בעניין הסקר

בעניין הסקר../images/Emo53.gif

אביבה, אנא עשי סדר והתאימי להדיוטה שכמוני את השאלות שבסקר לחמשת הטיפוסים. נשמע מאוד מעניין, אבל מה יוצא לי שאני בוחרת פרחים אבל חלקם כאילו עשבים או אולי תבלינים וכו'. האם אפשר לעשות התאמה יותר חד-משמעית? תודה וכל טוב

ה קורה אם אדם מתחבר לשלוש

קטגוריות בו זמנית? הסקר לא נותן אפדרות להקיש יותר מברירה אחת... לא מצליחה לסווג את עצמי אני מתחברת גם להדרים וגם לתבלינים וגם לעוד מרכיב אז מי אני? או שאולי הכוונה היתה להתחבר לשמנים שמופקים מ... ואז יותר קל לבחור

bflygirl

New member
את צודקת שיש תבלינים ויש פרחים

אב יש להבדיל למשל את היסמין לוקחים רק מהפרח ובנוסף אנשים יכולים להתחבר לכמה סוגי טיפוסים כי הרי אנחנו דינמים תקראו את הכל תקחו את זה כמו משחק לא כל כך בכזה כובד ראש ותתחברו למה שמתאים לכם ואביבה תוסיף בהזדמנות ספציפית על הפרחים אז סבלנות כל ילדי הפרחים

אני עדיין לא מצליחה לאבחן את עצמי

אפילו לא בתור משחק... הלכתי גם לפרושים, חלקם מתאימים לי וחלקם ממש לא. באופן אישי אני מכילה כמה משפטים מכל טיפוס, מכאן אני מסיקה שכל אחד יכול להכיל כמה טיפוסים. זה בדיוק כמו שקורה לי כשאני קוראת את האסטרולוגיה של מרים בנימיני בעיתון. בגלל היותי בת מזל דגים אז כל הנאמר על כל המזלות באותו שבוע מתאים לי. כנראה שאני מכילה את הכל... יש מקום אולי להשקיע מחשבת עומק ולמצוא טיפוסים בתוך טיפוסים וזה יכול להתפתח לתורה שלמה כמו תורת הצבעים של האורה סומא... דוגמא: "פרח בצבע אדום, יש לו חמשה עלי כותרת, נניח עשרה עלי גביע, 12 אבקנים, ממשפחת הציפורניים, גדל בשדה הפתוח או באיזור של חורשות ושדות. ניתן לעשות ממנו תה וליצר ממנו שמן. אדם שיבחר סוג פרח כזה נניח יחשב לאדם מיני מאוהב יודע לעמוד על זכויותיו וכו'... בלבלבלה..." (לא לקחת את הדוגמא שלי ברצינות כי אין פרח כזה- המצאתי). קחו את זה כאתגר חשיבתי ומעשי בהצלחה

bflygirl

New member
את צודקת שיש תבלינים ויש פרחים

אב יש להבדיל למשל את היסמין לוקחים רק מהפרח ובנוסף אנשים יכולים להתחבר לכמה סוגי טיפוסים כי הרי אנחנו דינמים תקראו את הכל תקחו את זה כמו משחק לא כל כך בכזה כובד ראש ותתחברו למה שמתאים לכם ואביבה תוסיף בהזדמנות ספציפית על הפרחים אז סבלנות כל ילדי הפרחים

../images/Emo24.gif../images/Emo20.gifפעם ככה ופעם ככה

היי לך. תתחברי למה שהכי מדבר אליך, לפרחים של התבלינים או העשבים . ושבוע הבא אכתוב על הפרחים בכלל. ערב טוב לך.

למעלה