לאלון!
היי אלון, הגישה שלך לדעתי לא הכי נכונה, יש הבדל גדול מאוד בין התעתועים שאמרת למה שאנחנו מדברים! וחוץ מזה, בניסוי שאמרת, אני בדקתי אם זה באמת נכון, וכן בדקתי כמה פעמים, ועל אנשים שונים, בלי שהם ידעו, הם עצמו עיניים. בדקתי מעל 10 פעמים, וכל פעם, הידיים שלהם התרחקו, ועוד יותר - ככל שהרגשתי שלי יש כדור אנרגיה יותר גדול, הידיים שלהם יותר התרחקו. וזה היה באופן אקראי! כל פעם שלא היה לי כדור אנרגיה, או שסתם ניסיתי להעביר ולראות איך הם מגיבים, כשלא היה לי כלום ("הכאילו" שלך) הידיים שלהם בקושי התרחבו, אולי טיפ טיפה וזה אומר שיכול להיות שהיה לי כדור אנרגיה קטן שלא הרגשתי. וניסיתי כמה פעמים כל דבר. לכן, עשיתי ניסוי ביקורת, ניסיתי את הכדור אנרגיה על אנשים שונים... אם תמצא כאן עוד איזה משהו שיכול ששחכתי, אז זה ממש לא יערער את אמונתי בעניין. אני גם בהתחלה חשבתי שזה אולי קשור לשרירים, או ללא יודע מה. אבל אחרי הניסוי שעשיתי, עם כל הביקורת (מה שגם חברים שלי ניסו עליי ואמרו שגם אני הרחבתי את הידיים). לכן - אני מאמין שזה אמיתי. למה אתה לא מאמין שהמדע שלנו אולי לא גילה את סוג האנרגיה הזה? אולי אין לא חיישנים שיכולים להראות אותה על מסך? למה אתה לא מקבל שהמדע שלנו לא מפותח? למשל לפני 300 שנה, אם היה בן אדם שהיה יכול לשמוע גלי רדיו, הוא היה מקשיב לאנרגיות - אבל כשהצליחו ליצור מקלט לגלי הרדיו, זה כבר הפך למדעי ומוכח. כשיצליחו ליצור מקלט לאנרגיה הזאת - זה יהיה מדעי. אני חושב שלמח שלנו שידוע לנו במדע כל-כך מעט עליו,יש יכולות לרכז אנרגיה, להמיר אנרגיה ולקלוט אנרגיה. יכול להיות שה"אנרגיה" הזאת גורמת לתזוזות של משהו במח ולכן אפשר לקלוט אותה (מה שמסביר טלפתיה) אולי בעזרת הידיים והמח אנחנו יכולים לרכז את האנרגיה בנקודה אחת (מה שמסביר למה אנחנו יכולים ליצור כדורי אנרגיה). לפסול דברים זה לדעתי פרמיטיבי מאוד - זה כמו שאנשים בעבר הוציאו להורג כל מדען שטען משהו למשל שכדה"א הוא לא במרכז היקום, שכדה"א ספרה ולא דיסק! Variety-