בעניין מרפאות החוצנים:

FRAIFY

New member
בעניין מרפאות החוצנים:

יצא לי עכשיו להכנס לאתרו של אדריאן דביר ז"ל ולמען האמת נראה כי האדם אכן דובר אמת{ואני אומר את זה על בסיס הסרטונים שמופיעים באתרו,וע"פ עברו של האיש-עובד בכיר בחברת היי טק} רציתי לדעת אם מישהו מכיר עוד מרפאות חוצנים ברחבי הארץ?או אתרים של אנשים כאלה? והאם אשתו עדיין ממשיכה להפעיל את אותו מבנה חולים?

חפY

New member
עזוב- הרוב זה הבל ורעות רוח....

חבל על הזמן (והכסף)... שימו לב שכתבתי "הרוב"

franse

New member
מרפאות החוצנים אמיתיות. הכל קיים,

עובד ומתפתח. ישנן מרפאות חוצנים בכל רחבי הארץ. מספר ההילרים שעובדים עם חוצנים גדל כל הזמן. את השאר תצטרך לחפש בעצמך.

FRAIFY

New member
אתה יכול לתת דוגמאות?

מה זה הילר? אין לי מושג בתחום ואני נורא מתעניין מלבד האתר שדל אדריאן דביר ז"ל אני לא מכיר אף אחד... האם ישנם מרפאות חוצנים פעילות בארץ?

franse

New member
אם אתה לא יודע מה זה הילר חסרים לך

מושגי היסוד הבסיסיים ביותר. תחפש פורומים של הילינג באתרים הישראלים הגדולים (כמו זה למשל- תפוז) ותתחיל לקרוא ולדבר עם אנשים. שם גם יוכלו להמליץ לך על ספרים לקריאה. אדריאן דביר כתב שני ספרים ששווה לקרוא, אבל למי שרק מתחיל להתעניין בנושא, כדאי להתחיל מדברים יותר פשוטים. ישנן יותר מ-2500 מרפאות חוצנים בכל רחבי העולם, מעל 150 בישראל. בהצלחה.

falson

New member
אסור לשלול לפני שלא מבודקים היטב

במה מדובר ואם אפשר לחוות את הנושא יותר טוב,כמו שאחרים מבטלים בהרף עין את נושא העבמים. מומלץ לקרוא גם את ספריו של אדריאן ולהבין יותר טוב את הנושא. לי בכל אופן אדרין ניראה כאדם רציני,באופן אישי לא טופלתי במרפאה כזאת אך בכוונתי כן לנסות. ידוע גם שהשחקנים ז'ק כהן וזאב רווח ביקרו אצל דביר או מטפל אחר. לילה טוב

Gilliana

New member
ואז מה?

ואם ג'ורג' בוש היה מבקר אצלו, זה היה אומר משהו?

Majestic12

New member
לגבי אדאירן ושות'

יש לי יותר מידע על אדריאן ותלמידיו/ממשיכי דרכו (מעט יותר ממה שאנשים יודעים). זו הסיבה שאני נוקט עמדה חד-משמעית באותם מקרים, בהם אנשים מציגים עצמם כ"מרפאים", ו/או כמי שחוצנים החליטו לפתוח אצלם "מרפאה" וכ"ו וכ"ו... מאחר ואדריאן נפטר, איני מתכוון לעסוק בו אישית ולא בשאר ה"מרפאים". האמן לי שהעניין נבדק הרבה יותר לעומק ממה שאנשים יודעים. - אני רק ממליץ ללכת לרופא (שהוסמך על כדור הארץ, בלימודי רפואה קונבנציונאליים) לפני שרצים למרפאים/רבנים/יודעי חוכמת הנסתר וכ"ד...

franse

New member
Majestic אם נושא מרפאות החוצנים

'נבדק לעומק' אולי תחכים אותנו ותספר לנו מה היו המסקנות? גם אני ממליץ ללכת לרופא רגיל לפני שהולכים למרפאים אלטרנטיביים למיניהם, אבל מה זה קשור לשאלה אם מרפאות החוצנים אמיתיות או לא?

Majestic12

New member
המסקנות פשוטות

פרייארים לא מתים - הם מתחלפים... ואני נזהר שלא להתבטא במילים חריפות בהרבה - מאחר ואמא שלי ז"ל "זכתה" לטיפולו המסור של מרפא אלטרנטיבי ממשפחה זו. אבל כמו שכבר אמרתי - רצוי רופא שלמד רפואה ולא "רופא" שקיבל "כוחות ריפוי" או תיקשר עם "ישויות" שפתחו אצלו מרפאה בע"מ. פרט להשפעה פסיכולוגית חיובית אצל המאמינים ביכולתם של מרפאים אלו (ואיני מזלזל בהשפעה פסיכולוגית חיובית), הרי שבין כך לבין השאלה אם הם מסוגלים בכלל לרפא משהו (חוץ מנזל שנרפאת מעצמה), או שחוצנים באמת שותים אצלם קפה - הדרך ארוכה מאד...

scriewy

New member
אם יהרגו אותך מרחוק זה יהיה

מספיק הוכחה בשבילך לכוחות ותופעות בלתי נראות שסובבים אותנו ? ואז גילינה תגיד "הא סתם צירוף מקרים שחנן קיבל שבץ". ואז מישו יצטרך לצאת למסע דמים להרוג עוד כמה מרחוק כדי להוכיח לגילינה שאתה מתתה לא מצירוף מקרים. קצת יקר יוצא העסק הזה בדין נפשי. אתה רוצה משו חזק, יש גם תפילת התאבדות, אתה הולך לאגם ובלילה ירח מלא דוקר את השתקפותך בזמן אמירת המילים, למחורת אתה לא תקום. אבל זה יחשב כרצח על חשבוני כי אדם עיוור להוביל שולל לא מסתכם יפה בשום עולם. עדיף שתקח אדמה מקבר טרי ותשים מתחת למיתתך לכמה לילות ותירא מה יקרה לשם ניסוי. או שסתם תחולל קבר של מישו, הרי לא יקרה לך כלום אז מה יש לפחד.

Majestic12

New member
הדבר היחיד

הדבר היחיד שצריך לפחד ממנו - הוא הפחד עצמו... פחד מקורו בפרימיטיביות, בחוסר ידע ובבורות. כל רעיון שמנסה לעטוף משהו ב"על-טבעי" מקורו בבורות עמוקה. אין כזה דבר "על-טבעי", וכל רעיון של אנשים המנסים להציג יכולות מעין אלו, מתאים ומפחיד רק לעדר המאמינים בשטויות האלו. הבעיה היא, שכמות ה"מאמינים" עצומה - והכוונה לכל אדם ש"מאמין" למשהו (ולאו דוקא בנושא כזה או אחר). יותר קל להאמין מאשר לבדוק ולחקור, ויותר קל להיתפס לפחד, במקום שבו הבורות שוררת.

עדות אישית: הם כאן והם נוגעים בך

כמי שמטופל על ידם מזה מספר חודשים, אני יכול להעיד על קיומם הפיסי. אני מרגיש את הטיפול, עד כדי כאב לפעמים וגם מתחיל לראות תוצאות. מפאת צנעת הפרט לא ארחיב ברשותכם על מהות הבעיות שבגינן פניתי לחוצנים, אולם אני יכול להעיד שהם מצליחים לפתור בעיות, שלגביהן הרפואה הארצית הרימה ידיים. מכיוון שאני נמצא בעיצומו של הטיפול, אני נזהר מלצאת בהצהרות שבעזרתם ניצחתי את המחלה, אבל כולי תקווה שאוכל לעשות זאת בעתיד הקרוב.

scriewy

New member
אתה מפספס נקודה פה Majestic

אני אומר לך לך לבית קברות ותקח אדמה מקבר טרי פחות מ 40 יום, שים אותה בשקית קח הבית ותשים מתחת למיתתך לכמה ימים. ואז תראה אם מצבך לא משנה איזה השתנה טיפה. אני לא מדבר מאמונה אני מדבר מנסיון כי לי שמו אדמה כזאת מעבר לקיר בארון חשמל בדיוק איפה שישנתי (לא אישית נגדי), ואני לא ידעתי אפילו שיש אדמה כזאת באיזור. רק אחרי שאמרתי מה קרה, אמרו לי שזמנית שמו בארון אדמה ובקרוב יקחו אותה משם. ואני מקווה שאתה לא מאמין בצירוף מקרים כמו גילינה. כי אם יקרה לך משו שלא תשפוט את זה לטובת הצירוף מקרים. לך לקבר וקח במקום לדבר על הוכחות בצורת ניירת. כזה דבר לא מוכיחים על נייר.

Gilliana

New member
אוווו, ידידי היקר...

... אם יש דבר אחד שאתה יכול להיות יותר בטוח בו מכל דבר אחר הוא שאני לעולם, אבל לעולם לא אגיד על שום דבר "צירוף מקרים", פשוט משום שהמושג הזה לא קיים. There goes your theory about how well yo know me

franse

New member
Majestic אני מתפלא איך אדם כמוך,עם

נסיון כה גדול בחקר עב"מים,קונספירציות ותעלומות אחרות, שעוסק מדי יום בניתוח עדויות של אנשים ומקורות כתובים ומצולמים, לא מזהה כי המעורבות הרגשית העצומה שלך עצמך במקרה זה, משבשת את יכולת השיפוט האובייקטיבית שלך? כחוקר היית צריך מזמן לפסול את עצמך מעדות במקרה זה. מה קרה כאן מעבר לטרגדיה האישית? פנית עם אמא שלך לעזרת אדם שעובד עם חוצנים (לטענתו) והתברר שהם לא הצליחו לעזור. גם אם נניח שאדם זה אמר את האמת, אין כאן שום חידוש. החוצנים הרופאים אינם כל יכולים והם אינם מציגים עצמם ככאלה. יש מקרים קשים שבהם החוצנים אינם יכולים לעזור, אלא רק להקל במקצת על הכאב. כאשר מגיע אדם זקן וחולה לפעמים החוצנים מגיעים למסקנה שעדיף לאפשר לו להמשיך לגלגול הבא במקום להטריד אותו באינספור טיפולים שאולי רק יאריכו את חייו במספר חודשים. אותן דילמות בדיוק שיש למי שעוסק בגאריטרייה אצלנו. כחוקר בחרת להתעלם ממאות עדויות רציניות ביותר בתחום, וקראת להם 'עדר מאמינים בשטויות'. רק לפני כשבועיים הצטרף לפורום שלנו אודי פולק. העדויות שלו תואמות באורח עקבי את העדויות שלי בנושא, אבל זה כמובן רק מעיד שאנחנו פרייארים... אמרת ש: 'יותר קל להאמין מאשר לבדוק ולחקור' אבל מה אתה חושב שעושה מטופל סקפטי שהגיע למרפאת חוצנים, אם לא את זה בדיוק? מה אתה חושב שאני עשיתי? אדריאן הסביר באתר שלו שהחוצנים יוצרים קשר רק עם מי שמתאים להם. לגבי המטופלים, החוצנים מוכנים לטפל כמעט בכולם, אבל צריך מישהו שיתקשר. ישנו מחסום המונע ממי שאינו מוכן לכך לתקשר עם חוצנים או להכיר בקיומם. המחסום הוא טבעי ובנוי הן מן הפער בין המימדים שצריך לדעת לגשר עליו מבחינה טכנולוגית, והן מהמעצורים הפסיכולוגיים. כאשר האדם צובר מספיק ידע הוא יכול לפרוץ את שני המחסומים- הטכנולוגי והפסיכולוגי. הדבר דומה מאד לתהליך שבו למד האדם לצאת מגבולות כדור הארץ: היה צריך להתגבר על שתי הבעיות: הטכנולוגית והפסיכולוגית. בראיון עם אחד ממנהלי תוכנית 'אפולו' הוא אמר: 'אנחנו הגענו לירח. לא ידענו שזה בלתי אפשרי...'

Majestic12

New member
העניין הבסיסי הוא

העניין הבסיסי הוא, שאני מסוגל לחקור רק מה שניתן לחקור בכלים מדעיים קיימים. אינני מסוגל לחקור מדעית, אם מישהו שטוען שחוצנים פתחו אצלו מרפאה, אכן דובר אמת או שקר. אני יכול רק לחקור את טיב הטיפולים, ואת המטופלים עצמם. איני יכול להאמין ולקבל מידע כעובדה, רק אם מישהו טוען שזו האמת (וגם גובה תשלום עבור אמירות מעין אלו). מכל המקרים שנחקרו עד כה, לא עלתה תמונה שמישהו מאותם מרפאים אכן ריפא אדם מסויים ממחלה. אינני מתכוון למקרים חריגים - כאלו ניתן למצוא תמיד ובכל מקום, והם המוגדרים כ"ניסים" או כמקרים בלתי מוסברים. אני מדבר על אחוז סטטיסטי. אם מישהו הינו בעל יכולות כה מדהימות, הרי שהוא חייב להוכיח מדעית, כי מרבית המטופלים (מעל 50-60 אחוזים) שבידיו, אכן הבריאו ממחלתם, או נרפאו בדרך כלשהי (ולא רק ריפוי "פסיכולוגי" - שמתרחש כשהמטופל חושב שהוא נרפא, אך לא רק שהוא לא נרפא, אלא לעיתים המחלה מחמירה). הוכחה כזו ממעולם לא ניתנה - לא ע"י "מרפאים" לא ע"י הילרים, לא ע"י רבנים, כמרים ולא ע"י איש. במקרים כאלו - היינו מצפים כי התחלואים בעולם ייעלמו לחלוטין או יופחתו מאד מאד. ואסור לשכוח את העניין המעניין - חלק לא קטן מהמטפלים חולים מאד בעצמם. אם כך - מדוע החוצנים לא מטפלים קודם בהם? הרי אם יקרה משהו למטפל - מי יוכל לבוא לטיפול? איני עוסק באמונות - אני לא חוקר אמונות ולא מקבל אמונות כאמת מדעית. על-מנת להוכיח משהו, אין מקום לדבר על אמונות. אם מישהו יש לו שבר ביד או גידול, והוא נרפא רק אחרי שביקר במרפאה שכזו - יביא לי בבקשה את כל המסמכים הרפואיים ואת צילומי הרנטגן ואת בדיקות המעבדה, ויוכיח שהטיפול שיפר את מצבו בצורה דרסטית. אם אכן היו דברים בגו, וכל אותם מרפאים אכן היו מסוגלים להוכיח זאת - ולא רק על מטופל בודד, אלא על מרבית לקוחותיהם - הרי שמזמן בתי החולים היו פונים ושולחים אליהם מטופלים - בדיוק כפי שמתרחש עם תחומי רפואה לא קונבנציונאלית אחרים. נכון להיום - דבר מזה לא קרה.

franse

New member
Majestic אמרת שאתה מסוגל לחקור רק

מה שניתן לחקור בכלים מדעיים קיימים. מקובל עלי במאה אחוז. אולם אתה בוחר להתעלם ממאות אנשים (ואף יותר) שטופלו במרפאות החוצנים ומוכנים להעיד אם יתבקשו. הוכחה לכך היא דיסק שאדריאן דביר צירף חינם לאחד מספריו, ובו עדויות מצולמות של מעל לעשרה מטופלים, שמספרים על הטיפול והחוויות שעברו. בינהם גם השחקן ז'אק כהן שמוזכר לא פעם. מצפיה בדיסק רואים בבירור שהמטופלים מספרים את סיפורם בשמחה רבה, ואין שום בעיה לצלם מאות עדויות כאלה, אם רק מישהו יטרח לעשות את העבודה. כל אחד מהמרואיינים יכול לספק לך תיאור של מצבו לפני ואחרי הטיפול ואף לספק מסמכים רפואיים מבדיקות קונבנציונאליות שעשה, אם רק יסכים לוותר על סודיות רפואית. החלק השני בתשובתך אינו אמת ועולה ממנו שלא טרחת לבדוק דבר מהדברים שאתה מציין. לא עשיתי מחקר סטטיסטי על מרפאות החוצנים. עד כמה שידוע לי אף אחד לא עשה, גם לא אתה. אבל בכל זאת אתה טוען ש: 'מכל המקרים שנחקרו עד כה, לא עלתה תמונה שמישהו מאותם מרפאים אכן ריפא אדם מסויים ממחלה'. איך אתה יודע? עם כמה מטופלים טרחת לדבר? ריפאו ועוד איך. לא אדם אחד אלא רבים. אולם ברפואה כידוע, אין מאה אחוזי הצלחה. 'ריפוי פסיכולוגי'? רק אצל מי שלא טרח לבדוק את הנושא מקרוב ומפריח ססמאות שחוקות שיעזרו לו להדחיק את הבלתי מוכר. אגב, אין קשר בין אחוזי ההצלחה בטיפולים, לשאלה אם החוצנים המרפאים קיימים או לא. ישנו דמיון לא מקרי בכלל, בין הטיעונים שבהם משתמשים אנשים להפריך את קיומם של מרפאות החוצנים, לבין הטיעונים שבהם משתמשים הדיוטות, כדי להפריך את קיומם של עב"מים וחטיפות. עד לפני מספר שנים אנשים שדיווחו על צפייה בעב"מים סווגו ישר כמי שסובלים מהזיות. מי שסיפר שנחטף על ידי חוצנים נחשב לחולה נפש. זאת למרות שהעדויות המשיכו לזרום ולהצטבר במיליונים! המשפט הקלאסי שנכתב לא פעם על ידי אורחים לרגע בכתבות העב"מים שלכם הוא כזה: 'עד היום אין ולו הוכחה אחת חותכת לכך שחוצנים מבקרים בכדור הארץ'. אנחנו יודעים בוודאות שמי שכותב משפטים כאלה, פשוט לא טרח להתעניין בנושא. אצל חלק שכן מתעניינים בנושא, לא ברורה לגמרי המתודה המדעית של איסוף ואימות ממצאים, ועבודת הבילוש עד שמגיעים לתזה הגיונית. לא נורא. כל אחד והקצב שלו. הסיבה לכך שחלק מהמטפלים חולים בעצמם, היא שהם מותקפים על ידי החוצנים הרעים, שרוצים לחסל את החוליה הקריטית (והחלשה) בשרשרת המידע בין החוצנים הטובים לבני האדם. נשמע דרמטי? החטיפות נשמעות יותר דרמטיות ובכל זאת הן קורות. אתה רוצה הוכחות לכך? יש, אבל בשביל זה צריך ללמוד את הנושא. הרושם המתמשך הוא שככל שאנשים רחוקים יותר ממרפאות החוצנים, כך הם 'יודעים' יותר טוב כיצד אמורים חוצנים אלה להתנהג, מה אמורה להיות הוכחה לקיומם ומה ניתן לצפות מהפעולות שלהם. אמרת שאם הרופאים החוצנים קיימים 'היינו מצפים כי התחלואים בעולם ייעלמו לחלוטין או יופחתו מאד מאד'. באמת? ומה אם חלק גדול מהתחלואים הוא תולדה של הזנחה וחוסר מודעות של בני אדם (איכות הסביבה למשל) ולא תלוי במעשי החוצנים? אולי כדאי שנחזור לשלב א': איסוף הממצאים, וכאלה יש למכביר. לגבי שברים: החוצנים לא מטפלים בכל סוגי הבעיות הרפואיות מסיבות שונות. אמרת: 'אם אכן היו דברים בגו, וכל אותם מרפאים אכן היו מסוגלים להוכיח זאת - ולא רק על מטופל בודד, אלא על מרבית לקוחותיהם - הרי שמזמן בתי החולים היו פונים ושולחים אליהם מטופלים... דבר מזה לא קרה.' אמת. מה שכן קרה הוא שמספר מרפאות החוצנים משנת 1999 ועד היום הוכפל פי עשר בישראל ובכל העולם, והמטופלים מגיעים אליהם ללא התיווך של בתי החולים. הסיבות לכך ידועות: ישנו מחסום פסיכולוגי גדול בכל הקשור למרפאות חוצנים, שעולה בהרבה על כל שאר ענפי הרפואה האלטרנטיבית. לכן רוב הדברים מתרחשים באופן דיסקרטי, ובכל זאת זרם העדויות בנושא אינו פוסק לרגע, צריך רק להתעניין. לכל מי שרואה את עצמו כחוקר בתחומים אלה הייתי ממליץ להימנע מהצהרות בומבסטיות ולהיצמד למתודה המדעית האפורה.

דברים כדורבנות, franse,

לדעתי, חשוב במיוחד להדגיש את העובדה, שהמרפאים החוצנים אכן לא מתיימרים לפתור את כל הבעיות הרפואיות, למרות הטכנולוגייה הסופר מתקדמת שלהם. אני יכול להעיד, כמובן, רק על הניסיון שלי איתם. הגעתי אליהם עם מחלה, שהרפואה הארצית לא מסוגלת לפצח. מיד במהלך הטיפול הראשון, החוצנים העבירו אליי מסר, בו הבהירו שהם לא מבטיחים ריפוי מלא, מפאת המורכבות של המצב הרפואי. בהמשך הטיפולים הם בישרו לי בשמחה שהם כן השיגו פריצת דרך, אבל עדיין בזהירות המתבקשת. בשורה התחתונה, אם הייתי משתמש במושגים ארציים, הרי שרשת המרפאות של החוצנים היא בעצם קופת חולים מעולם אחר. וכמו בכל קופת חולים, לא תמיד מצליחים לרפא. הבעייה היא, שהם, נכון לעכשיו, הכתובת האחרונה ברשימת קופות החולים העומדות לרשותנו...

למעלה