בעעעעעעעעעעעעע

בעעעעעעעעעעעעע ../images/Emo88.gif

כפי שכבר ידוע לכם, הבוס שלי זה משהו מיוחד
.. על טהרת סדאם חוסין וכו'... השאלה שלי היא רצינית ביותר : האם מותר לבוס שלי להכתיב לי עם מי לדבר ועם מי לא בשעות העבודה
... האם יש איזה תקדים בפסיקה שיכול לעזור לי ???? דיייייי אני מיואשת
... לביאה, אני יודעת שאני צריכה "להבליג וכו'".. אבל ת'כלס, אין איזה הגדרה בחוק מה זה "יחסים בעבודה" ומה הגבולות של הבוס מול העובד שלו
... או אפילו, למי ניתן לפנות במצבים כאלה (יש איזה נציב קבילות במיגזר הציבורי ???)..

לצערי אין. וכפי

שאמרתי בעבר הבעיה אצלך עוד יותר גדולה כי הוא עובד קבוע בחברה ממשלתית. בנוסף לכל הצרות הוא בן 60. זה אדם מעוצב שלא ישתנה ורק צריך להתפלל שהוא או יצא לפנסיה מוקדמת או שהוא יתפגר. ברומא תתנהג כרומאי. תמשיכי להתנהג כמו שאת יודעת ותשחקי אותה סתומה. הבוס: לימו, למה דיברת עם X כשאמרתי לך שלא לדבר איתו? לימו: יש כמה תירותים שאת יכולה להגיד לו, דוגמאות: - היא פנתה אלי ראשונה בבקשה ועניתי לה - היא ביקשה משהו - היא התקשרה - היא רצתה עזרה - היא שאלה אותי - אני? אי רק עניתי לה. הבוס:פעם הבאה אל תעני לה. לימו: בסדר בפעם הבאה תחזרי על אותו סנריו. עד שהוא יתייאש. גם אם הוא לא יתייאש הוא יבין שאת בן אדם עצמאי וחושב. ואת עושה מה שאת רוצה. הבוס: למה אמרת ל Y בוקר טוב. לימו: היא אמרה לי ראשונה והייתי מנומסת כלפיה ועניתי לה. וכך הלאה. אני יודעת שאת הולכת על ביצים תתנחמי בזה שיש בוסים הרבה יותר גרועים. היה לי ידיד שעבד כמהנדס בחברה ממשלתית. המנהל שלו היה טיפוס עצבני פחד. במקום לעבוד הוא היה עושה עבודות עבור הגן של אישתו. אסור היה לאף אחד להשתמש במדפסת הציבעונית כי הדיו היה יקר, רק במיקרים מיוחדים הדפיסו שם, רק למי שהיתה הרשאה. הוא היה מדפיס רק שם עבור הגן של אישתו וכולם ידעו. הוא היה צועק על העובדים, מעליב, מבזה,פוגע, מקלל לא משתף פעולה. פשוט סיוט. אי אפשר לעשות נגדו כלום כי הוא קבוע. הידיד הזה התפטר. העובד ההוא רק בן 40. תארי לעצמך איזה סיוט העובדים שם עוברים (ואני מדברת על עובדים משאר המחלקות גם) עד שהוא יצא לפנסיה. בקיצור, גם במצבים קשים יש להסתכל על חצי הכוס המלאה ולמצא את האור בקצה המנהרה.
אוהבת אותך
, לביאה

תתעלמי ממנו

את צודקת והוא לא יכול להכתיב לך עם מי לדבר ולכן תתעלמי ממנו. הוא יאמר לך למה דיברת, ואת אל תגיבי לדבריו. האם הוא גם מטריד אותך מינית? אם כן את יכולה לפנות לממונים עליו. זה שאת עובדת במגזר הציבורי הוא יתרון במקרה זה.

למעלה