בעניין Experienced Driver Recognition For Australia
חברי פורום שלום רב,
לאחר שלא קיבלתי זמן רב תשובות ממשרד הרישוי, שלחתי אי מייל לשר התחבורה עם העתק למנכ"ל,דוברות ופניות ציבור שבו העליתי את הסוגיה מחדש.
לשמחתי לאחר שבוע ויום קיבלתי תשובה כדלקמן (החלפתי את השם של המשיב לישראל ישראלי):
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
תודה רבה על פנייתך.
שמי ישראל ישראלי ואני מנהלת קשרי חוץ במשרד התחבורה.
הגיעו למשרד מספר פניות מאזרחים בנוגע לסוגיה שאתה מעלה.
פנינו לשגרירות ישראל באוסטרליה וביקשנו לקבל את כל המסמכים בצינורות הדיפלומטים המקובלים על מנת לבחון את הנושא.
באגף הרישוי בודקים את המסמכים יחד עם הלשכה המשפטית.
לכשנסיים לבחון את הדברים- נדאג לעדכן גם אותך.
לידיעתך.
Israel Israeli
Director, International Relations
Ministry of Transport & Road Safety
----------------------------------------------------------------------------------------------
אני מודה לכל חברי הפורום שטרחו ושלחו מכתבים משלהם והעלו את הסוגיה על סדר יום של משרד התחבורה.
תודה לכולכם!
חברי פורום שלום רב,
לאחר שלא קיבלתי זמן רב תשובות ממשרד הרישוי, שלחתי אי מייל לשר התחבורה עם העתק למנכ"ל,דוברות ופניות ציבור שבו העליתי את הסוגיה מחדש.
לשמחתי לאחר שבוע ויום קיבלתי תשובה כדלקמן (החלפתי את השם של המשיב לישראל ישראלי):
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
תודה רבה על פנייתך.
שמי ישראל ישראלי ואני מנהלת קשרי חוץ במשרד התחבורה.
הגיעו למשרד מספר פניות מאזרחים בנוגע לסוגיה שאתה מעלה.
פנינו לשגרירות ישראל באוסטרליה וביקשנו לקבל את כל המסמכים בצינורות הדיפלומטים המקובלים על מנת לבחון את הנושא.
באגף הרישוי בודקים את המסמכים יחד עם הלשכה המשפטית.
לכשנסיים לבחון את הדברים- נדאג לעדכן גם אותך.
לידיעתך.
Israel Israeli
Director, International Relations
Ministry of Transport & Road Safety
----------------------------------------------------------------------------------------------
אני מודה לכל חברי הפורום שטרחו ושלחו מכתבים משלהם והעלו את הסוגיה על סדר יום של משרד התחבורה.
תודה לכולכם!