בענין מהות חיינו ועזרה הדדית בינינו. גידי ערב טוב חברים. קיראו פוסט מרגש שכתבה הערב כלתי אשת בני ואם שלושת נכדי הנפלאים. אנא קיראו הדביקו ושילחו הלאה.
תודה. גידי.
Liat Atzmon Gliner
11 שעות · Kefar Sirkin, מחוז המרכז.
·
חברים שלי, אלה הקבועים ואלה המזדמנים,
פוסט שיוצא מהלב ונכנס אל הלב.
כל אחד יעבור זמנים קשים באיזו שהיא נקודת זמן. החיים לא פשוטים. רק משהו לחשוב עליו...
האם ידעתם שהאנשים הכי חזקים הם גם האנשים הכי רגישים?
האם ידעתם שאנשים שמפגינים את טוב ליבם הם הראשונים לזכות בחוסר יחס?
האם ידעתם שאלה שכל הזמן דואגים לאחרים, בדרך כלל הם אלה שזקוקים הכי הרבה לדאגה של אחרים?
האם אתם מכירים את שלשת הדברים שהכי קשה לומר אותם: אני אוהב אותך,אני מצטער, בבקשה עזור לי..??
לפעמים רק מפני שמישהו נראה מאושר, אתה צריך להסתכל אל מעבר לחיוך שלו ולראות באיזה מצב של כאב הוא נמצא...
לכל החברים שלי שעוברים עכשיו תקופות מסובכות ולא טובות - בואו ונתחיל "מפולת של כוונות".
כולנו זקוקים לכוונות חיוביות כרגע.
אם אני לא רואה את השם שלכם, אני אבין...
אני מבקשת מהחברים שלי, באשר הם שם, להעתיק ולהדביק את הסטטוס הזה בשעה הקרובה כדי לתת רגע קל של תמיכה לכל אלה שיש להם בעיות במשפחה, התמודדויות עם חולי, בעיות פרנסה ודאגות מכל סוג שהוא והם רק זקוקים לדעת שמישהו דואג להם.
עשו זאת עבור כולנו, כי אף אחד מאיתנו איננו חסין...
אני מקווה לראות את הפוסט הזה על הקירות של כל חברי ולו רק בשביל התמיכה המוראלית.
אני יודעת שכמה מכם יעשו זאת!!
אני עשיתי זאת בשביל חבר וכך גם אתם יכולים.
אתם צריכים להעתיק ולהדביק ולא לעשות שיתוף...
ליאת גלינר.
תודה. גידי.
Liat Atzmon Gliner
11 שעות · Kefar Sirkin, מחוז המרכז.
·
חברים שלי, אלה הקבועים ואלה המזדמנים,
פוסט שיוצא מהלב ונכנס אל הלב.
כל אחד יעבור זמנים קשים באיזו שהיא נקודת זמן. החיים לא פשוטים. רק משהו לחשוב עליו...
האם ידעתם שהאנשים הכי חזקים הם גם האנשים הכי רגישים?
האם ידעתם שאנשים שמפגינים את טוב ליבם הם הראשונים לזכות בחוסר יחס?
האם ידעתם שאלה שכל הזמן דואגים לאחרים, בדרך כלל הם אלה שזקוקים הכי הרבה לדאגה של אחרים?
האם אתם מכירים את שלשת הדברים שהכי קשה לומר אותם: אני אוהב אותך,אני מצטער, בבקשה עזור לי..??
לפעמים רק מפני שמישהו נראה מאושר, אתה צריך להסתכל אל מעבר לחיוך שלו ולראות באיזה מצב של כאב הוא נמצא...
לכל החברים שלי שעוברים עכשיו תקופות מסובכות ולא טובות - בואו ונתחיל "מפולת של כוונות".
כולנו זקוקים לכוונות חיוביות כרגע.
אם אני לא רואה את השם שלכם, אני אבין...
אני מבקשת מהחברים שלי, באשר הם שם, להעתיק ולהדביק את הסטטוס הזה בשעה הקרובה כדי לתת רגע קל של תמיכה לכל אלה שיש להם בעיות במשפחה, התמודדויות עם חולי, בעיות פרנסה ודאגות מכל סוג שהוא והם רק זקוקים לדעת שמישהו דואג להם.
עשו זאת עבור כולנו, כי אף אחד מאיתנו איננו חסין...
אני מקווה לראות את הפוסט הזה על הקירות של כל חברי ולו רק בשביל התמיכה המוראלית.
אני יודעת שכמה מכם יעשו זאת!!
אני עשיתי זאת בשביל חבר וכך גם אתם יכולים.
אתם צריכים להעתיק ולהדביק ולא לעשות שיתוף...
ליאת גלינר.