בעניין תמיכה לאחר החזרה

בעניין תמיכה לאחר החזרה

אני משתמשת בתמיכת אוטרוגסטן לנרתיק פעמיים ביום שתי טבליות בכל פעם. "השאריות", אם לקרוא לזה ככה, נראות לעיתים גדולות פחות ולעיתים גדולות יותר.
אני אומרת לעצמי שהגוף משתמש בכמה תמיכה שהוא צריך... האם יש בזה מן האמת, או שאני משלה את עצמי וזה סימן רע לבאות?
בנוסף, כמה זמן אחרי הכנסת הטבליות אתן מחכות בשכיבה? אני מחכה מינימום 20 דקות ולעיתים 30. נשמע בסדר?

anguly

New member
את מחכה נכון - זה בסדר גמור

נסי לשים לב אם הפער שאת רואה קשור לזה שאת מחכה לפעמים 20 דקות או 30 דקות, יכול להיות שיש פחות נזילות כאשר את מחכה יותר.
בהצלחה

אני לא מחכה אפילו דקה

אני מכניסה את זה בשירותים וממשיכה לסדר יומי. משתמשת בזה שלוש פעמים ביום, גם בעבודה, כך שאין אפשרות בכלל לשכב, ומההתחלה בכלל לא חשבתי על האופציה הזו.
מה שצריך נקלט, מה שצריך יוצא

ברצינות? אבל

אני די בטוחה שאמרו לי לשכב. אחרי שכתבת, בדקתי בעלון לצרכן ובאמת לא כתוב לשכב. אז אני כבר לא בטוחה מה נכון.

יוצא שאנחנו כל היום עם "הפרשות" מיותרות בזמן הזה של התמיכה? האם את גם משתמשת באוטרוגסטן?

אני אפעם לא שמעתי שצריך לשכב

ולכן אפעם לא עשיתי את זה, גם תכלס כמו שכתבתי- אני משתמשת שלוש פעמים ביום, גם בצהרים בעבודה ואין אפשרות, וגם כשאני משתמשת בבוקר אין אפשרות כי מתארגנת לצאת.

אני מאמינה שמה שצריך להקלט מהחומר נקלט.
אני משתמשת באנדומטרין 100 מג 3 פעמים ביום ואסטרופם 1 מג שלוש פעמים ביום. לשמחתי מחר זה היום האחרון של התמיכה (שבוע 11+0). ככה שבפסח אני יוצאת לחירות מהתמיכה הזו

anguly

New member
ההוראות הן בהחלט לשכב 20 דקות

אצל חלק זה פחות משמעותי, ואצל חלק יותר....
אני חושבת שאם זה מתאפשר לפחות בחלק מהפעמים לשכב נגיד בערב ובווקר אז עדיף.

למעלה