בעניין חשק מיני

סיוש1

New member
בעניין חשק מיני

קראתי את הסיפור על הבחורה עם החשק המיני ואת התשובות חלקן טענו שהגלולות אשמות הרהרתי על הנושא בעניין שלי אני מאוד אוהבת את חבר שלי והוא הכי מקסים בעולם והוא אוהב אותי מאוד רק שאני לא בלחץ לקיים יחסי מין(אנחנו עוד מעט שנתיים יחד) לדעתי זה לא קשור לזמן שאנחנו ביחד כי אנחנו תמיד אוהבים ומאושרים יחד ופעם (לפניו) הייתי מאוד אוהבת סקס ומיצידי היה כל יום לעשות כיום(כנראה בגלל הגלולות) אני לא בלחץ לקיים יחסי מין אני לא הרבה יוזמת ולא הרבה חרמנית רק מידי פעם ולא תמיד תמיד... אולי בגלל הצבא שהשתחררתי ממנו לא מזמן והבלבול והמעברים לחיים האמיתיים... אבל בתיכון כשלא לקחתי גלולות..זה היה שונה אני לא אוהבת קונדום וזה מגעיל ניסינו ואני הפסקתי גלולות כי רציתי(בלי קשר לחשק המיני) והקונדום רק הרס לנו יותר שאלתי היא האם זה נראה שהגלולות הן הסיבה? ואילו עוד אמצעי מניעה חוץ מקונדום קיימים שיכולים להיות עבורי אפשרות טובה? תודה...

magenta73

New member
אני יודעת בוודאות

שיש גלולות, לא כולן, שאכן, מעבר לכול מיני דברים אחרים שהן עושות, גם גורמות לירידה בחשק המיני. בגדול, יש הרבה סוגים של גלולות ולא כול גלולה משפיעה אותו הדבר על כול הבחורות. מה שכן, אני רוצה גם להסתייג ולהגיד, שחוסר חשק מיני, הוא לאו דווקא רק עובדה מוגמרת של שימוש בגלולות, ויכול להיות שהוא חלק מבעיות בזוגיות, הרגשה שלא מספיק מקבלים אותך וכו'. כשהסקס עצמו הוא יותר לסיפוק הגבר, ולא לסיפוק האישה, כשפשוט יש שיגרה שוחקת וכו' וכו'. יש הרבה פרמטרים במשוואה הזו. אין תשובה חד - משמעית.

dify

New member
גלולות זה רק מרכיב אחד

אצלי דווקא הפסקת הגלולות הורידה את החשק יש אינסוף גלולות ואפשר להחליף בינהן אבל אני חושבת שהכי קל להאשים את הגלולות... יותר הגיוני לבדוק את ההרגל, ההשקעה, התקשורת, מערכת היחסים בגלובאלי, וגם לתהות האם יתכן שלכל אדם יש מינון משלו שמשתנה גם עם הגיל, הלחצים האחרים בחיים ומשך הזוגיות. השאלה היא האם זה בכלל מפריע לך/לכם? אם מידת הסקס בינכם היום נוחה לכם- אז מה זה משנה מה היה בעבר או מה קורה אצל אחרים? ואם היא לא נוחה לך- חוץ מהאפשרות להחליף גלולות הייתי מנסה למצוא ריגושים נוספים שאפשר להוסיף לחיי המין (בכל זאת אחרי שנתיים אצל חלקנו אין את הניצוצות של החידוש שבדבר, זה נורמלי)

למעלה