בעעעעעעעעעע

BURN ON FIRE

New member
בעעעעעעעעעע

חייב עזרה דיי בדחיפות... יש לי מחר בוק ריפורט באנגלית... ולא קראתי כלום!!!! עכשיו יש לי שלושה ספרים בהישג יד כרגע... הבקשה שלי אם מישהו יכול להשיג לי תקציר או משהו דומה (עדיף בעברית,אבל אפשר גם באנגלית) לאחד מהספרים הבאים: R.L.STINE-goosebumps-The curse of the mommy's tomb R.L.STINE-goosebumps-revenge of the lawn gnomes LYNDA LA PLANTE-Prime Suspect

Britush

New member
לא!

תפסיקו לחפש תקצירים (או לראות סרטים) במקום לקרוא! זה טפשי. וחסר טעם. קשה הרבה יותר לענות על שאלות לגבי ספר כשקוראים תקציר, תאמין לי; לא יותר פשוט לקרוא 100 עמודים באנגלית? חוץ מזה, כך מפספסים את המטרה של הבוק-ריפורט, אבל בכנות, זה לא אכפת לאף אחד, וגם לא לי. אז תתעלמו מהסעיף הזה. פשוט תקראו ספר קטן ונחמד (כן, יש כאלה
) באנגלית; אפשר גם ספר שקראתם בעברית, זה קל יותר (ואז ניתן לרמות ולא לקרוא הכל
). ואם האנגלית שלכם די טובה כדי לכתוב בוק-ריפורט על ספר שלא קראתם, אני בטוחה שהיא טובה מספיק כדי לקרוא ספר... וזה יחסוך לכם את הלחץ של לחפש-תקצירים-באינטרנט-ברגע-האחרון. וכאן נגמרה ההרצאה המורתית שלי להיום.

b00

New member
גמאני!

בוק רפורט זה השיעורי בית היחידים שהייתי עושה... אבל עכשיו גם זה נגמר כי אני עושה תבגרות באנגלית ביום שלישי! no more english for me! now if I could only get rid of french!!!!!

למעלה