בעניין מחירי צימרים

כליל71

New member
בעניין מחירי צימרים

עם המחירים של היום בצימרים חשבנו שלא נוכל לצאת לנופש, אבל אני רוצה להודיע שלא חייבים לשלם 700 ש"ח ללילה. היינו בצימר מקסים בכוכב יאיר במקום שקט מלא צמחיה והיה לנו נופש קסום. הצימר עלה 160 ש"ח, אז יכולנו להרשות לעצמינו אפילו להאריך את החופשה בעוד יום.

יצאו צדיקים../images/Emo70.gif

רכוז הצימרים הגבוה הוא בצפון בשל המצאותם בקרבת אטרקציות מים ומסלולי טיולים. למעט הצימרים במגזר הערבי שהם יחסית זולים לא נראה לי שמישהו מבעלי הצימרים שם יוזיל את העלות למחיר שנקבת. מזמן כתבתי כאן על המחירים הבלתי שפויים שאנו נדרשים לשלם, אבל לכל דבר יש הצע ובקוש . אם היה פקוח על מחירי הצימרים ועל התמורה שמקבלים אולי המחירים היו יורדים.

כליל71

New member
גם בצימר שהיינו לא היה חסר כלום

חמש דקות משם יש בריכה מסעדות והכל, יש את כל החורשות של השרון, נחל אלכסנדר, התנינים, בית חנניה, והרבה ירק. והצימר הזה לא שונה מצימר שהיינו בו בבית הלל, רק כאן היחס היה מאד נחמד אלינו.

קודם תודה ‏רבה

יפה מאוד שמודיעים כאן על הצימרים אני חובב מאוד צימרים.‏ רק אם אפשר לפרט איפה זה בדיוק ? או איזה מספר טלפון כדי שאוכל להינות בזול בחופש הקטן הזה.‏ ‏

כליל71

New member
הנה מספר הטלפון

הטלפון: 0777 900 890 זה צימר עץ טובל בירק בכוכב יאיר, היינו שם שלושה ימים באמצע השבוע, שילמנו 160 ש"ח ללילה, טיילנו בנחל אלכסנדר בחלק המשופץ - מקסים שם עם הדשא והעצים והנחל, כל איזור השרון מלא בשדות, חורשות ומושבים ותיקים עם מסעדות קטנות. אחנו מאד נהננו. גם הצימר היה שקט וירוק. לנו זה היה חשוב כי אנחנו גרים בעיר. גם מי שהשכירה לנו את הצימר יצאה מגדרה כדי שיהיה לנו כל מה שצריך. לי חשוב האנשים המארחים, ואני בטוח אחזור לשם. לבעלי לא כל כך משנה, אבל לדעתי זה חשוב.

כליל71

New member
מספר הטלפון התהפך

המספר הנכון הוא: (מקווה שעכשיו יצא בסדר): 0777900890 מתחיל באפס שבע שבע שבע וכו'. אני חייבת לציין שהמחיר היה כזה כי היינו שלושה לילות. זה הסידור. מה שבטוח, אני נגד לשלם 700 ש"ח ללילה - זה נראה לי מופרך והזוי לגמרי. גם 400 ש"ח ללילה בשביל צימר זה הרבה. והנה, אפשר לעשות חופש נפלא בלי להתרושש. מזמן לא ישבנו ככה בנחת מתחת לעצים בלי שצריך לעשות כלום. כל אחד חייב דבר כזה לעצמו מידי פעם.

כליל71

New member
מצאתי את זה באחד האתרים- כבר מעבירה לך קישור

את המחיר הזה קיבלנו כי היינו יותר מלילה אחד, באמצע "חלון" - דברו איתה. הנה הקישור: http://www.tip4trip.co.il/viewbetesek.php?id=2910&category=zimmers

למעלה