בעניין תבלינים לאוכל
כמו כורכום / פפריקה כמון , פלפל שחור. האם יש בהם רק דברים טבעיים או גם דברים למען השימור שמזיקים לגוף... כלומר מבחינה בריאותית האם כדאי להוסיף אותם עדיף אפילו להוסיף אותם או שזה לא משנה כלל יש תרומה מסויימת לגוף מהם..מעבר לטעם הטוב? שאלה נוספת...בעניין הפול המבושל....עדיין לא הבנתי מתגובות של אנשים האם יש גושפנקא בעניין מזיק לא מזיק... תודה
כמו כורכום / פפריקה כמון , פלפל שחור. האם יש בהם רק דברים טבעיים או גם דברים למען השימור שמזיקים לגוף... כלומר מבחינה בריאותית האם כדאי להוסיף אותם עדיף אפילו להוסיף אותם או שזה לא משנה כלל יש תרומה מסויימת לגוף מהם..מעבר לטעם הטוב? שאלה נוספת...בעניין הפול המבושל....עדיין לא הבנתי מתגובות של אנשים האם יש גושפנקא בעניין מזיק לא מזיק... תודה