בעניין כוויות וכוסות. היום התקשרה

בעניין כוויות וכוסות. היום התקשרה

בחורה שמספרת לי שנשפכה על פניו כוס של מים רותחים ( מזכיר משהו ? ). הוא ניכווה בפנים ובצוואר בדרגה 2. היא מתקשרת ושואלת מה לעשות ושהגיעה אלי דרך מישהי שלפני כ 7 -8 שנים פנתה אלי עם בעיה דומה ושעזרתי לה מאוד בזמנו. מיד נזכרתי בשמה של אותה האישה, שכבר פעמים שלש הפנתה אלי עם אותה הבעיה של כוויות מרותחין. בזמנו המלצתי לה לתת לתינוק רמדי שעשויה מחיפושית ספרדית מעופפת. תוך יום השלפוחיות הפוגגו והעור החלים לגמרי תוך פרק זמן מהיר וללא שום צלקות. זה מה שחיה קטנה כחיפושית יכולה לרפא בין כל השאר. היום היה חם בצורה יוצאת דופן. בטח גם לכולם. זה התחיל מהכוס שהתפוצצה ( מסוף שבוע שעברה ), עבור מתבשיל שנשרף לי על הכיריים ( נדיר ), החום של היום, והתינוק שניכווה בפניו. מעניין אם לעוד מישהו יש עיניינים הקשורים לחום ולבעירות מכל סוג של הימים האחרונים.

riki72

New member
גם לי נשרף..

התבשיל שהכנתי לתאומים שלי. אני מכינה להם סיר נפרד כל שלושה ימים. אורז עם ירקות ועוף או קציצות. ודי מיהרתי אז כל התחתית של הסיר נשרף. לקחתי קצת מלמעלה מה שלא נשרף . והשאר זרקתי. שיהיה לילה טוב מריקי

אני מרגישה נמסה בחום הקיץ.

כאילו כל פני וגופי מתחילים להתמוסס כמו חלב של נר. אין לי חיבה לקיץ...

nati red

New member
אש,נר, זה מרגיש כיאלו מדברים עליי

קצת קשה לי אבל מרגישה נכון .אני בגיל 5 נשרפתי מנר. זה היה במלחמת יום הכיפורים,אחותי הגדולה ואני ראינו טלויזיה, והיה שם משהו שהפחיד אותי( עד היום קשה לי להפריד ביני לבין מה שקורה שם מאחורי המסך.)ופתאום ראיתי את הנר בפינה. והתחלתי לשחק והאש התחילה לתפס לי על החולצה ובמקום לצעוק פתחתי את דלת הכניסה ויצאתי החוצה וכשחזרתי אני והאש התאחדנו ומצבי לא היה כל כך טוב.בתור ילדה ואפילו מתבגרת עברתי סדרה של ניתוחים והשתלות עור ועד היום לא קל לי לשאת את הצלקות .חושבת שבמשך השנים התנתקתי מהגוף שלי כיאלו הוא רק צלקת. ועכשיו הגיע הזמן להתחיל לתת לעצמי.אז תודה לכם ותיהיו זהירים .נתי.(אני לא כל כך למדתי בבית ספר אז מתנצלת על שגיעות כתיב וניקוד.)

../images/Emo51.gif נתי האדומה

לא הבחנתי בטעויות כתיב. אולי בכאילו אולי. הבנתי כל מילה. גם אני כשהייתי בן שנה וחצי, נפלתי לתוך פיילה של מים רותחים. באותם הימים לא היו מכונות כביסה ונהגו להרתיח מים על פרימוסים. ישבתי על עגלת ילדים ואיכשהו נעמדתי וכנראה שאיבדתי את שיווי המשקל וצנחתי פנימה. נפלתי על חלק הגוף האחורי. למזלי לא נותרו צלקות, לא יודע בזכות מה, אבל אני זוכר היטב את תחושת הרגע שבו גופי נעטף במים. אני זוכר שחשתי משהו כמו יציאה החוצה מהגוף. אני זוכר את ריח הסבון הכבד והמהביל. אני זוכר שהוצאתי את עצמי משם וצעדתי עד לאימי. מאז אני אוהב להתקלח רק במים חמים חמים
. ובהומיאופתית, החום מבקש את החום.

לאמא שלי נשרף העור

היא ואבא שלי טיילו עם הטרקטורון שלהם בכל הארץ וחזרו ולה שורף העור הנה תמונת שני הגיבורים שלי ...(אמא שלי נכה ולכן לא יכולה לטייל ברגל ולכן קנו טרקטורון)

מעניין שבני בחר להזמין בדיוידי את

שמש נצחית בראש צלול. כמה חם יכול להיות. חם, חם, קרוב קרוב, מתקרב. אני ובני מתקרבים. ברוך השם.
שמש = שם (ה) אש. שם השם הוא אש ( כך קבעו הקדמונים ), וכפי שלא ניתן להביט בה כך לא ניתן לראות בעיני האדם באלוהות עצמה. כמו כן שמש = "שמה יש" = השפע המחיה את החיים.

mic26

New member
לי שורפת הקיבה...

רעב מוגבר, פצע בחניכיים ועוד כל מיני סימנים של אש בגוף...

שבוע טוב מיכל

זוכרת את האישה עם גלי החום בשבוע שעבר ? לא, בעצם זו הייתה האישה עם הכאב השורף בחזה וההמלצות סביב הארניקה או לא ארניקה. אני חושב שמאז נושא החום התחדד. מה זתאומרת הקיבה שורפת ? זה קורה לך הרבה ? גם את מתחממת. מעניין. אליש.

mic26

New member
אש בקיבה

ברפואה הסינית אש בקיבה יכולה להתבטא ברעב מוגבר, צרבות, אולכוס, פצעים בפה, הרפס בשפה העליונה וזה לפני שהאש מתפשטת לאיברים נוספים. אצלי זה סתם רעב מוגבר ופצע או שניים בפה. מדברים על חום אבל בחוץ יורד גשם... מוזר.

למעלה