בעניין כדורי הצמר גפן שאתם יוצרים

בעניין כדורי הצמר גפן שאתם יוצרים

תגידו, אם התופעה הזאת כל כך נפוצה, ואפשר בקלות כזאת ליצור את הכדורים האלה בלי שנים של אימונים ואפשר אפילו לראות אותם, אז איך זה שאף אחד עד היום לא צילם אותם ??? הרי אם אפשר לראות אותם בעין ( בלתי מזויינת ) זה אומר שגם מצלמה היתה יכולה לקלוט אותם לא ? אז יש הסבר למה עד היום לא ראיתי צילומים של כדורי צמר גפן בשום מקום ?? ותחשבו על זה ! אלון

BladeRaider

New member
אפשר לתרץ את זה

כמשהו שרק היוצר יכול לראות כי זו אנרגיה שלו או משהו (WTF???)

lobaum

New member
טוב......

אז ככה הכדורים האלה באמת אמיתיים. העניין הוא שהיוצר כל כך מאמין שהוא יכול לראות אותם עד כדי כך שהוא "באמת" רואה אותם. לא ממש קשה ליצור את הצמר גפן הזה לוקח קצת זמן עד שאתה ממש מתחיל להרגיש אותם בקשר ל"לראות" אותם זה רק דמיון ! ! ! אתה יכול לדמיין אותו בצבע כחול ואז הכדור יקבל תכונות קור ואתה יכול לדמיין אותו בצבע אדום אז הוא יקבל תכונות חום יש מבין??

שריר

New member
אלון יא קטן אמונה!!!!

הייתי עם כמה חברים שלי מסיבה והעבירו איזה משהו כזה אז אמרו לי קח קח כדי לך קח אז לקחתי ואמרתי טב בוא ננסה לעשות כדורי אנרגיה ופתאום הופיעו כדוקים בכל מיני צבעים ונהפכו לכ מיני צורות וזרקתי אותם על מישהו ואז ראיתי כבשים מעופפות ואשכים זה אמיתי

אשכיי שור ראית, איזה קוסם אתה !

מה לקחת שם כדורי אקטזי ?

ליטן א

New member
תגיד, מה עישנת במסיבה הזאת????

או כמו שאומרים ב"מת לצעוק": - "אני רואה אנשים מתים!" - "אוי, החומר הזה פשוט מצויין!!!"

אז עזוב לצלם, אפשר למדוד אותם ??

אז בו נגיד שהם שקופים ואי אפשר לראות או לצלם אותם, אם הם באמת טעונים בכל כך הרבה אנרגיה אז בטוח שהיתה איזו אפשרות למדוד אותם או את המטען שלהם לא ? אם יש בהם כל כך הרבה אנרגיה אז אם היו מקרבים אותם לאיזה מכשיר רגיש שמודד חשמל או זרם חשמלי או מטען חשמלי המכשיר היה אמור להראות איזו קריאה לא ? והרי אתה יודע שאף מכשיר עדיין לא הצליח להראות קריאות אנרגיה כלשהן מכדורים האלה ... לדעתי האישית כל עניין הכדורים הוא פשוט שטויות במיץ עגבניות, אני מאמין שאתם באמת מרגישים בידיים "כדורי אנרגיה" אבל זו לא הוכחה שהם באמת קיימים, לדעתי זה סתם עניין של תחושות בידיים ואיך שהמוח מפרש את התחושות האלה. מצד שני אולי אני טועה אבל כרגע זו דעתי עד שלא יוכח לי אחרת. ותמשיכו לחשוב על זה ! אלון

BladeRaider

New member
אני נייטרלי

אני חוקר את הנושא, מנסה ליצור אותם, אך לוקח בערבון מוגבל את מה שאני מרגיש.

Panther

New member
יכול להיות שבאמת אפשר למדוד אותם

יכול להיות שמדדו וראו אבל תירצו את זה בכך שזאת אנרגית החום של העור בידיים, או משהו כזה. תקרא את מה שגיא כתב, על איך שהידיים של חבר שלו נפתחו. כשאתה עושה כזה כדור אנרגיה, אתה לא מרגיש התנגדות? ההתנגדות יכולה להיות מאוד מאוד חזקה.

הרגשה, גם אם מאד חזקה, אינה הוכחה !

שמע, כל הדברים האלו כמו הרגשה חזקה של כדור מוצק בידיים ואיך שהידיים שלו או של חבר שלו נפתחות כל זה עדיין לא מהווה שום הוכחה, חושים הם דבר שיכול מאד להטעות, כמעט עם כל חוש זה ככה, לדוגמה כמו שבימים חמים בקיץ אתה נוסע לפעמים ורואה פתאום כאילו שלוליות על כביש האספלט החם עד שאתה נוסע עד אליהן ורואה שאין שום שלולית, או כמו כל התמונות של תעתועי ראיה שרואים משהו שאינו נכון ( לדוגמה קו קצר וקו ארוך למרות ששניהם בדיוק באותו אורך ) או כמו ( דיברנו כבר על זה ) אנשים קטועי איברים שמרגישים תחושות של כאב וגירוד באיברים שכבר אין להם באמת, וכמו אנשים שמנסים את שיטת ה - WILD ומרגישים שאיזו דמות יושבת עליהם ( "המכשפה" ... ) ככה שמה ש"מרגישים" זו ממש לא מהווה איזו הוכחה, כמו שאמרתי קודם אם הכדורים האלו היו באמת בעלי אנרגיה כלשהי אני בטוח שהיה אפשר למדוד אותם באמצעות לפחות אחד מהמון מכשירי מדידה שקיימים בעולם שיכולים למדוד כמעט כל סוג אנרגיה קיים. הניסוי שגיא ( וואריטי ) ערך עם חבר שלו גם כן לא מהווה שום הוכחה לצערי, גם אני השתתפתי לפני כמה שנים ב"ניסוי" דומה כשחבר שלי כאילו מושך חוט בלתי נראה ושתי אצבעות שלי הולכות וניסגרות ... אם גיא באמת רוצה לבדוק את זה אז צריך לעשות את הניסוי כמו שצריך, אני למדתי בבית ספר שלכל ניסוי שעושים חייב להיות ניסוי ביקורת ודבר שני לא מספיק לעשות ניסוי אחד בודד כדי להוכיח משהו אלא יש לחזור על הניסוי מספר פעמים כמה שיותר גדול כדי שיהיה הוכחה למשהו ולא רק "במקרה". בניסוי הספציצי הזה גיא היה צריך ליצור את הכדור הזה מספר פעמים ולראות אם כפות הידיים של חבר שלו נפתחות אבל הוא היה צריך גם כמה פעמים ( באופן אקראי בלי להגיד לחבר שלו כמובן ) לעשות "כאילו" אבל לא ליצור באמת "כדור" ולראות אם גם אז הידיים של חבר שלו ניפתחות ( זה ניסוי הביקורת ). בקיצור - ותחשבו על זה ! בקשר ל - WILD אז בסוף לו ניסיתי הלילה בגלל שכנים קרציות שעשו רעש ולא נתנו לי להתרכז בתיקתוקים של השעון למרות שהתיקתוקים היו דיי חזקים, גם הלילה אני לא בטוח שאוכל להתאמן על זה, אז אני אמשיך להתאמן השבוע ואדווח כאן על ההתקדמות. אלון

Variety

New member
לאלון!

היי אלון, הגישה שלך לדעתי לא הכי נכונה, יש הבדל גדול מאוד בין התעתועים שאמרת למה שאנחנו מדברים! וחוץ מזה, בניסוי שאמרת, אני בדקתי אם זה באמת נכון, וכן בדקתי כמה פעמים, ועל אנשים שונים, בלי שהם ידעו, הם עצמו עיניים. בדקתי מעל 10 פעמים, וכל פעם, הידיים שלהם התרחקו, ועוד יותר - ככל שהרגשתי שלי יש כדור אנרגיה יותר גדול, הידיים שלהם יותר התרחקו. וזה היה באופן אקראי! כל פעם שלא היה לי כדור אנרגיה, או שסתם ניסיתי להעביר ולראות איך הם מגיבים, כשלא היה לי כלום ("הכאילו" שלך) הידיים שלהם בקושי התרחבו, אולי טיפ טיפה וזה אומר שיכול להיות שהיה לי כדור אנרגיה קטן שלא הרגשתי. וניסיתי כמה פעמים כל דבר. לכן, עשיתי ניסוי ביקורת, ניסיתי את הכדור אנרגיה על אנשים שונים... אם תמצא כאן עוד איזה משהו שיכול ששחכתי, אז זה ממש לא יערער את אמונתי בעניין. אני גם בהתחלה חשבתי שזה אולי קשור לשרירים, או ללא יודע מה. אבל אחרי הניסוי שעשיתי, עם כל הביקורת (מה שגם חברים שלי ניסו עליי ואמרו שגם אני הרחבתי את הידיים). לכן - אני מאמין שזה אמיתי. למה אתה לא מאמין שהמדע שלנו אולי לא גילה את סוג האנרגיה הזה? אולי אין לא חיישנים שיכולים להראות אותה על מסך? למה אתה לא מקבל שהמדע שלנו לא מפותח? למשל לפני 300 שנה, אם היה בן אדם שהיה יכול לשמוע גלי רדיו, הוא היה מקשיב לאנרגיות - אבל כשהצליחו ליצור מקלט לגלי הרדיו, זה כבר הפך למדעי ומוכח. כשיצליחו ליצור מקלט לאנרגיה הזאת - זה יהיה מדעי. אני חושב שלמח שלנו שידוע לנו במדע כל-כך מעט עליו,יש יכולות לרכז אנרגיה, להמיר אנרגיה ולקלוט אנרגיה. יכול להיות שה"אנרגיה" הזאת גורמת לתזוזות של משהו במח ולכן אפשר לקלוט אותה (מה שמסביר טלפתיה) אולי בעזרת הידיים והמח אנחנו יכולים לרכז את האנרגיה בנקודה אחת (מה שמסביר למה אנחנו יכולים ליצור כדורי אנרגיה). לפסול דברים זה לדעתי פרמיטיבי מאוד - זה כמו שאנשים בעבר הוציאו להורג כל מדען שטען משהו למשל שכדה"א הוא לא במרכז היקום, שכדה"א ספרה ולא דיסק! Variety-

BladeRaider

New member
רעיון לניסוי

תנסו ליצור כדור עם ידיים רפויות. תנסו להניח את הידיים בתנוחת יצירת כדור אבל לא להתרכז בזה. אולי הדחייה הזו היא עייפות שרירים, יכול להיות?

shabaz

New member
או קיי...

אני יוצר כדור עם ידיים רפויות, וגם שאני לא מתרכז בהעברת אנרגיה אני יוצר כדור חלש... קראתי באיזה אתר (תשובה לאלון) שדווקא איש אחד ניסה להסביר לעולם שיש כזה דבר (אני מדבר על מיסטיקה בכלל). אבל עיתונאי מישראל ועיתונאי (נראה לי מנשיונל גיאוגרפיק) אמריקאי גרמו לו להיראות כמו מפגר. אין מה לעשות...אנשים לא אוהבים להאמין בזה! גם אני פעם לא האמנתי, מה לעשות? אבל עכשיו אני שמח שעברתי את השלב הפרימיטיבי הזה של חיי (בלי להעליב אף אחד!!!) שבז

לגיא יוצר כדורי האנרגיה ../images/Emo8.gif

שמע תקשיב תשמע תראה ... אין לדעתי שום דבר פרימיטיבי בחוסר אמונה בדברים שאין שום הוכחה מוצקת לגביהם, אם לא קיבלתי הוכחה בדבר קיומו של אלוהים אז זכותי לא להאמין באלוהים גם אם כל הדתיים בעולם ישתוללו ויצעקו עלי שכן יש אלוהים, וזכותי לא לאמין שעבמ"ים נוחתים כל שני וחמישי על כדור הארץ עד שלא אראה הוכחה מוצקת לגבי זה. זו לא חכמה להאמין לכל דבר ולהגיד שאולי המדע עדיין לא גילה את זה, מה לעשות, אני לא מאלה שממהרים להאמין לכל דבר כל כך מהר ואני מאד סקפטי לגבי המון דברים בעולם, אם בעוד 20 שנה ימצאו הוכחה בדבר קיומם של כדורי אנרגיה אז אולי אז אני אתחיל להאמין, עד אז אני אהיה סקפטי, מותר לי לא ? ולהוציא להורג מדענים שטוענים כל מיני טענות גם אם הן מאד מוזרות זה באמת דבר פרימיטיבי, אבל אין שום דבר פרימיטיווי בוויכוח בין אנשים על נושאים שיש ספק לגביהם, בגלל זה בני האדם שונים זה מזה ולכל אחד יש מחשבות ואמונות אחרות. ואל תפסיקו לחשוב על זה !
אלון

shkool

New member
עוד רעיון לניסוי....

לפי מיטב ידיעתי עם אתה "מכניס" את הכדור לתוך להבה של נר, הלהבה צריכה לגדול או משהו בסגנון...

חלמן

New member
יש לי שאלה..

על מה אתם מדברייים??????? על חלומות צלולים??? מזה הכדור הזה???? מה קורה פה?????????????

Variety

New member
שיטה טובה ליצירת הכדורים

היי, מצאתי, שאם אני מתסכל על הכדורים נוצרים ועל הדרמים ביד, אני יכול לגרום להם להסתובב יותר מהר, והכדור מתחזר, נוצר יותר בקלות או גדל מהר. אני פשוט רואה את המערבולות או מה שזה נמתח בין גפות הידיים ואני יכול לשלוט יותר טוב בהם. Variety-

shabaz

New member
או קיי....

דיא על מה אתה מדבר? איזה מערבולות לעזאזל? בכל שנות מחקרי בנושא (חודש וחצי) לא ראיתי שום מערבולת. ודרך אגב אם מטמיעים אנרגיה בנר היא באמת אמורה לגדול ולהישאר יותר זמן דולקת (הבדל של 5 דקות בין נר לנר בניסוי שלי) וגם אם אתה אוכל אותו אז אומרים שזה טוב. אז גם אני אכלתי. יופי אבל עדיין אף פעם לא ראיתי שום מערבולת. שבז

Variety

New member
תגובה

לא הבנתי את הניסוי עם הנר, אתה יכול בבקשה להסביר? בקשר ללראות את הכדורים, אני מציע שתיצר כדור, ותתרכז במקום שאתה מקרגיש אותו, תביט, תבהה... עד שתראה מערבולות או תזוזות שבערך מתאימות לגודל של הכדור. בהצלחה, Variety-

shabaz

New member
אתה יודע איזה

כדור ענק אני יוצר... טוב אני באמת אף פעם לא הסתכלתי על זה אלא רק הרגשתי את זה בעקרון.. הניסוי עם הנר? אין בעיה אתה לוקח שתי נרות באותו צבע וגודל בדיוק (אני לקחתי את אלה של חנוכה שנשארו לי משנה שעברה) תעשה כדור אנרגיה ותטמיע באחד הנרות את האנרגיה... אז תדליק את שתי הנרות (כדאי שתשים טיימר) ואתה תראה שהלהבה של הנר שבו הטמעת את האנרגיה יהיה יותר גדול מהלהבה של הנר השני וגם ידלק למשך יותר זמן (למרות שאני חשבתי שאם הלהבה יותר גדולה אז החום יותר גדול ואז זה ימס יותר מהר... אבל טעיתי)...שהנר שבו הטמעת אנרגיה יסתיים תעצור את הטיימר ותראה כמה זמן עבר בין נר לנר שבז

למעלה