בעניין תנאי העסקה

marryw

New member
בעניין תנאי העסקה

שלום רב, לא מזמן כתבתי על אודות חיפושי אחר עבודה ההולמת את כישוריי , ובכן חשבתי שמצאתי מקום כזה ונכנסתי לעבוד (נאמר לי שזו תקופת נסיון של מס' ימים )וכן גם עברתי את התקופה הזו אבל בטמטומי הרב כל כך רציתי להתקבל כך שלא ממש נלחמתי על תנאי העסקתי והנחתי כי השכר אותו ביקשתי והוא ממש לא בשמיים הינו מתאים למה שהמנהל משלם. מסתבר שההנחות לא השתלמו והרי אני לא אדם שיודע לדרוש ועכשיו אני נמצאת בחוסר מוטיבציה משווע. לאחר מס' ימים של תפקודי במערכת ,פניתי לסמנכ'לית שאצלה עברתי ראיון ראשוני ואתה אני מדברת באופן שוטף במשך היום ושאלתי מה קורה עם עניין החוזה ,שהרי אני לא רשומה באף מקום ולא יודעת מה הוחלט לגבי שכרי והיא אמרה ששכחה לומר לי שבחודשיים הראשונים השכר הוא 20 שקלים לשעה ולאחר מכן יחתם חוזה אודות השכר שנקבע ביני לבין המנהל . אני מרגישה כמו סמרטוט, שהרי מאז גיל 17 לא קיבלתי שכר כזה , ביחוד אם אני עכשיו מיועדת להיות מנהלת המשרד . אמרתי לה שאני לא מוכנה בשום פנים ואופן לשכר כזה ואין בי האפשרות להתקיים בצורה כזו, ביחוד כשהמנהל דורש לבוא לעבודה כל יום מ09.00 או 8.00 עד 20.00 בערב לפחות . הוא טוען שכל עוד אני רווקה או אין לי ילדים אני יכולה להשאר עד שעות מאוחרות ואין דבר כזה סידורים,חוגים,או סתם בלת"מים כמו מחלה וכד' .. היום הוא חוזר מח"ול ואני אגש לדבר איתו בצורה חד משמעית שיקח החלטה , או שישלם לי כראוי בתמורה לעבודתי והשעות והמרץ שאני משקיעה או שיחפש לו סמרטוט אחר . מצד אחד מאוד נחמד לי שם ואוירה נעימה ומצד שני גם ללויאליות שלי יש גבול . מה אתם אומרים?? עכשיו אני לא יודעת בכלל אם אקבל בכלל משכורת והרי אני לא רשומה בשום מקום ,כאילו אין לחי אסמכתא שאני בכלל עובדת שם. כל זה באשמתי שהרי בראיון עבודה לא שאלתי מפורשות שכר שהוא משלם אך כשאמרתי את השכר שאני רוצה (5500 כפי שקיבלתי במשרה הקודמת )הוא הנהן בראשו והתקבלתי ולכן הנחתי שכך השכר שאקבל.. כל יום הם מוציאים שפן חדש מהכובע, לגבי שכר, לגבי שעות ובזמן הזה אני אפילו לא יכולה לחפש עבודה אחרת ..וגם כל כך נמאס לי,אני רוצה להתיישב במקום שראוי לי ואין לי בעיה לעבוד קשה אבל גם רוצה לקבל תמורה לעבודתי.

אנא ספרי

לנו האם דיברת עם הבוס? לפי מה שאת מספרת, המקום לא נשמע כפיסגת שאיפותייך. תחשבי טוב אם מתאים לך לעבוד שם אפילו תמורת שכר גבוה יותר.

marryw

New member
לא פסגת שאיפותי

אבל אני חייבת לציין שהאוירה מאוד נחמדה .. דיברתי עם זו שאני אמורה להחליף אותה ,מנהלת המשרד ואמרתי לה אתמול שאני לא דוחה את השיחה איתו אפילו ביום אחד והיא נכנסה אליו ,דיברה איתו ואחרי זה לקח אותי לשיחה בה היא אמרה שבעניין השעות אין מה לעשות אבל השכר יהיה בסוף 5000 ברוטו ,קצת פחות ממה שביקשתי. אז אמרתי לה שאם זה ככה אני יכולה לחיות עם זה. עממה , אחרי שכל הבניין הלך, גם השומר עם המפתח , נשארתי שם כי האדון אמר לי להשאר , סימתי לעשות את כל מה שהייתי צריכה שעתיים לפני כן אבל חיכיתי שהוא יסיים עם השיחות שלו על מנת לקשר אותו עם חבר שלו ,לפי בקשתו .. אתמול חזרתי ב22.00 בלילה .. נו כבר נאמר לי שהוא צריך שמישהי תהיה זמינה אם הוא צריך משהו.. ב21.00 אמרתי לו שאני הולכת ואם הוא צריך משהו , אז הוא שאל אותי ?? למה את לחוצה?- אמרתי לו שכן כי קצת פיספסתי את האוטובוס האחרון וכמובן חזרתי במונית . היום היתי אמורה להתראיין ב09.00 באיזשהו מקום אבל הקפיצו אותי לפה כבר ב08.00 אז גם לחפש עבודה אחרת זה קצת קשה , כי גם אני לא יכולה לענות לטלפון בצורה רגועה ונורמלית, ביחוד כשיש לי שניים שיושבים מאחורי העמדה שלי.

אין לך חיים?

מה זה השעות המטורפות האלה? ועוד להישאר רק כדי לקשר אותו עם חבר שלו? והוא עוד שואל אותך אם "את לחוצה"? ממש חוצפה!!! אני לא הייתי נשארת במקום כזה.

למעלה