בענין הלופוס במהלך השירות הצבאי

בענין הלופוס במהלך השירות הצבאי

שלום לכולכם הגיעה לארגון עוד פניה בענין התלקחות הלופוס במהלך השירות הצבאי. מי מכם, שמוכן לדבר עם האב המודאג, שאינו יודע היכן מתחילים ומה עושים, כדי לטפל בתביעה, יפנה אלי, במסר אישי, עם מספר הטלפון הפרטי שלו, וכמובן עם שמו האמיתי. ואני אעביר את מספרי הטלפון לאב המודאג. הוא יצור איתכם קשר טלפוני וישמע מהניסיון שלכם. חשוב שהענין יעשה עוד לפני יום ראשון בבוקר, מכיוון שביום ראשון, אני שוב מתאשפזת......., וחבל להשאיר את האב עוד כמה ימים ללא סיוע המון תודות וחיבוקים

ועוד עניןקבוצת התמיכה ברעננה |המלצה

ארגון הלופוס בישראל קופ"ח "מכבי", סניף רעננה קבוצת התמיכה לחולי לופוס ו/או APS באיזור השרון / מרכז מזמינה מצטרפות חדשות !!! מתי? ימי רביעי אחת ל-3 שבועות בשעה 20:00 איפה? סניף "מכבי" רעננה רח" הח"ל 49 / פינת חט" גבעתי קומת המרתף מה? 1. הרצאות מומחים: על נושאים הקשורים למחלה ולהתמודדות איתה. 2.עבודה קבוצתית ותמיכה הדדית. לפרטים נא לפנות ל: תלמה (מנחת הקבוצה) 09 7707719 פני: 051-315832 תמי:03 934-6640

ריטה, עדית, ושירה יקרות../images/Emo51.gifועוד..

בוקר טוב העברתי לאב המודאג את מספרי הטלפון שלכן. כל הכבוד על הנכונות. האם יש בפורום חברים נוספים שכבר הוכרו כנכי צה"ל? תודה וחיבוקים כוכי

ל3

New member
שירה???

כוכי, נו נו נו (
) שמי הוא שירי

ההשאלה אם את מוכנה לדבר עם האבא?

היי אם את מוכנה לשוחח עם האבא של הבחורה, אז השאירי לי בתיבת המסרים האישיים את מספר הטלפון שלך. תודה ושבת טובה

lupland

New member
לחיי העם הזה

איזה יופי.איזו נכונות. כל מה שאומר הוא: לחיי העם הזה העם הזה העם הזה וכמה טוב שהוא כזה... כוכי שבת שלום שתהייה לך.

למעלה