בעניין שמלה - איך התרשמתן מ

בעניין שמלה - איך התרשמתן מ

אושידה, בראשית, אהבה ??? (מבחינת היחס והסגנון)

אתי@

New member
"אושידה" היו בעיני סתם פלצנים

זה לא שלא התיחסו אלי יפה, אבל "אושידה" זה מפעל כלות ואין יחס באמת אישי... "אהבה" - יחס חם ונעים, שמלות לגמרי לא רעות והמחיר יחסית נוח. ב"בראשית" - לא הייתי....

שמופית

New member
התרשמויות...

הייתי אצל אורית מבראשית והיא פשוט מתוקה ומקצועית לאללה. אם את אוהבת את הסגנון, אז היא נראית לי בנאדם שכיף לעבוד איתו ואפשר לסמוך עליו. באושידה לא הייתי, כי פשוט שמעתי לעצות של חברות שאמרו להתרחק מהמקום - הם תופסים תחת יותר מדי ולא מתייחסים יפה לכלות.

dorlim

New member
רק לא אושידה !!!!

שמעתי שהיא נוראית ושהיא ממש קוטלת כלות, אבל שיש לה רעיונות ממש מיוחדים. בגלל הרעיונות החלטתי להכנס אליה במסגרת הסיבוב (היה לי ברור שבחיים אני לא אעשה שם שמלה, אבל אני בהחלט אשמח לקבל רעיונות מיוחדים). נכנסתי באיחור ושלחו אותי לסיבוב כדי שאני לא אמתין (עד כאן נשמע מבטיח...) כשחזרתי ואמרתי שאני מתחתנת במרץ הבחורה צעקה עלי - מה את עושה כאן לפני ינואר! ויצאתי מחנות בלי כל כוונה לחזור! התנהגות גועלית.

אתי@

New member
בסופו של דבר כל הרעיונות המיוחדים

שלה דומים מאוד לרעיונות של מעצבים אחרים... פשוט אצלהם יש המון המון שמלות למדוד אז נדמה שיש יותר, אבל בסופו של דבר מדובר באותן גזרות ובמגוון של משחקים עם הבדים...

nikit1

New member
התרשמויות

היתי ב"אהבה" ולא אהבתי את היחס הלא מקצועי- המוכרת היתה "עייפה", לא הציעה לי שמלות: "תסתכלי, אולי תמצאי משהו...". המחיר אכן סביר אבל חוץ מזה לא אהבתי. על "אושידה" שמעתי דברים רעים מאד לגבי היחס למרות העיצובים המיוחדים.

J-סיקה

New member
אני עשיתי שמלה באהבה

ואני ייתי מרוצה הן גרמו לי להרגיש מלכה ורצו בשביל תוספות לשמלה שרציתי וכמה שרציתי פשוט מומלץ ולא יקר 3500 במרץ הקודם

שירי71

New member
אז ככה: בבראשית עשיתי את השמלה.

ואני מאד מאד מאד מרוצה .אורית מבראשית פשוט מקסימה ושימי לב - היא לא מאלה שיבואו וישפכו עליך מהתחלה. אין לה את הקטע התל אביבי הדיזינגופי הזה. היא עובדת פשוט מעולה יש לה תופרת ושתיהן שמות דגש על כל פרט קטן. מה עוד? לאורית יש עין מאד טובה, היא אדם יצירתי ואינטליגנטי. את הבדים הלכנו לבחור בעצמנו. זה לוקח עוד זמן מצד אחד, מצד שני זה נותן לך ללכת לחנות ענקית של בדים ולראות כל מה שיש שם החל מבד כלה בכפתור וסרט וזה אחלה כי את לא נעולה על מה שהמעצב בחנות מציע/ה לך. השמלה היתה אחלה, מוכנה בזמן, וממש כמו שרציתי ובסוף אפילו קניתי אותה מה שלא היה בתכנון הראשוני. אורית - אחל לדעתי ומאד מאד מומלצת. אושידה - לא מכירה, רק הצצתי אבל לא הביטו לכיוון שלי. יש סיפורים לא נעימים משם אבל הם בגדר שמועות. אהבה - הלכתי לשם בעקבות השמלה היפה שהם הציגו במתחתנים ומא התאכזבתי. התפירה שלהם ממש מתחת לכל ביקורת ולא נראה שהמוכרת שם מקצועית במיוחד. ואל תתני למחיר הלא יקר-יחסית לדיזינגוף-לבלבל אותך - לדעתי הם לא איכותיים. שוב - ממליצה בחום על אורית מבראשית.

שירי71

New member
ועוד משהו:

הבאתי לאורית תמונות מהרשת של מה שאהבתי והיא עשתה לי בדיוק כמו שרציתי - זה לא משהו שראיתי בדיוק משהו אחר כמוהו אצלה או במקום אחר מלבד ברשת... ומהתמונות היא הבינה בדיוק מה.

יעלי2

New member
אושידה - לא שמועות

חברה טובה שלי עשתה אצלה שימלה יפה לחתונה לפני קצת יותר משנה. היחס ההתחלתי היה ללא רבב. הבעיה התחילה כשעשרה ימים לפני החתונה, במדידה לפני אחרונה או אחרונה, השימלה לא ישבה עליה טוב, נתפרה עקום או משהו, והיא אמרה לה שאין מה לעשות. אמא שלה היתה אתה ואמרה לה שהן לא זזות לפני שהיא נותנת לה הבטחה שפורמים את השימלה ותופרים מחדש!!! ההבטחה ניתנה אבל השימלה היתה גמורה ביום החתונה, והחברה לקחה אותה עם הרבה בכי. יש אחרים, לא חייבים ללכת לשמות המפוצצים שהש_ן עלה להם לראש.

שירי71

New member
כוונתי היתה שלי אין ממש נסיון איתם

ולא התכוונתי לסתור את הסיפורים, שנשמעים לי פשוט מזעזעים אגב. התכוונתי פשוט לספר מה שאני כן מכירה ולא מה שאיני מכירה ממקור ראשון...

למעלה