בעניין מסלולי אופניים בחולון ......

ORGANICfood

New member
בעניין מסלולי אופניים בחולון ......

כתבתי לעיריה כך : לפי דעתי מסלולי אופניים נחוצים מאד בחולון, יעזרו לפקקים ולבריאות + הרגשת התושבים... אשמח לתגובתך בעניין בתודה שחר. ענו לי במהרה כך : שלום רב, פנייתך התקבלה בתודה והועברה לבדיקת הגורמים המקצועיים. אנו נעשה כמיטב יכולתנו לבדוק את פנייתך ולהשיבך בהקדם. ולאחר כחודש ושבוע הגיעו בשורות חיוביות למדי : שחר שלום רב, פנייתך נבדקה ע"י מינהל ההנדסה. גב' דפנה בראי מסרה לי כי בחולון קיימים מסלולי אופניים ברחובות מטולה ודוד אלעזר. בביצוע קיים מתחם ח-300, מצומת דוד אלעזר-בגין ועד המדיטק. הנך מוזמן למחלקת התנועה על מנת לראות את השבילים העתידיים. בכבוד רב, מלי כץ אשמח לשמוע את דעותיכם בעניין !! שחר

מעולה../images/Emo45.gif

אני יודעת לספר לך שאחי ואבי שעובדים בחולון נאלצים להתמודד עם התנועה בכבישים כי אין דרכים מסודרות לזה לא פעם נתקעו במכונית או נפגעו בגלל העומסים של הרכבים וחוסר תשומת לב לרוכבי האופנים מספר השבילים הקיים היום קיים למטרת ספורט ולא למטרת ניידות לדעתי יש מקום להרים עצומה לבניות מסלול ראשי בכבישים הראשיים בחולון אם תרצה עזרה אני פה אוכל לעזור לך

ORGANICfood

New member
אני אישית גיבור גדול ...

כל עוד זה קל ופשוט ....כמו לשלוח מייל עם 5 מילים .. אך אם זה מעניין אותך אני יודע שייש אל עמותת"ישראל בשביל אופניים" שכבר מטפלים בנושאים הללו ....וגם ישמחו לעוד עזרה ותמיכה מכל סוג יש להם גם אתר מעניין : http://bike.org.il/ יצא לי גם לדבר עם ראש העמותה על העניין הזה של מסלולי אופניים בתוך הערים והוא אמר שמבחינה תקציבית זאת לא ממש בעיה כי הממשלה נותנת מליוני שקלים לסלילת מסלוי אופניים ,לכל ראש עיר שרק יגיד אני רוצה ! וראש עיריית חולון עד כמה שידוע לי מדבריו (של ראש העמותה)די התעניין ובהחלט לא התנגד בעבר כשדיברו על זה איתו... שחר .

ORGANICfood

New member
ותראו מה מצאתי !!

יאללה כולם לחתום אולי סוף סוף יזוז משהו וכולנו נרוויח ............. http://www.ofanaim.org.il/atzuma/atzuma.asp

ORGANICfood

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif קול אחד זה כבר נחמד ...

קולותיים נחמד כפליים ! אם כל חולון בת ים ואזור יחתמו אני בטוח שיקרה משהו !!!! אני אתחיל לדבר עם הסובבים אותי נראה מה דעתם...
ב

למעלה