם מעט דיאט ספרייט או קולה. לא פירות משום סוג! לא צבע מאכל לא חומרים משמרים וכו´ מה כן? כן ירקות והמון, שתיה והמון, דגים, בשר עוף וכו´ ועוד: גרעינים שחורים ולבנים, שומשום ועוד. אה כן, מותר חלבה ללא סוכר וזה הפך בשבילי למעדן. דיאטה מוזרה כמו שאמרתי. נראה לי שאם העצירה תמשך עוד כמה שבועות אני עוברת לד"ר הזה שגם דודה שלי המליצה לי עליו.

תשמעי, נשמע מעניין...

אני רואה שיותר ויותר דיאטות בשוק הן דיאטות ללא פחמימות: ד"ר אטקינס, ד"ר חרמון - מאן, הדיאטה הזו פחות או יותר... מוזר, לפני שנתיים כל הדיאטות היו דלות שומן, והיום דלות פחמימות.

אתי@

New member
לפי דעתי המשקל חשוב כל החיים ולאו

דוקא לפני החתונה. לכן אני לא עושה שום דיאטה מיוחדת לכבוד החתונה והשמלה. מה שכן, אני כל החיים חושבת על המשקל... אכילה נכונה צריכה להיות דרך חיים (לא שאני מישמת
, אבל לפחות אני חושבת על זה...

dvorah

New member
אני מסכימה עם אתי@

גם אני לא עושה דיאטה מיוחדת לכבוד החתונה. אני רק משתדלת לא להתפרע יותר מדי.

סיגל2

New member
דיאטה

אני בהחלט מסכימה עם אתי@, שצורת אכילה נכונה צריכה להיות דרך חיים. אני גם בדיאטה ולא רק בשביל החתונה. אך אצלי החתונה היא תמריץ טוב כדי להחזיק מעמד ולא להישבר.

Sharon_1

New member
הוצאת לי את המילים מהפה.

גם אני ירדתי כבר 7 ק"ג. ועכשיו אני בעצירה. ורוצה לרדת עוד 8 ק"ג. (עם אופציה לעוד 2 אח"כ). השאלה היא - איך הולכים לראות שמלה ככה? והבעיה היא שפה צריך להתחיל לראות שמלות שנה מראש. מה שממש אין לי.... אוף. דיכאון.

למעלה