בעניין רוקי

sarah

New member
בעניין רוקי ../images/Emo13.gif

ראיתי אתמול בפעם הראשונה את (מופע האימה של) רוקי...
איזה סרט שולת...
אז עולות מהסרט כמה שאלות: 1- מה לעזזל קורה בו?! 2-מה ההבדל בין טרנסווסטיט לטרנסקסואל?
באעבה, שרה
 

sarah

New member
וגם: למה יש תמונה מסמוולוויל בכניסה

?
מה זה אומר?
 

resputin

New member
ובקשר לתמונה..

אני הצעתי ממזמן, שאם כבר טום ואלינג- שנחליף לתמונה אחרת...
 
../images/Emo4.gif

אבל זה לא קשור באופן ישיר לנושא של הפורום..
אני יכולה להכין לכם ציור לשים שם, אם אתם רוצים
אם כי יש לי רק תוכנת "צייר" קלאסית של וינדואוס XP וסורק שהמחשב שלי מסרב לקבל אותו כחלק ממנו... אבל אם תרצו, אני אסדר משהו!!! הנה דוגמא למשהו חמוד שלפני כמה זמן עשיתי בהשפעת הפורום
לא שהיה לי מושג איזה שימוש יהיה בדיוק ניתן לעשות בזה.. וזה גם קטן מדי
(נא לפתוח בגדול. תודה.) אבל זה חמודד אולי אינ אעשה מזה אייקון לקיצור-דרך לפורום שיש לי על הדסקטופ ^_^
 

resputin

New member
´רוקי´

אז ככה, העלילה בקצרה מספרת על קבוצת חייזרים שנשלחה מכוכב שקוראים לו טרנסילבניה לכוכב ארץ במטרה לחקור את האנושות, והם מתגוררים להם בטירה כשפרנק הוא ה´שולט´, שם הוא מנסה ליצור את הMASTER PIECE שלו, בהתחלה הוא יצר את אדי, ואח"כ את רוקי- רואים, שכל אחת מהיצירות שלו לא יוצאות בדיוק כמו שהוא רוצה כי.. הוא לא אמור "לשחק את אלוהים". באותו זמן במקום אחר, נישאים זוג צעיר, הלא הם בראד וג´נט והם יוצאים לטיול HONEYMOON כאשר המכונית שלהם נתקלת בבעיות ליד הטירה של פרנק (ויש כאלה שאומרים שפרנק עשה זאת בכוונה -גרם לגשם..), בעודם נכנסים לטירה בחיפוש אחר טלפון הם מוצאים את עצמם נשאבים לעולמו של פרנק, ושאר הטרנסילבניים ללילה ארוך ומוזר, שהוא גם הלילה האחרון של החייזרים בכוכב ארץ.
 

Dracos Love

New member
כמה תיקונים:

-פרנק הוא בעל הטירה, הוא מדען (דוקטור) -בראד וג´נט אינם מתחתנים אלא מתארסים (אומרים את זה בפירוש מספר פעמים.. כמו כשבראד מציג את עצמו ואת ג´נט לפני פרנקי) -בראד וג´נט לא יוצאים לירח דבש. הם נוסעים כדי לבקר את ד"ר סקוט, המורה שלימד אותם מדע בתיכון, שבכיתה שלו הם נפגשו. הם רצו להודות לו או משהו כזה...
 

resputin

New member
נו טוב,

התחתנו, התארסו- החלק הזה יחסית זניח, אני תמיד מעביר את הסרט למתי שהם מגיעים לטירה (בדיוק אחרי היר הכי מעצבן בכל הסרט, there´s a light- שונא אותו!) כי משם הסרט מתחיל להיות אממ... מעניין..
 

sarah

New member
כן... אבל את העניין עם הרצח לא הבנת

י פרנקי רוצח את הזה על אופנוע ואז... לא הצלחתי לעקוב אחרי העלילה
באעבה, שרה
 

my self

New member
ההבדל, למיטב זכרוני

טרנסווסטיט - המונח המדויק ל"קוקסינל", שזו מילה שקיימת רק בישראל. אדם שאין אצלו/ה תאימות בין המין הביולוגי למגדר, ושואב/ת את דרך ההתנהלות של המין השני לדרך התנהלותו. מתבטא, למשל, בגבר שלובש בגדי אישה, ושימו לב לכך שמדובר באבטיפוס הסטראוטיפי של המין השני. טרנסקסואל - טרנסווסטיט שעש(ת)ה מעשה וערך/ה ניתוח לשינוי מין.
 

טל קר

New member
תיקון טעות

טרנסווסטייט - CROSS DRESSERS אנשים עם זהות מגדרית התואמת את הזהות הביולוגית שלהם הנהנים להתלבש בבגדי המין האחר לשם סיפוק מיני. כ-75 אחוז מקבוצה זו הם הטרוסקסואלים ואין קשר בין הצורך שלהם להתלבש ולהתנהג כבני המין האחר לבין זהותם המינית. (מתוך ראיון עם ד"ר אילנה ברגר מהזמן הורוד) ממליצה לקרוא את הראיון, הכותרת היא ´הזעקה הטרנסקסואלית´.
 

טל קר

New member
ובשוונג אני שמה המלצה על ספר

בשם רדיו טרנסג´נדר, ששמתי במקור בפורום טרנסקסואליות שבכלל ממליצה עליו. קודם כל הפרטים - רדיו טרנסג´נדר/כריס בוג´אליאן ,הוצאת כינרת, 2001. אני אתחיל בציטוט של ה´מאחורה´ של הספר "חיים של ארבעה אנשים בכפר קטן בוורמונט עומדים להשתנות: אליסון, מורה גרושה ואם לנערה מתבגרת, מתאהבת סוף סוף , שנים לאחר שהתגרשה מוויל. בתה קארלי צופה בה בענין. בעלה לשעבר מגלה, להפתעתו, שהוא מקנא... מושא אהבתה של אליסון הוא דיינה סטיבנס, פרופסר צעיר לקולנוע. דיינההוא מאהב רגיש, לוהט ושונה מכל הגברים שהכירה אליסון , והוא עומד בפני שינוי גדול: הוע עומד לעבור ניתוח לשינוי מין. הניתוח מעמיד את ארבעת הגיבורים - המספרים בפני שאלות קשות, ומעמת אותם עם שכניהם. חברים מפנים עורף. ליברלים מוצהרים מתגלים כצבועים פחדניים. אלמונים משאירים כתובות נאצה על דלת ביתה של אליסון, והורי תלמידיה דורשים להרחיק אותה מן ההוראה. ויחד עם ההתמודדות עם החברה ותגובותיה, נאלצים המספרים להתמודד עם עצמם ועם זהותם המינית" הספר מובא בצורת רשומון, כשכל פעם דמות אחרת (האם, הבת, הבעל לשעבר, הטרנסקסואלית) היא הדוברת הראשית בפרק. הספר מתאר גם את השלבים לפני הניתוח, גם את הניתוח, גם אחרי, גם את התגובות המעורבות של החברה, וגם יש סוף מפתיע. הוא לא צהוב, והוא גם קריא מאוד. מה עוד צריך?
 
למעלה