כנראה שתלוי בחברה ובאנשים שבתוכה
כי אני טיפוס ראשון - מקבלת פידבקים ומחמאות רשמיות ולא רשמיות - כן גם כסף (put your money where your mouth is).
ממורמרת? אולי, יש ימים קשים יותר ופחות.
השורה התחתונה היא שיש לי עבודה מכניסה - וזה לא דבר מובן מאליו בכלל.
1מקצוען - להיות "ספצ", לדעת הכל מהכל ואיך להתנהל ולפתור בעיות. אולי אפילו אחד עם אישיות כריזמטית ומנהיגותית.
הם אנשים שיודעים לטפל בכמעט כל דבר, ואם הם מוצאים משהו שהם לא יודעים הם מיד לומדים, מייעלים את הצוות
2, כן מפגינים כישורי מנהיגות וכריזמטיות, מוציאים מיילים תפוצתיים, אנשים בצוותים אחרים מכירים בכך שהם עמודי התווך של הצוות... הם לא רק שמצליחים לשמור על העבודה, אלא גם מתקדמים.
אני רואה את עצמי בתור חלק 1, ולא בתור חלק 2- איך אנשים רואים אותי? פונים אלי ומניחים שאני אדע הכל - אבל אישיות מנהיגותית, לא ממש...
לדעתי אותם אלו ש"מתקדמים", מתקדמים כי יש להם כישורי התלקקות מעולים. לי קשה, אני מוציאה את עצמי מהמשחק. אלו (סליחה על הביטוי) זונות של תשומת לב : אלו שטוענים שהם מובכים בקלות, אבל כשיש להם יום הולדת הם מארגנים לעצמם מסיבה במשרד ומביאים עוגות+מוציאים מייל על התכנסות לחגיגה.
עוד דוגמא- מישהו אצלנו עזב. מיוזמתו. אם היה מביא כיבוד היה מקבל טקס עם נאום רשמי ושבחים לקוניים מפה ועד הודעה חדשה, אבל זה לא עניין אותו- לא נעים לו כי באמת מביך. אז הוא עזב, בלי לעשות מסיבת פרידה. אני מעריכה אותו על זה כי זה הכי אמיתי בעיני. אל תגידו "מובכ/ת בקלות" ותארגנו לעצמם מגה אירוע ששם אתכם במרכז.