בעניין תבלינים לאוכל

romi607

New member
בעניין תבלינים לאוכל

כמו כורכום / פפריקה כמון , פלפל שחור. האם יש בהם רק דברים טבעיים או גם דברים למען השימור שמזיקים לגוף... כלומר מבחינה בריאותית האם כדאי להוסיף אותם עדיף אפילו להוסיף אותם או שזה לא משנה כלל יש תרומה מסויימת לגוף מהם..מעבר לטעם הטוב? שאלה נוספת...בעניין הפול המבושל....עדיין לא הבנתי מתגובות של אנשים האם יש גושפנקא בעניין מזיק לא מזיק... תודה
 
מזיק רק למי שיש בעיה של חוסר באנזים

G6PD, והסכנה אינה סרטן כי אם הרס כדוריות דם אדומות. (פגם די נדיר שקיים בעיקר באוכלוסיות יוצאי כורדיסטאן וצפון עירק)
 

moran f

New member
לא עד כדי כך נדיר

והפול גם לא צריך להיות מבושל בחלק מהמקרים
 
למעלה