בעניין חוקים ובעלי חיים.

• פותח הנושא kasa
  • פורסם בתאריך

kasa

New member
בעניין חוקים ובעלי חיים.

האם קיים חוק בארץ המגביל מס´ כלבים/חתולים שאדם יכול להחזיק בביתו/בחצרו ?!? במידה וכן, אשמח לקבל קישור או הפנייה לאתר בו ניתן למצוא את לשון החוק הזו.

m_shy

New member
יש משהו... בערך...

מעל מספר מסויים של בעלי חיים יש צורך באישור מכלאה מאת הוטרינר הרשותי. שי משולם

kasa

New member
הי, שי,

איפה אני יכולה למצוא את נוסח החוק הזה ?!? זה די דחוף לי.

m_shy

New member
תיקון והבהרה

מסתבר שהצורך באישורים כאלה הוא על בסיס מקומי, במסגרת תקנות עזר שמתקינה הרשות המקומית. ייתכן, ובאזור מגורייך אין תקנות כאלה כלל. בכל מקרה - לצורכי הבהרבה ובירור יש לפנות לרשות המקומית, שם - אני מניח - יפנו אותך לגורם האחראי בשירותים הוטרינריים. אנא עדכני אותנו, אם תוכלי, קאזה! שי משולם

kasa

New member
אגב, שי, 2 שאלות כלליות:

1. למה אתה בכחול ? הצטרפת לניהול הפורום ? - אם כן, אז ברכותיי !!
2. יש לך היום יום הולדת ?! אם כן, אז שוב ברכותיי !!!

האפי לי

New member
גם חתולים חצר נחשבים לבעלותו של אדם

? גם הם יכולים לגרום לבעיות מהרשויות?

morality

New member
חתולים/כלבים/חוקים/רשויות ../images/Emo91.gif

פקודת הכלבת, שהיא למעשה החוק הארצי, אינה מתייחסת לכמות כלבים/חתולים שמותר לאדם להחזיק. הרשויות המקומיות (עיריות/מועצות) יצרו לעצמן תקנות למיניהן שבאות בתוספת לפקודת הכלבת, אולם למיטב ידיעתי באף אחת מהתקנות האלה אין התייחסות לכמות. מה שכן, ברוב המקרים נתונות ההחלטות לשיקול דעתו של הווטרינר העירוני/מחוזי, כך שהכל תלוי בווטרינר עצמו. חתולי רחוב, גם אם הם מטופלים ע"י מישהו, אינם נחשבים בבעלותו. לדעתי, מומלץ ביותר לפתח יחסים אישיים טובים עם הווטרינר העירוני/מחוזי.

לילךLilach

New member
רשימה של חוקים וחוקי עזר עירוניים

רשימה של חוקים וחוקי עזר עירוניים

shirilik

New member
כמובן

לאדם מותר להחזיק 2 או 3 כלבים אני פשוט לא זוכרת אם זה 2 או 3 ניראה לי שזה 2 בקיצור זה לפי החוק אני לא יודעת איפה זה רשום כדי להוכיח לך אבל ככה זה אם לאדם יש יותר מזה אז אפשר להתלונן והנושא יטופל אבל אנחנו שומרים על בע"ח ואת זה לא נשכח!!!!! אז אם הדבר לא מפריע לאף אחד .....

למעלה