קבעתי אתמול עם ספר אחד לעשות מחר תסרוקת נסיון (אני מעדיפה עדיין לא להגיד את שמו). זה מישהו ידוע שמגיע עד הבית. נראה לכם עלות של מינימום 450 ש"ח. לי זה היה נראה המון!
אני יודעת שלספרים הכי קל להרים את השיער. אז אולי העובדה שהשיער ארוך ושאני רוצה ללכת פזור (וגם אני רוצה פרחים לבנים עדינים בשיער- חלום ילדות...) תביא ליקור רציני במחיר ??????
כשהייתי אצלה כל העניין של השיער נראה היה לי נורא רחוק ... עכשיו זה כבר מתחיל להיות קרוב... מה עוד את עושה אצלה? (או במילים אחרות, מה שכחתי לשאול אותה והיא יכולה לעזור לי!?)
היא פשוט נתנה לי שמות של שני ספרים שכלות שלה ממליצות אבל לא בדקתי אותם כי שניהם בת"א. אני עושה אצל אופירה שבועיים לפני החתונה טיפול פנים מלא, כולל הפינוקים שלה... ו- 4 ימים לפני אני עושה ניקוי והכנסת לחות לעור
400 ש"ח בינקה, ואני כמובן מגיעה אליהם. בד"כ זה עולה סביב ה - 550 ש"ח ואפילו יותר. מחיר של 450 נראה לי בגבולות הסביר, במידה שבה כל דבר לחתונה עולה פי שלוש ממה שאמור לעלות בד"כ...
אבל שוב... אי אפשר לתקן את העולם פחות מחודש לפני הארוע... מה שכן, אם אעשה צבע או תספורת אני אעדיף לעשות אצל מישהו אחר (אצל הספרית הקבועה שלי) כי בטח גם כאן הם יקחו מחירי "כלות"
היא ללכת לספר שבדרך כלל לא עושה כלות, אבל יודע לעשות תסרוקות ובמיוחד אם את רוצה ללכת פזור ולא משהו מורכב מדי, אני עשיתי ככה וזה עולה לי כולל צבע 350 ש"ח וזה מישהו שאני לגמרי סומכת עליו
יש לאנשים נורמלים ספר קבוע פחות או יותר. ואני בתור אחת שהשיער שלה חלק וחסר פואנטה, מסתפרת בעיקר אצל אבא, שמיישר קצוות מאחור. אז אין לי מישהו קבוע ומומלץ, אז כבר הלכתי לינקה, שמספר את צביקה ואחותו כבר שנים...