בעסה...

lmerav

New member
בעסה...

רק התחלתי לעבוד לפני 3 שבועות אחרי שלא מצאתי עבודה כלל באזור השומם שבו אני גרה, וכבר בני הקט התחיל עם חום 38.2 אתמול בפעוטון ונאלצתי לעזוב את מקום עבודתי בשביל להישאר בבית איתו, האחראי עלי לא אהב זאת, ונתן לי ללכת כי אין ברירה . אני נמצאת במצב כלכלי רגיש ואם אפוטר בשל ההעדרויות הנ``ל ... זה יהיה עצוב מדיי לחזור לחמתי בגלל שאני לא עובדת ולכן אנו לא מצליחים להסתדר.. מה אפשר לעשות ?????? מירב לוי

גרא.

New member
קחי מטפלת לילדך..

Imerav ,הבעייה שאת מתארת,היא נחלת אמהות רבות לילדים בעיקר בשנה/שנתיים הראשונות לחיים.בהן,שכיחות המחלות גדולה במיוחד. בפרט אצל ילדון שהולך לפעוטון,ונדבק מדי פעם מחבר זה או אחר. אם מעבידך אינו מוכן לקבל העדרויות חוזרות ונישנות,אין לך ברירה,אלא להוציאו מהפעוטון,ולהשאירו בידי מטפלת,קרוב לוודאי שתגזול את כל משכורתך.אולי גם מעבר לכך.לקראת גיל שנתיים, ככל שיגדל,ויעבור את התקופה הקריטית הזאת,תוכלי לחשוב מחדש על האפשרות להכניסו לפעוטון.

אני לא יודעת אם...

זה יעזור אבל אני יכולה לסםר לך ש... בן דוד שלי שהיום הוא בן 20 כל פעם שההורים שלו היו נוסעים לחופשה היה מפתח מחלה ו38 חום ואחרי כמה ימים הוא היה מתרגל... וזה היה קורה עד גיל 8 לא יודעת איך אבל זה עבר לו... זה לא משהו מיוחד אבל את יכולה להתשמש בעצה של גרא

למעלה