בעניין התהיות והספקות לגבי הגהה

a d i d a s 2 1

New member
בעניין התהיות והספקות לגבי הגהה

ב-21 לחודש, יום חמישי.... אכן למקום קוראים elgir הסירו דאגה מלבכן בנות יקרות, מדובר עדיין בגהה אותה גברת בשינוי האדרת, הליינים הם הליינים של הגהה מגה בר, לא לדאוג... יום טוב לכולן!!

דורית41

New member
עדידס-

עוד משהו שג'קו חולל,תאמיני לי,שעד לא מזמן לא התעמקתי כ"כ בליינים של מועדונים..... אני אסייג ואומר שאנחנו בליינים אבל עד עכשיו זה התמקד במסעדות,סרטים,הופעות וכאלה. ופתאום אני (ובטח עוד כמה כאן ) גולשים באתרים של חיי לילה,ומדסקסים ליינים.

איים פיין ת'נקיו....

רק שאני וטליטל זקוקות לטרמפ להופעה ביום חמישי כי המכונית הנחמדה שלי שבקה חיים סופית... אז אם יש מישהי מאזור השרון או אפילו צפונה שנוסעת להופעה.... נשמח לטרמפ... וואטס אפ איתך??

דורית41

New member
אני-כיף לי-

בשבוע חופש-בינתיים נהנית מכל רגע.טפו טפו טפו. ומנסה מהבוקר להעיר את הילדים -כי השמש בחוץ קוראת לי לבוא ....
יש כאן בנות מהשרון-תנסי לפנות במסרים אישיים,בטח אחת מהן תסייע.-אחוות פורום או לא?

reviital

New member
אני מחפשת טרמפ לחזור

לי ולאחותי, באיזור ר"ג... בטח זה יגמר לפנות בוקר כשכבר אין אוטובוסים... יש מישהי אולי?

eilati27

New member
תודה מתוקתי ו...

מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!! המון אהבה
בחיים והמון אושר!!!!!!!!!

דורית41

New member
בננות,ביי לבינתיים עד הערב

ורייבן סליחה שאני כותבת לנוכחים בלשון נקבה ...כוחו של הרגל בפורום ...

kapit5

New member
טרילילי וטרללה-איזה יום יפה../images/Emo66.gif

לדעתי צריך להתחיל עם שיששורי מי מגיעה להופעה ביום ה'.איזה כיף-עוד 3 ימים.מקווה לפגוש הרבה בנות כי בטח יהיה שם בלגן רציני.שיהיה לכככככככום יום יפה

reviital

New member
יש מידע לגבי השעה? מתי מתחילה ההופע

ואני גם בעד שרשור הגעה להופעה אחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה עוד 3 ימים!!! שהזמן יעבור כבר! ולא ע"י סופגניות...

hela19

New member
וואו, זה הולך להיות ערב פיצוץ אמיתי

היי עדידס...מה קורה. הגעתי במקרה, לשנייה וחצי, וכמו כל המכורים..ניגשתי למחשב.. תגידי, יש דיווחים על אתמול בערב.. אני סקרנית, משהו לגבי ההופעה..

למעלה