בעניין לימודים+עבודה

marryw

New member
בעניין לימודים+עבודה

שלום רב, אני מנסה לעשות שינוי בי וללכת עם המטרה שלי להיות בעלת עסק לאופנה (שזה יקח עוד מס' שנים) אך לפני כן צריכה עצה - אני נתקלת לאחרונה בתופעה שמאוד מציקה לי ואשמח לתגובות והסיפור כדלקמן: עד היום עבדתי באי אלו עבודות אדמיניסטרטיביות(למרות שיש לי תואר BED בחינוך מיוחד ואני לאנכנסת כרגע ללמה אני לא מתעסקת בזה.ולעניינו באחרונה ניהלתי משרד יחסי ציבור והגעתי בשעות מאוחרות הבית על שכר די זעום. דחיתי זה זמן רב את חזרתי למסגרת לימודים (כסף כסף כסף וגם בגלל העבודות)והנה עכשיו כאשר התפטרתי מעבודתי בשל .... החלטתי סופית להרשם לקורס של שנתיים לעיצוב אפנה על מנת לממש את המטרההגדולה שלי אבל --- עכשיו אני מחפשת משרה אחרת ונתקלת בבעיה אחרת :כיוון שלמרות שנרשמתי ללימודים של פעם בשבוע משעה 15.00 וכל מי שמתקשר אלי בעניין משרה רלוונטית,מיד זה נהפך ללא רלונטי כי אני אצטרך לצאת מוקדם יותר ביום חמישי. איפה נשמע דבר כזה, הרי בכל מדינה נאורה ובמקום ראוי מעודדים אנשים ללמוד,להתפתח ובטח לא יורקים להם בפרצוף או נותנים קנס. מה אם היה לי ילד ,מה אם חלילה היה לי קרוב חולה והיתי צריכה להעדר. העבודה שלי תהיה מספיק טובה וראויה גם אם אצא יום אחד ב14.30 ואשאר יום אחר קצת יותר מאוחר כדי להשלים את השעות. אני לא מבינה איפה אני חיה? אני עכשיו צריכה לחפש עבודה סטודנטיאלית ושוב לחזור אחורה? ולמה?? בגלל שעתיים שצריכה לצאת מוקדם יותר ?שכן,אני נותנת מעצמי 200 אחוז בעבודה ובלויאליות שלי . אני לא מבינה מדוע מעסיקים לא רואים את זה כשמקבלים עובדים. נכון שחשוב שעובד יתן מקסימום רווחיות אבל מצד שני לא יותר נכון לתת את הגיבוי לעובד להתקדם ולשאוף במקום זה שישאר ממורמר?? תקנו אותי אם אני טועה

למעלה