בעניין הפורום

מאנייה

New member
בעניין הפורום

חשבתי על זה ש"הבעיה" בפורום הזה, היא שיש כאן הכרויות מוקדמות. בגלל זה אנשים כל כך נזהרים ומפחדים להשתתף. כי הבסיס של קהילות וירטואליות הוא האנונימיות שבזכותה בעצם נוצרת אינטימיות בלתי רגילה. זה הפוך על הפוך שכזה. אפשר להגיד את האמת בלי פאסון. תמיד מדברים על הרשת כעל דבר מנוכר. אבל זה בדיוק ההיפך. פה זה טיפהל'ה יותר מורכב כנראה. אנשים שומרים על עצמם כי הם מכירים את הנפשות הפועלות והנפשות מצידן מכירות אותם. גם אני במובן הזה מרגישה כשאני כותבת כאן כמו איזה ליצן בקירקס. כי חלק מהקוראות יודעות איך נראה הפרצוף שלי. אז בלכתוב כאן את הדברים שכתבתי, חלקם לפחות, יש אקסהיביציוניזם בלתי רגיל.

המממ...

טוב, אז יש לפחות שתי ליצניות בקירקס הזה. והבה נודה - השיחות כאן יותר איכותיות מהשיחות שלנו בע"פ... לא יודעת מה להגיד. אני מתחבטת הרבה בשאלה הזו - האם האינטימיות של הפורום, אם תיווצר, באה במקום או בנוסף לאינטימיות הקהילתית שרצינו ליצור במקור, כשחשבנו לראשונה על נגיעה רכה? בפועל, חלק גדול מ"הקהילה" החוץ-וירטואלית שלנו הביעו הסתייגות ברורה מהפורום הזה, בחשש שהוא יפגע במה שנוצר "בחוץ" (ובטענה נוספת, ש"הן לא מתחברות לדברים כאלה". זכותן), כך שמה שנוצר כאן, הוא דבר נפרד לחלוטין. בת'כלס, אני לא מכירה מקודם כמעט אף אחד מאלו שמתבטאות כאן (לפי מה שאני יודעת לפחות). ועוד משהו - אקסהיביציוניזם. שתינו לא ממש כותבות למגירה. כנראה שיש איזה צורך... אבל גם אני הייתי רוצה ש"הקוראים הדוממים" יתעוררו ויקחו חלק. אלא שאי אפשר לבוא בטענות או בדרישות למי שאת לא יודעת מי הוא, ואם הוא בכלל קיים. רק להזמין. ועד אז - שימשיכו הנערות לשחק לפניהם?

מאנייה

New member
בהחלט

הנערה הזאת מתכוונת להמשיך לשחק לפניהם. ואכן יש לה נטיות אקסהיביציוניסטיות. היא פשוט שונאת שמזכירים לה את הנטיות האלה. אקסהיביציוניזם זה לא דבר כל כך אסתטי בעיניה. גם אנשים שמדברים על עצמם בגוף שלישי זה לא משהו
זה טיפשי בעיני לחשוב שהפורום יכול לפגום במשהו במה שקורה מחוץ לו. אבל מילא. נמשיך.

למעלה